- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
És?
Embiid(NBA sztár) is 30-0-t ment múlt héten. Gondolom az, hogy valaki valamiben világelit nem zárja ki, hogy ehhez is legyen érzéke, sőt reflex meg mindenben gondolom nagy segítség. Ez is csak tehetség kérdése elsősorban. Közben életem wl-jét élem éppen(10-6
). Botrány az egész. Kapnék egy olyan ellenfelet aki normálisan ver el. A mai 6 vereségem mind olasz ellen volt akik végig pressureoltek. Leszarnám ha Mbappet nem érné be 5 méter hátrányból mendy azt vezetné ki előle a labdát. 8 olyan gólt kaptam ma(számoltam) ahol beléptem a passz útjába de a védőm köténybe elengedte.
Bürki életem legrosszabb kapusa. Az előbb a kapuig alig gurult el a labda erre ez a madár középen eldobja magát.
Hiába van Ribery-Neymar-CR-Mbappe támadósorom mikor 8ból 6 passzuk tök homály. Egyedül Neymar az aki minden meccsen extra.
POTM Bruno meg egész hétvégén szemüveg nélkül játszik mert képtelen értelmes passzokra.Ennél már csak jobb lesz a jövőhét gondolom. De kicsit nevetséges, hogy div1-ben 15 meccsen nem kapok ki ötször wlben meg 10 meccsen. Mentettem pár gólt de majd a wl végén

Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Projektor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Apple MacBook
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Embiid(NBA sztár) is 30-0-t ment múlt héten. Gondolom az, hogy valaki valamiben világelit nem zárja ki, hogy ehhez is legyen érzéke, sőt reflex meg mindenben gondolom nagy segítség. Ez is csak tehetség kérdése elsősorban.
). Botrány az egész. Kapnék egy olyan ellenfelet aki normálisan ver el. A mai 6 vereségem mind olasz ellen volt akik végig pressureoltek. Leszarnám ha Mbappet nem érné be 5 méter hátrányból mendy azt vezetné ki előle a labdát. 8 olyan gólt kaptam ma(számoltam) ahol beléptem a passz útjába de a védőm köténybe elengedte.