Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy

addikt

válasz LendvaiFeri1 #10485 üzenetére

És? :D Embiid(NBA sztár) is 30-0-t ment múlt héten. Gondolom az, hogy valaki valamiben világelit nem zárja ki, hogy ehhez is legyen érzéke, sőt reflex meg mindenben gondolom nagy segítség. Ez is csak tehetség kérdése elsősorban.

Közben életem wl-jét élem éppen(10-6 ;] ). Botrány az egész. Kapnék egy olyan ellenfelet aki normálisan ver el. A mai 6 vereségem mind olasz ellen volt akik végig pressureoltek. Leszarnám ha Mbappet nem érné be 5 méter hátrányból mendy azt vezetné ki előle a labdát. 8 olyan gólt kaptam ma(számoltam) ahol beléptem a passz útjába de a védőm köténybe elengedte.
    Bürki életem legrosszabb kapusa. Az előbb a kapuig alig gurult el a labda erre ez a madár középen eldobja magát.
    Hiába van Ribery-Neymar-CR-Mbappe támadósorom mikor 8ból 6 passzuk tök homály. Egyedül Neymar az aki minden meccsen extra.
    POTM Bruno meg egész hétvégén szemüveg nélkül játszik mert képtelen értelmes passzokra.

Ennél már csak jobb lesz a jövőhét gondolom. De kicsit nevetséges, hogy div1-ben 15 meccsen nem kapok ki ötször wlben meg 10 meccsen. Mentettem pár gólt de majd a wl végén :D :C

Új hozzászólás Aktív témák