Hirdetés
- AMD FX
- Hobby elektronika
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Milyen videókártyát?
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Felfüggesztette egyes memóriakártyáinak forgalmazását a Sony
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
miro.
senior tag
En december vegeig jatszottam kb a jatekkal,ugyan ezek voltak problemaim mint az emberek nagy szazalekanak.
Majd azt vettem eszre,hogy nagyon durvan addiktiv a jatek es a vicc,hogy igazabol mar nem is a foci reszerol szol az egesz,hanem csak gyorsan elintezni minden meccset,aztan jojjon a pack,jojjon az sbc, a coin,szepek legyenek a lapok,papiron mutasson jobbnak. Kozben vannak sablon lapok (mendy,varane stb) akikkel elered ugyanazt a sajat szintedhez kepest,mint amit a sok-sok energiat es idot bele rakott csapatoddal.
Elkepesztoen eltalaltak,hogy teljes fuggoseget okozzon,egy valojaban 2021-ben nagyon gyenge match enginel megaldott jatek,ami nagyon durvan a szerencsejatekhoz hasonlit.
Azert is nagyon jol sikerult neki,mert mindenki latja,idegeskedik szinte minden negyedik meccsen,de megis jatszik tovabb,es akar teszi bele a penzt stb.
Szeretem olvasgatni a csapataitokat,meg a kis beszamolokat,de kivulrol, igy hogy az ember nem jatszik, erthetetlen hogy miert jatszottam egyaltalan ezzel honapokig,vagy miert jatszik ezzel ennyi ember,mi benne az elvezeti faktor.Nekem is amugy parom kerdezte egyszer meg,hogy mit elvezek ebben,es miert csinalom ezt ha ennyire felhuz,meg ennyit karomkodok.
Na akkor kezdtem kicsit messzebbrol nezni az egeszet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Crimson Desert
- Google Pixel topik
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- Vivaldi (böngésző)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max - Pitaka Lucid Blue aramid tok eladó
- Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16IRU9 Laptop - 16" Touch, Intel Core i5 120U, 16 GB, 512 GB - Garanciával
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Dell Latitude E7240 Core I5-4310U CPU / 4GB DDR3 RAM laptop
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest