- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Micro Four Thirds
- E-book olvasók
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Brekk
addikt
A Skylake tuning közben szerencsére sikerült komolyabb eredményt is elérni egy 4790K-val, GPUPI-ben a leggyorsabb eredmény az Oázis Computeré.
HWBOT
Nemsokára leírom a tapasztalatokat.http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
Achill3uS
nagyúr
mindenki kedvence törpapa visszatér
egy kis skylake update ami részben saját tapasztalat részben külföldi forrásokból.
nagyon sok hulladék cpu van, de ált. 5500-at mindegyikből ki lehet hozni stabilan már ilyen -70 fokon is. nem szeretik az egyből rommá hűtést -160-ra szép fokozatosan kell haladni lefelé és van olyan cpu ami jobban megy -120-on mint -160-on. ennek részben a megint pocsékra sikerült paszta az oka. énis delideltem egy 6700K-t és borzalmas fürészpor van a kupak alatt. mindazon által a mostani paszták sem a gelid sem a grizzly nem alkalmas állítólag a -160 fokokon való tesztelésre, nick shihnek van valami saját fejlesztésű pasztája ami bírja de még nincs kiadva, talán nem is lesz. mindenesetre a gelidnél a grizzly is sokkal jobb. ezt énis megtapasztaltam még haswell alatt, egy ujrapasztázás a kupak alatt 70mhz-et hozott 4/8 és csak -110 fokoknál. az igazán jó procik 6G+ benchelhetőek, ami nálam járt L524B520 borzalmas gyenge volt, 5700 felett nem volt benchelhető semmivel delidelve grizzlyzve. max valid 6.1G 1.90v
alaplapokról, asus nagyon kellemesen viszi mind a ramot mind a procikat, viszont szokás szerint agyon van bonyolítva a bios és ha az oc guide-ban leírt feszeket használja az ember (hwboton meg van osztva) sokszor nem jut előrébb, alacsonyabban kell tolni mert megint az ES-es héliumos eredmények a referenciák. ettől függetlenül nagy segítség merre induljon el az ember ln2 mód aktiválása és a kritikus feszek (PLL Bandwidth / PLL Termination Voltage / CPU Standby voltage / PCH Voltage) emelése után tényleg teljesen coldbug mentes lapot kap az ember. kikapcsolas és reset után is indul -160-on. de mint írtam feljebb ezt ki is kell tudni használni, kupakolás nélküli proci geliddel nem biztos h jobban fog menni, és a nem megfelelően szigetelt lap simán megdöglik. been there done that.
a giga Z170X-Gaming G1 lapja egy faék az asushoz képest, viszont így is jól teljesít. szépen vitte az oc eventen is a procit sőt, azt az órajelet egyelőre nem is sikerült megközelíteni, de ez nyilván cpu függő, nem a lapnak tudnám be. igazából nagyon kellemes és egyszerü lap, gamereknek tényleg ez kell, de én spec nagyon várom már a SOC Force-ot, mert ennél azért kicsit több beállítás kéne ln2höz.
sajnos asrock-om nincs, de [link] loud, splave és nick shih eredményeit elnézve, a z170 oc formula tűnik egyelőre a legjobb lapnak ramtuningra és mások is az egekig magasztalták. DDR4-4300c19-et memtest stabilan ért el nick benne G.Skill GTZ (samsung) kittel, pont ma postolta facere. brutális. én egyelőre MFR-ekkel nem jutottam 3200-3400 fölé, de inkább az alacsony időzítéssel játszom, többet hoz teljesítményre mint a magas órajel. de ott is az új AFR ic tűnik bajnoknak, ln2 alatt 3700+ c11-eket mennek asrockban. ez megint loud eredménye aktuális 4 magos XTU WR.
nalam folytatodik a vadászat egy jó 6700K után. addig nem is töltök fel átlag alatti, haswellnél gyengébb eredményeket. over and out[ Szerkesztve ]
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Achill3uS #7191 üzenetére
Ne felejtsük, hogy a Broadwell az első 14nm-es szárnypróbálgatás, és a bonyolult IGP sem előnyére van. A Broadwell-E (ha így fogják hívni) a Skylake által szerzett tapasztalatokat is magáénak fogja tudni - gyártástechnológiai szempontokat figyelembe véve.
HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
subaruwrc
félisten
válasz
matteo_szg #7195 üzenetére
picit kételkedem abban hogy a 8 magos majd jobb lesz de persze bízom az előrelépésben.
jöhetne 10 magos állat is -
matteo_szg
őstag
válasz
#35434496 #7193 üzenetére
Ezt még nem tudom, de szerintem mindenképp. Kellene egy refresh a Rampage vonalra, illetve egy-két frissített normál X99-es lap natív USB 3.1-gyel; natív alatt az áramkörre integrált ASMedia vezérlőt értem.
subaruwrc: remélhetőleg kapunk egy combosabb 8 magos szörnyet, 6 magos tesókkal; jobb tuninglehetőségekkel. A TDP keret szerintem nem változik, viszont az alapórajel mehet feljebb. Meglátjuk, mennyit számíthat a 14nm.
jupiiii
-
subaruwrc
félisten
válasz
matteo_szg #7192 üzenetére
ha meg fugger ilyen sejtelmes akkor sejteni vélem hogy már látott samplet működni,és az remélhetőleg nem olyan életképtelen mint az 1150-es chipek.
-
törölt tag
válasz
matteo_szg #7192 üzenetére
Ettől függetlenül lesznek új lapok?
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
#35434496 #7189 üzenetére
szerintem nem fogják, mert a sima broadwell sem birja. az ivr ott is még a prociban van. bár érdekes lesz, hogy a broadwell hogyan fog skálázódni ha kiveszik belőle azt a bonyolult igp-t. de az is érdekelne menni fog e az X99-ben vagy modellfrissitett lapok lesznek hozzá kiadva.
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
hát igen. sajnos a magyar nagy létszámban széthúzó kis csoportban összetartó de ezek szerint nem voltunk elég kevesen ahhoz, hogy az ellentétek elsimíthatóak legyenek. örültem nagyon amikor mindenki beállt a kezdeményezésem mögé, de pár hónap múlva visszaállt a régi "rend". én nem erőltetem többet, ettől még segítjük egymást, akik eddig is jóban voltak ezután is. én túltettem magam a dolgon.
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Achill3uS #7186 üzenetére
Valóban figyelemre méltó, egyetértek! Elolvastam, értelmeztem, de mégis ez ragadott meg leginkább: "Our communities need to work harder together, we need to support each other more through positive reinforcement and camaraderie. If we work together we will get stronger." Ahhoz képest idehaza csak egy kezdeményezés volt, Tőled, ami jelenleg romokban hever. Sajnálatos. A Team Hungary-ra gondolok egyébiránt.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Achill3uS
nagyúr
figyelemre méltó írás FUGGER-től az extrém tuning jövőjéről:
-
CosmO_O
tag
Ivy Bridge ugyan ez volt. 3770k full pot -190 fok 'szt csá, megváltás Szandika után
[ Szerkesztve ]
[Team Hungary - hwbot.org] |ASUS ROG|Intel|nVidia|
-
Achill3uS
nagyúr
pont jókor kérdezed, rudi-t vártam a cikkel
Extrém vonalon hengerel a Skylake
de egyébként maga az architektura nagyon rendben van, tetszenek az ujítások, a coldbug mentes tuning az órási poén. de a 6600K-val nem igazán sikerült elérnem azt ami szerettem volna, egyrészt mert egy átlagosan tuningolható darabnak tűnik (levegőn 4800mhz 32M 1.40v, 1.50v 5GHz valid) a hwbotos eredmények alapján, másrészt a HT hiánya miatt egyetlen többszálas benchmarkban nem tudja felvenni a versenyt az i7-esekkel és így összehasonlításra sem jó. ezért futtattam rajta csak SuperPi-t ami pedig az órajel miatt nem lett kiemelkedő, bár még így is a leggyorsabb Skylake 32M eredmény amit láttam public-ban
az igazi móka majd egy 6700K lesz. de ahogyan a haswellnél itt is számítani kell arra, hogy az igazán jó procikat kupaktalanítani kell és pasztacsere ha valaki ki szeretné maxolni.
Ramtuning is megváltozott egy kicsit, a TRCD és a TRP mostantól nem állítható külön, tehát a középső két érték azonos, ez nem alaplap hanem platform jellemző lett. példa: 11-14-14-28 1T. valamint a TRAS sem bírja az annyira alacsony értékeket mint X99-ben. egyébként magas ramórajelket egyelőre nekem sem sikerült kicsikarnom belőle, de keveset is tudtam még vele foglalkozni, viszont a 3000-3200körül simán megy ugyanolyan alacsony időzítésekkel amit az adott memóriával X99-ben kihoztam. tehát a HyperX-eim esetében a 3000c11 piece of cake.
és ugyan a cikkben is meg van említve, de ezúton is köszönöm az ASUS-nak a lapot és a cpu-t a teszthez. sokkal jobban sikerült szerintem mint a Maximus VII széria. A turboV is rengeteg nálam korábban jelentkezett hibától szabadult meg. respect
-
Cadal
őstag
No, milyen a Skylake Achill3uS? Nem írsz róla pár mondatot?
-
Achill3uS
nagyúr
Skylake, Day 2: Splave Delids IHS, Swaps Thermal Paste, and Lowers Temps 18°C Under Load
ahogy elnézem ez kupak tekintetében haswell 2.0
-
regener
veterán
Nagy a csend topikban, mindenki magát hűti az LN2-vel?
[ Szerkesztve ]
-
CosmO_O
tag
Kellett nekem tegnap mondogatni, hogy majd Skylake-kel hajtom a 285-öt
Az OC fog a sírba tenni[Team Hungary - hwbot.org] |ASUS ROG|Intel|nVidia|
-
Achill3uS
nagyúr
Dancop: " My first experience with HELIUM - YES... -256°C
"
kész, skylake sokk
[ Szerkesztve ]
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
matteo_szg #7167 üzenetére
fredyama keze munkája biztos
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
matteo_szg #7165 üzenetére
őszintén szólva pokolian megleptek ezek az eredmények. a levegős és a leaked ln2-es eredmények nem mutatták ilyen erősnek. de így az eddigi terveim a 4770k-mmal fuccsba mentek a global pontok tekintetében. szóval kell lap+cpu+vga szereznem megint
-
Achill3uS
nagyúr
Skylake BOMB hwboton
GPUPI 1B 4 magos WR
4min 1sec 55ms with Intel Core i7 6700K at 6496.1MHz3dmark2001 WR
199091 marks with GeForce GTX 980 Ti at 1638/2000MHzpifast WR
9sec 470ms with Intel Core i7 6700K at 6689MHzmeg még egy rakat más eredmény
ugyanitt golden 4770k eladó[ Szerkesztve ]
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
jones965 #7159 üzenetére
nekem elsődlegesen ott van a Thermolab ami az ex OCTeamHungary-é (jugeen over en), ezt subarutol vettem át amolyan második potnak, de vegyes érzelmeim vannak vele kapcsolatban, úgyhogy le fogom cserélni egy F1EE/Dark-ra.
[ Szerkesztve ]
-
Achill3uS
nagyúr
akit esetleg érdekel megtalál: K|ngp|ncooling VENOM 5.0 LN2 CPU hűtő eladó
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
#35434496 #7154 üzenetére
4790k-tol többet ne nagyon remélj. 6g-n benchelhető már golden-nek számít.
alacsony fesz pedig azért van, mert ugyanezen az órajelen 1.65vcore felett instabil és eldobja a tesztet. high leakage chip, az én ES-em is ilyen."De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
kicsipapucs #7144 üzenetére
mivel out of the box ln2 volt, hirtelen ennyit sikerült belőni nitro alatt, 2800 nem ment első próbára de gigában simán tudják, tehát a ramokban benne van.
azért eléggé ki van maxolva a szigetelés, a ramok és a pot közé nem sok minden fér. de kingpin-nek jár egy minuszpont a fém lefogatás ötletéért, 2 perc alatt fagy rommá és folyik a víz a pot oldalán le. a régi szürke polikarbonát megoldás jobb volt sokkal. viszont maga a pot minősége eszméletlen. a taiwani cnc-sek nem viccelnek
[ Szerkesztve ]
-
-
Achill3uS
nagyúr
jo kis session volt
itt a hwbot link: 4min 45sec 574ms with Intel Core i7 4790K at 5800MHz
-
Brekk
addikt
No megvan az új játékszer, egy ASUS Maximus VII Impact személyében.
Meg is kapta a nitrot a nyakába rögtön. Természetesen egy 4790K procival ment a teszt. Nem volt egyszerű menet, de egy GpuPi 2. helyet sikerült kipréselni beőle.
Köszönet Achill3uSnak a remek társaságért, és a segítségért. Folyt köv.
http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
törölt tag
Toyone! "MSI GODLIKE OC Tournament" [link]
-
-
Achill3uS
nagyúr
ma ismét átjött subaru hogy folytassuk a 4770k nyúzását, 32M megjavítása volt a cél, de valoszinüleg a régi OS miatt nem adta be az effi és egy hangyányival elmaradt az eddigi rekordtól. sebaj, most már tudjuk milyen órajelet, feszeket és hőfokokat szeret ez a chip. javítás majd legközelebbre marad így is kibírt 4 órát a szigetelés -147 fokos cbb-vel és -152-es CB-vel
ma ez jött össze
[ Szerkesztve ]
-
Achill3uS
nagyúr
köszönjük, jó móka volt
folyt köv hamarosan!
jones, everything has a price
[ Szerkesztve ]
-
Brekk
addikt
Gratu srácok, remélem jövő héten már én is villantok egy két brutál eredményt.
http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
Achill3uS
nagyúr
ahogy érzed. nem kötelező semmi sem, tiszteletben tartom a véleményedet de nem értek vele egyet. nem tudom ti azelőtt mivel segítettétek egymást más csapatokban, mennyire volt közös support és mennyire találkoztatok személyesen vagy teszteltetek együtt. én szüken véve ezeknek a feltételeknek a teljesülését és megosztását hívnám csapatnak. ami nekem előtte az OCTeamHungary-nál ezt jelentette. a Team Hungary nem erről szólt már az elejétől sem. hanem a HWBOT rankingról. minnél feljebb juttatni a magyar zászlót, így kiállva a nemzetközi fórumok/csapatok ellen. se több se kevesebb. ezen kívül vannak akikkel soha nem találkoztam még személyesen és vannak akikkel kb napi heti szinten beszélek vagy tesztelünk együtt. persze segítjük egymást sokkal inkább mint előtte, mert közös érdekünk, de attól mert belép valaki nem fog semmi járni neki mivel ahogy eddig úgy ezután sem vett részt semmilyen tevékenyégben, ebből fogva ha nincs elvárás a tagokkal szemben neked miért is lenne fordítva? ha ez bárki számára félreérthető volt sajnálom. de szerintem ez így logikus. a facebook-rol pedig több vitát nem fogunk áhozni ph-ra, mert előzmények nélkül csak félreértitek a szituációt és ilyen vitákba keveredhetünk. énis sajnálom és csalódott vagyok, hogy nem vált be az ötletem, vagy eddig élt. de ez van a tuning megy tovább, szerintem aki eddig is tesztelt és közeli viszonyban volt a másikkal, az ezután is változatlan marad. részemről nincs harag senkivel szemben maximum a koncepció volt rossz mert mások vagyunk
-
subaruwrc
félisten
melyik az az egy ember aki szerinted támogatva van?
csak kérdezem hogy te mit látsz,mert ebből úgy tűnik hogy abszolút nincs róla fogalmad ki is van támogatva itthon.
vagy Jonesra gondoltál.de az sem lehet.a legutóbbi DeepCool kapcsolatunkból 4 ember lett supportálva,a hamarosan következő thermal grizzlyből meg a csapat nagyja része jogosult lett volna samplere,csak mondjuk ahhoz azért aktívnak se árt lenni.
nem először fordul elő hogy valaki támogatásért hápog,aztán amikor ott van előtte,eltűnik,vagy csak simán ugyanolyan inaktív mint addig.a támogatás mint olyan,ahhoz vándorol aki tud cserébe nyújtani valamit.
ezek az emberek az aktivitás szempontjából leginkább jones,achi,johni5 illetve mondjuk alpi és northsys,de ide sorolhatnám cosmot is.ezt a kikozmetikázást se te vagy az első aki elsüti de ha nagyon bele akarunk menni abba hogy ki nézzen magába,mi legalább ugyan itt össze vitáztunk,majd a színfalak mögött megbeszéltük,te viszont szó nélkül eldobtad az egész tagságodat anélkül hogy bárkivel beszéltél volna két szót is arról h mi bánt.
néma gyereknek meg ugye ...
-
helkis
veterán
válasz
matteo_szg #7108 üzenetére
áhh.. mennyire nem ismersz.. mindig csak a stex mi?
nem az anyagi oldalára gondoltam a támogatásnak (bármilyen fura azzal nincs gondom), hanem a mindenki egyért, egy mindenkiért csapat-elvre, info, tudás, segítségnyújtás, viselkedésforma, illemtan, szociológia, etika, tisztelet, stb.. (tudom kimentek már a divatból..)
ezek hiánya/megosztása/betartása a csapatszellemre úgy vetül, mint az emberi jogok megsértése az emberre..+természetesen mindennap megélem az emberi jogok sárba-tiprását hiszen egy multinál dolgozom, de egy vállalkozó sem lenne jobb idehaza.. aztán ott van ugye a szólásszabadság, ami arról szól manapság, hogy azt szólhatod csak, amit szabad.. de ne menjünk bele..
semmilyen túl-pörgésről nincs szó, csak annyiról, hogy a mostani Team Hungary "csapat" számomra nem felel meg, én nem olyan vagyok, mint amit most sugároz magából, ezért nem is adom hozzá a nevem. szvsz pont a csapat lényege hiányzik belőle, ha majd őszintén rendben lesznek a dolgok, nem csak a felszín lesz kikozmetikázva + még igény is van rám, akkor megtaláltok..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
matteo_szg
őstag
Azt akarod mondani tehát, hogy ha valaki támogatott, akkor az ellentétes a csapategységgel? Mi legyen a megoldás? Ne legyen senki sem támogatva, vagy mindenki?
Azért persze ne pörögd ezt túl, hogy ez az emberi jogok megfosztásával egyenértékű; ne akard megérezni, milyen az valójában.
jupiiii
-
helkis
veterán
válasz
Achill3uS #7105 üzenetére
mivel a topic témája :"csak extrémtuninggal foglalkozik!", ezért nem követem figyelemmel az itteni eseményeket napi rendszerességgel..
(#7104) Achill3uS - építő jelleggel: az nem csapat, ahol egy ember van támogatva, ahol nem mindenki mellérendelő viszonyban van egymással, ahol a felszín és a belbecs között ekkora különbségek vannak..
mindenki nézzen magába és gondolkozzon el rajta..amig ezek a dolgok nem változnak előnyükre, addig én nem kívánok részt venni ebben a tevékenységben..
számomra ez nem is vita alap, kb az emberi jogok megfoszásával egyenértékű dolog, ami olyan alap, hogy nem kell róla vitázni, ha megvan ok, ha nincs akkor felesleges is bármit is tenni, lépni kell..pusztán a fentiek tudata, ill az itteni később visszaolvasott események miatt döntöttem így..
peace4all
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
jones965
Modder
válasz
Achill3uS #7105 üzenetére
Sajnálom, hogy így alakulnak a dolgok. Én csak a magam részéről vállalom a döntésemet, és lelkem rajta- még mielőtt ezzel bárki is megvádolna-, hogy senkit nem biztattam azzal, hogy hagyja ott a Team Hungary-t.
Többek közt ezért sem léptem vissza a korábbi csapatomba, és nagyon úgy néz ki ezt látva, hogy nem is fogok. -
Achill3uS
nagyúr
látom senki nem mer hozzászólni a témához, a csapatot hagyják el az emberek. ha valakinek nem szimpatikus a jones, Ádám és én köztem kialakult és már letisztázott konfliktus legalább a fáradtságot vegyék, hogy közlik ezt. mindazonáltal megértem és mindenkinek joga van a véleményéhez, én viszont lemondok a csapat további virtuális vezetéséről, johni5-öt tettem meg team cpt-nek remélem elfogadja. köszönöm akik eddig támogattak.
-
Achill3uS
nagyúr
jones-el megbeszéltük a dolgokat, látom közben helkis is kilépett. mindenkinek szive joga, én továbbra is kitartanék az összefogás és a közös csapat mellett még akkor is ha vannak viták - és biztosan lesznek is vélemény különbözések a jövőben - de ezen változtani nem tudok. aki marad a támogatását és a bizalmát köszönöm.
-
Achill3uS
nagyúr
En mar lenyugodtam, ha jones nem akar a csapatban maradni megertem, ezt meg lehetett volna beszelni normal hangnemben is, ugy erzem mind3man hibaztunk, nem publicban kell ezeket rendezni legkozelebb. Kerdes, tudunk e felulemelkedni ezen es megmaradni egy legalabb latszolagos csapatkent a nemzetkozi mezony kedveert/ellen, nem kell hozza senkinek egyuttmukodni senkivel ha nem akar. Eddig egyetlen ember van aki nalam elerte hogy tenyleg felbosszantott a hozzaallasa de ez senki masra nem tartozik csak rank, jo lenne ezt ebben a mederben tartani a jovoben legyen ez mindenkinek tanulopelda. A csapat kapitanyi rangot Adamtol is elvettem utolagos engedelmevel, megtartanam magamnak ezt a feladatot, eddig sem kellett nagyon foglalkozni vele es semmit sem jelent. Ha valakinek ezzel is problemaja lenne atadhatom pl Overnek ha az mindenkinek megfelel. De a lenyeg, hogy ne essunk szet
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- Melyik tápegységet vegyem?
- Micro Four Thirds
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Tőzsde és gazdaság
- E-book olvasók
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest