Hirdetés
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hát azért neki közel nincs ilyen csapata.. Azért ezek a 99-es profi lapok

-
Nandinagy
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
És?
Embiid(NBA sztár) is 30-0-t ment múlt héten. Gondolom az, hogy valaki valamiben világelit nem zárja ki, hogy ehhez is legyen érzéke, sőt reflex meg mindenben gondolom nagy segítség. Ez is csak tehetség kérdése elsősorban. Közben életem wl-jét élem éppen(10-6
). Botrány az egész. Kapnék egy olyan ellenfelet aki normálisan ver el. A mai 6 vereségem mind olasz ellen volt akik végig pressureoltek. Leszarnám ha Mbappet nem érné be 5 méter hátrányból mendy azt vezetné ki előle a labdát. 8 olyan gólt kaptam ma(számoltam) ahol beléptem a passz útjába de a védőm köténybe elengedte.
Bürki életem legrosszabb kapusa. Az előbb a kapuig alig gurult el a labda erre ez a madár középen eldobja magát.
Hiába van Ribery-Neymar-CR-Mbappe támadósorom mikor 8ból 6 passzuk tök homály. Egyedül Neymar az aki minden meccsen extra.
POTM Bruno meg egész hétvégén szemüveg nélkül játszik mert képtelen értelmes passzokra.Ennél már csak jobb lesz a jövőhét gondolom. De kicsit nevetséges, hogy div1-ben 15 meccsen nem kapok ki ötször wlben meg 10 meccsen. Mentettem pár gólt de majd a wl végén

Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hálózati / IP kamera
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Embiid(NBA sztár) is 30-0-t ment múlt héten. Gondolom az, hogy valaki valamiben világelit nem zárja ki, hogy ehhez is legyen érzéke, sőt reflex meg mindenben gondolom nagy segítség. Ez is csak tehetség kérdése elsősorban.
). Botrány az egész. Kapnék egy olyan ellenfelet aki normálisan ver el. A mai 6 vereségem mind olasz ellen volt akik végig pressureoltek. Leszarnám ha Mbappet nem érné be 5 méter hátrányból mendy azt vezetné ki előle a labdát. 8 olyan gólt kaptam ma(számoltam) ahol beléptem a passz útjába de a védőm köténybe elengedte.