- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
ujabb platformokkal 1366 utan meg nem volt dolgom, de ahogy elnéztem a dolgok csak egyszerüsödtek a normalis base clock tuning lehetosege nelkul, es minden valamire valo tuningalap unlocked procira epul. de termeszeteseb minden platformnak megvannak a maga trukkjei amit idő és energia kitapasztalni igy minden tiszteletem azoké akik ezt űzik. "Overclock till death. Overclocking is life." Hipro5
ami a szponzoraciot illeti, szerintem az, hogy mindenki egyforma cuccot hozzon sajat koltsegen eselytelen. szemely szerint en az ln2-n kivul nem szeretnék ebbe tul sokat invesztalni. ellenben vannak mindannyiunknak olyan kapcsolatai akik szerintem szivesen adnak függetlenül egy-két hw-t tesztre ez anno sem volt probléma, nem platform rivalizálásról lévén szó hanem egy kozos sessionrol. azt hozunk amit tudunk.
én viszont szvsz nem szeretnék nézőket és bugyuta kérdéseket magunk körül, mert ez nekünk szóljon ne másoknak. persze lehet stream-elni, vagy utána cikket irni belőle, de ez ne egy veletech legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Vallás
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- nVidia tulajok OFF topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 3400g Sérült, de hibátlan processzorok!
- AMD FX-8320 + Cooler Master Toronyhűtő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest