Hirdetés
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple asztali gépek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dtrms
aktív tag
Én a 20-at kb 1 hónap után abba hagytam és most újra neki kezdve szerintem azért elég sokat változott a játékmenet. És jó irányba. Kicsit "pes-esebb" lett. Lassabbak a mozgások és végre olyan érzésem van, hogy van értelme a rövid kis passzoknak is.
Letoltam a besorolókat, div2 és 124k, ami elég jó mert a pakkok nekem semmit nem adtak....(szokás szerint). (kb 80-as csapattal kellett nekivágnom)
Taktikában meg az az érzésem, hogy full liverpool arcra van szabva az egész játék. (ami valahol teljesen érthető, mert jelenleg ez a foci csúcsa!?)
A hamis kilences pozíció nagyon hasznos. Az egész játékkal olyan érzésem van, hogy a szélsőkkel vagy lefutsz vonalra és bepassz, vagy bevágsz középre és a két szélső védővel adod be. A két plusz középpályás is oldalt gólerős kell legyen. Full pool....Legerősebb ellenfélnek a 422-es felállást éreztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Napelem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest