Hirdetés
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
MSI MOA 2015 - Extreme Master Series kick off! Join and win the Grand Prize of COMPUTEX Trip
hajra! kar h nincs limit
uh megint az Elite binnelt szarokkal fog tarolni, viszont szép dijazás van a többieknek is. kár, hogy nincs msi lapom kéznél. ezért meg nem fogok venni. hajrá toyone! -
törölt tag
Ma a nagyobbik fiam azt mondta "apa! Nekem adod azt a kannát?" (dewar) Mondom minek az neked? Erre ő "a homokozóba szeretném rakni."

-
törölt tag
Ma újjabb örömhír. Beszart a 120GB-s OCZ Vertex 3 SSD-m vol.1

-
Achill3uS
nagyúr
Asus check: [link]

még mindig nem elég jó, pedig már 3 cpu áll az asztalomon, és ugy néz ki az első vietnam a legjobb. ez most a malay. hétvégén retest a vietnam chippel, ramok ln2. asus effijén még dolgozni kell, egyelőre a bclk maxolás kimerít.
-
CosmO_O
tag
Addig egy ceruzás "kiseggyest" beírunk, ha küldöd az eredmény, kiradírozzuk.
No offense, első a család

-
törölt tag
Családi okok miatt a tesztelés csúszik pár napot.
-
törölt tag
Holnap du megdöntöm k|ngp|n 3dm11 rekordját Vol.3

-
Achill3uS
nagyúr
nos, megejtettem az első subzero pretestet a G.Skill versenyre, ugy néz ki 108.40 bclk-nál wallos a lap vagy a cpu, de mivel a cas7 sem akar menni a Gigában ugy döntöttem mielőtt felavatom Tody56 által gyártott monster rampotomat Asus z97-re fogok váltani... more to come

-
Johni5
őstag
[link]
Erre futotta ma. A 3770k-val annó nem jött össze a top5 sajnos,de most pótoltam. -
Achill3uS
nagyúr
ha valakinek a penztarcaja engedi most van lehetosege ln2 binnelt 4770k-t venni.
en nem aldozok ra ennyi lovet, mar volt szerencsem kb letesztelni amit akartam haswell-el. majd broadwell vagy más
LN2 Tested 8Pack Speed Binned Intel Core i7 4770K Hyperthreaded Quad Core Processor - OEM
"Here you go all tested 6.4+ 01,05 etc on ASrock OC Formula with 1.7v."
csendben jegyezném meg hwbotnak, ez tán nem minősül hw sharingnek?

-
Achill3uS
nagyúr
válasz
kicsipapucs
üzenetére
single card + high clock FTW

-
jones965
Modder
válasz
kicsipapucs
üzenetére
01-re mindenképpen xp, de 03-hoz már win7 kell.
Már leírtuk, teljesen értelmetlen xp alatt 780 Ti sli-ben hajtani.
Talán nem véletlenül nincs hozzá driver support. -
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
kicsipapucs
üzenetére
hasonlitsd össze a single card és az sli eredményeket: [link]
hány sli eredményt találsz xp-n? én egyet sem. lehet h oka van
-
válasz
Achill3uS
üzenetére
+(#6557) jones965:
Köszönöm a válaszaitokat!
Igazatok van abban, hogy nem ideális a rendszer. 01-re és 03-ra ezért egy 3258 kerül bevetésre, alapos átgondolás és a hsz-eitek után, viszont attól még xp kell neki. Tehát a "gyenge proci" része elhárult, viszont az sli-t be kell üzemelnem valahogy, él még az eredeti kérdés (sajnos).
Jones, neked van valami tipped a megoldásra? Hogy tudjak sli-zni xp-n 780-at. Vagy bárki másnak.

-
jones965
Modder
válasz
kicsipapucs
üzenetére
4930K procival nem érdemes Xp alatt benchelni, lévén nem tudod olyan órajelen hajtani, ami kihozná a lehetséges maximumot a vga-ból.
2db gpu esetén pedig még inkább igaz ez, a videó memória kezeléséről pedig már említést sem téve.Mint ahogy Achill3uS is írta, több gpu esetén csak wista-win7.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
kicsipapucs
üzenetére
az a gond az xps benchmarkok jórésze már egy 780-nal is cpu limites inkább, főleg egy nem ln2-vel hajtott 4930k-val is az leszel. ergo nagyon kis különbség várható még 06-ban is az sli és single card között. de kérdésedre válaszolva, pontosan ezért szerintem senki nem hajtott itt sem xp-n 2 kártyás sli-t már nagyon régen. én 8800gts 512 sli kb 2007 óta biztosan nem. de xp 64 bit tuti h mandatory hozzá. az ujabb 3dmarkoknal meg ugyis felejtő az xp. tul képp 01-en kívül szerintem mindenhez jobb már a vista/win7. talan 03 lehet a kivétel, de azt évek óta nem futtattam, talán jones meg tudja mondani.
-
Sziasztok!
Tudom, hogy png vagyok és, hogy ez nem helpdesk, de mivel ti vagytok olyanok, akik tudhatják a megoldást (mert esetleg találkoztok ilyennel, ki más használna xp-t 780ti-vel, sliben??
), a topikhoz merek fordulni.Adott egy Asus Rampage IV Black Edition, 4930k-val, benne 2db Asus Matrix 780Ti ln2 módban, amit szeretnék végre benchelni. Win7 x64, x86 és Vista x86 alatt simán működésre tudom bírni az sli-t. Azonban XP-vel nincs sli opció a Nvidia Control Panel-ban. Jónéhány drivert kipróbáltam már, volt olyan is, amikre azt mondják, hogy külön xp driver, külön a 780Ti-khez.
Gondolom, hogy valami apró-cseplő hiba lehet, de nem találtam meg, a google találatok sem hozták meg a sikert. Mi lehet a probléma?
Előre is köszi mindenkinek!

-
Achill3uS
nagyúr
-
M3kk
őstag
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Kivagyok mar venulve
. -
-
Achill3uS
nagyúr
nekem halisten ilyen problemaim nincsenek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
04ahgy
nagyúr
válasz
subaruwrc
üzenetére
Elvileg csak marginális (azonos beállításokkal kisebb-közepes) stabilitási különbségnek szabadna lenni, a távolabbi slot nagyobb stabilitásának javára, a fő értékekben (persze tökazonos hardverrel) ugyanazt kellene vinnie a feketékben is, mint a távolabbi slotokban. Habár megmondom őszintén, ez csak elmélet, én ösztönösen és mindig a távolabbit használom.
Ha eladok egy lapot, legközelebb úgy fogom meghirdetni, hogy érintetlen 1-3 RAM slotokkal eladó. 
HGyu
-
Achill3uS
nagyúr
igen, csak annyit lőttem be kézzel h 8-12-8-28 trfc 100 és twcl 7 csá go auto meg asus optimized. asus lapban többet nem érdemes mert a versenyre nem lesz jó, bclk-ban kevesebbet tud mint a giga nálam. egyebkent ez a kit is tudja a 2600cl7-et, uh ugy nez ki eddig az én psc-im is szarok voltak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Achill3uS
nagyúr
dicseretes, de ez kartyankent es benchmarkokkent valtozo h mivel kapsz egy kis boostot. ezek a beallitasok max 03ig hoznak. 05-tol mar a lod sem szamit es az xp is felejtos. egyebkent az ujabb kartyaknal azt vettem eszre mindenki xp64bitezik lehet h az slinel is megerne. no majd legkozelebb enis raprobalok 01hez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(procit, lapot, ramot nem küldtek?