Hirdetés
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
tegnap mókáztam egy kicsit a két uj szerzeményemmel (msi 7970 lightningok) volt még kb 5-6 termoszra való nitróm, uh a giga versenyes xtu után megnéztem hogyan muzsikálnak 3d-ben. elég rég volt amikor több vga-t teszteltem, uh rácsodálkoztam az fps-ekre
csak a cput huztam. méghozzá azért mert 1200-at nem birták cf-ben, 1150-et lőttem be 03-ra de a többinél már erre sem vettem a fáradtságot, hagytam alapon. ezek nem léggel mennek jól mindenki tudja. ln2 teszt meglátjuk lesz-e, 1 kártyával szeretnék, jó lenne a tek9 fatty-t rendesen felavatni, mert ez a gt 730 khömm -20 alatt nem skálázódik
de ez a hónapom elég zsúfolt lesz. -
jones965
Modder
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Jones bácsi alapból ilyen, egyébként nem. Mellesleg over-el folytattunk egy kis szakmai csevejt.

-
-
toyone
őstag
-
Achill3uS
nagyúr
mivel nem biztos, hogy lesz belőle ph-s hír ezért nem váratom playerst tovább a vörös függönnyel

tegnap a gigabyte aktuális hwbotos versenyére készültem, próbáltam erdményt gyártani a GT 730-al ln2-vel, de a levegőn stabil órajeleken is artifactolt a a kártya minuszban, ami két dologra utal számomra, vagy cb-s a kártya vagy rosszul volt rajta a pot. még nem volt időm megszemlélni, uh majd erre is fényt derítek, de egyébként is vannak vele gondok, már a szoftveresen megadható max fesztől is ocp-zik a kártya, szóval egy élmény vele tesztelni.
közben átjött subaru mivel nem volt jobb péntek esti programja

és ugy döntöttünk hamár ez ilyen gyengén megy, csinaljunk egy kis gpupi eredményt, mert a championban még nem volt megküldve a wr-es 5820k-m. az első egy óra ráment az uncore kiismerésére, miután ez sikerült 4.7-4.9G boot, jöhetett a cpu. amit a lenti órajelen sikerült stabilizálni, ezzel egy global 6 magos első helyre lőve magunkat. a cpu-ban maradt még egy kis tartalék, ahogyan az eredményben is, de ez az 5700 olyan szép kerek szám, ugy döntöttem ezt töltöm fel, megadva a lehetőséget másoknak is a javításra
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Achill3uS`s GPUPI FOR CPU - 1B score - 3min 18sec 282ms with Intel Core i7 5820K at 5700.6MHz
újfent, köszönöm a GIGABYTE-nak a támogatást

-
-
-
regener
veterán
válasz
kicsipapucs
üzenetére
GT730
-
-
subaruwrc
félisten
Mivel abba a szerencsés helyzetbe kerültem hogy nálam landolt a Giga x99 champion lap, nem húztam sokáig az időt,és egy nap ismerkedés után ma nyakon is öntöttem.
15:30-tól 21:30-ig ment a rendszer egyhuzamban,egy nyekkenés nélkül.
ez az 5960X egy bestia. 5400mhz felett nem is igazán voltam képes kordában tartani se hűtés,se áramellátás ügyileg ami mondjuk egy single rail 1kw-os táp esetén szerintem elég horror.Azért nem adtam fel egykönnyen és egy stabil bench frekin mindent végig toltam amit lehetett.
a cpu általában 5380 - 5640mhz körül,az uncore pedig 4500mhz környékén szaladgált, 3ghz cl12-15 memóriák társaságában.
6 óra körül beugrott 04ahgy is egy Titan X rebench-re,de ennek az eredményeit egyelőre még nem mentettem le az ssd-ről mert idő közben a közönség kedvéért rommá fagyasztottuk a rendszert
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Achill3uS
nagyúr
köszönjük h eljöttetek

gondolom már mindenki megtalálta a cikket, de ha mégsem íme a hétvége eredményei:
Veletech blog: Extrém tuning világcsúcs született! -
-
törölt tag
"Közben előkerült egy Titan x is."
Gyerünk srácok!! -
Achill3uS
nagyúr
ha annyi időm, ln2-m, meg hardware-em lenne amennyi jó kis verseny van most. de a gigán tutira indulok, az nagyon nagy fun-nak igérkezik, XTU és lowend vga benchmarking, lovin it.
-
jones965
Modder
válasz
rambustibi
üzenetére
Köszi, de nem ér semmit sajnos.

-
jones965
Modder
Ma több kevesebb sikerrel túl vagyok a 4 db GTX TitanX-ek tesztelésén. A szokásos problémákat követően sikerült kemény 5Ghz-en stabillá tenni a rendszert. Az uncore és ramok sebességével nem volt gond, azok tudták a pretesztek alatti tempót. Viszont a cpu, nos az nem túl fényes. Az első tesztelés alkalmával még 1,5V mellett vantage-ban tudta az 5125Mhz-et, viszont 3dm11 physics teszt alatt már szenvedett. Ez a 2. és a mai bevetés után csak tovább romlott. Egyedül Fire strike alatt volt képes 5100mhz-en menni. Azt hiszem tüzetesebben meg kell vizsgáljam az IHS tetejét, ugyanis egyszerűen eddig mindíg gond volt az illeszkedéssel, pedig a potot mindig különböző módon helyeztem fel.
A CB ennek megfelelően is különbözően alakult. Az első teszteléskor -120°C-on szépen ment vantage alatt, a CBB is csak -105°C volt.
Ma például már -106°C is megfagyott. Még egy alkalmat rászánok a kitesztelésére, ha nem megy jobban, eladásra kerül.A mai eredmények.
Fire Strike. 37188Fire Strike E 27947 Itt 4 ponttal maradtam el a 4. helyről.
Vantage és 3dm11 ebben a 2 tesztben volt a legnagyobb reményem, de sajnos a gyenge cpu miatt elvérzett, hiába a magas gpu score pontszámok.
Vantage 101931
3dm11 44020
Catzilla 720P 65857
Egyelőre ennyi, még az 1 gpu-s eredményeket ismét előveszem, azokon még lesz alkalmam javítani, illetve a következő lépés a HD7970 cf LN2 tesztelése lesz.
System pictures:
-
CosmO_O
tag
Ezt nem itt Csepelen lőtted a gyárban?

Pont ugyan ilyen a setup és a környezet is. Ipari lézer tükröket hűtenek vele, de sajnos nyomás alatt van, nem lehet csapa ütni
-
Johni5
őstag
Gratulálok mindenkinek!Az elmúlt pár hónapban valami eszméletlen munka van a csapat mögött.
Jól nyomjuk.
-
toyone
őstag
válasz
Achill3uS
üzenetére
Nem tweakelt 32m, folyamatok voltak kilőve de nem nagyon több.
Biztos lehetne lejjebb tolni de ha FM2-ben nézem az eredményeket a legtöbbnél +300mhz vel cpu-ban, NB-ben is bőven 3000Mhz felett vannak nem is beszélve a ramokról.
Nálam a max 3k-s NB és 2K-s ram bírta 7ghz alatti órajellel. Az előttem lévő eredmények pedig 6800k-kal vannak amik L2-ben is 1MB-vel többek. Viszonyítanék szívesen de nincs előttem olyan amihez rendesen lehetne, pl flank3er 7100mhz+ 6800k-ja -10másodpercel ment jobbat. -
Achill3uS
nagyúr
válasz
üzenetére
kétségtelen. de őt vga tuning tekintetében nem lehet megverni. állítom, annyi WR-e van backupként amennyit akarsz, csak nem akarja elvenni a többi tuninger kedvét, azzal h mindent felrak mint factory oc-er, ami valahol fair play. teasingel, teszi a dolgát, hogy fogyjon a márka. és valljuk be külföldön viszik is mint a cukrot ahol nem drágább 50%-al az evga.
-
toyone
őstag
MSI A85XA-G65
AMD FM2 6400K
Geil EVO TWO 2000 CL6
Western Digital Raptor 32GB
Enermax MaxRevo 1500WKöszönet az MSI-nek!
-
CosmO_O
tag
Mint 780-at Titan-t és 980-ast

-
törölt tag
2004-be mèg ilyen hírek voltak. "Hipro5 Breaks Highest FSB Record Again!" Nagyon nagy kàr, hogy nincs Hipro5

Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Futás, futópályák
- Le Mans Ultimate
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Championom.
Minden este tesztelek vele. Minden Asus lapot le verek vele.

sajat cucc, nem factory bin mint kingpin, vagy 15 kártyából válogatott mint 8pack vagy derbauer.

)
Az uncore már a hihetetlen kategóriát súrolja.

Fiamnak "A" tpusú tüdögyulladása van/volt és nagyon nehezen gyógyul. (Kórház infúzió stb.. 6éves)