Hirdetés
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Ma tovább bírkoztam a 4930K procival, és az alaplapi driverek frissítése meghozta a kívánt hatást.

A titan sli-t erőltettem volna, de minduntalan vga fagyásba futottam, mire rájöttem, hogy a korábban kitesztelt kártyák sorrendjét felcseréltem, és az erősebb vga a második. Így voltam kénytelen vantage tesztet futtatni, ami végül is nem lett rossz eredmény.
P59650
A kezdeti nehézségek után kezdünk összebarátkozni.
5500 mhz-en lefutott a 3dm11 phisycs teszt, csak sajna rossz ram időzítésekkel, és hiába volt 2450mhz-en a ram, valamiért nem futotta ki magát. Viszavettem 2133-ra, és korábbi időzítéseimmel, már hozta a 19200 score-t.
Sajna az előbb említett okok miatt mire rájöttem a vga-k felcserélésére, addigra 1 ram slotom lefagyott, és már csak tri chanelben ment a teszt, az meg köztudottan nem túl izgalmas.Mára ennyi, remélem közületek is lesz hamarosan valaki, aki ki tudja próbálni az új IB-E procit.
-
jones965
Modder
Gratulálok, igazán elismerésre méltó eredmények, irigylésre okot adó körülmények között.

Tegnap én is kipróbáltam az új IB-E procit, amivel még ma is ismerkedtem. Sajna ez a példány 5300 Mhz-en "tetőzött", viszont a coldbugja -150°C-nál jelentkezett. Nem is kellett visszamelegíteni, gyakorlatilag újraindítást kövvetően pár másodperc után újra bootolt.
Említésre méltó eredmény egy vantage abszolút HU 1. helyre lett elég. Win 8 alatt a rendszer teljesen anomáliákat hozott, amit valószínűleg az új cpu miatti újratelepítés remélhetőleg helyrehoz, csak úgy mint a win7 leharcolt állapotán. A jövő hét elején még megpróbálok pár benchet lefuttatni, talán lesz amit ismét meg tudok osztani köztetek.Vantage 4 WCF P80343
-
toyone
őstag
válasz
matteo_szg
üzenetére

Nálam Nóra nyert.Csak nincs normális képem róla. -
toyone
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Volt, és gyanús módon örült ha én is locsoltam őt.
Egész sokáig tartották is a lelkesedésüket, még hihetetlenebb hogy azt akkor is tudták hozni amikkor úgy döntöttem berakok valami kis zajt a notebookról.
Döbbenet milyen profik voltak.matteo_szg
Nem mondhatod hogy csak a csajok miatt lebzseltél felénk. Kíváncsi voltál az MSI termékeire, ebben biztos vagyok. -
subaruwrc
félisten
válasz
matteo_szg
üzenetére

-
toyone
őstag
2013.09.19-én a CompMarket által szervezett zártkörű partnernapon az MSI Magyarország meghívásával és támogatásával, valamint az ADATA termékeivel karöltve egy Live OC Show-t tarthattam.
Fókuszban a Z87-s XPOWER volt. Korábban tesztel Intel 4670k ES-s példánnyal és egy Nvidia GTX770 Gaming szériás VGA-val.
Ramok: ADATA XPG 2400Mhz CL11, SSD ADATA SX900 64GB. Táp: Enermax MaxRevo 1500WMaximum órajelre nagyon ment a CPU, műszerrel mérve 1.7v-n. Cpu-z hibásan olvasta ki az értéket.
6585.77Mhz lett a vége. CB -138,9c CBB -119,7cCombosabb memóriára is szükség lett volna, hiába a 2800Mhz ha CL11-ben tudom csak hajtani. Így, bár kétség kívül gyilkos 32M-t tudhattam volna felmutatni, nem lett belőle semmi.
Pifast elég jól profitált a magas órajelből. Meg is lett az eredménye. Rendes rammal is ránéztem, 10.52s lett. De kb. 1c-vel túlment a CB-n szóval lementeni már nem sikerült. Arra meg már nem emlékszem miért nem néztem rá megint. Sebaj, 10.58s -el is beértem.
Ezen kívül egy 3DMark06-ra futotta, ami GT3-ban egy picit több nitrót kapott mint akartam és Coldslow bug lett egy pillanatra. De végül is lement és bár pár ponttal de sikerült megdönteni az előző eredményt. Mivel a saját Ryba potommal teszteltem, korántsem volt könnyű kordában tartani a hőmérsékletet, cpu-ban még lazán bírta volna.
Egy szolid 1M még leszaladt.
Majd következett buli, így pakolni kényszerültem.
Köszönöm az MSI-nek, ADATA-nak, CompMarket-nek, Almának & Nórának és subaruwrc-nek akinek sok kellemetlenséget okoztam.
toyone
[ Módosította: radi8tor ]
-
subaruwrc
félisten
ez a haswell tényleg nagyon ütős memória tuningra, ha jó értékeket finomhangol az ember.
kingston hyperx 2800 @ 3366mhz 1.85v
egyenlőre léggel.3240mhz superpi 1m just for fun
-
subaruwrc
félisten
válasz
jones965
üzenetére
a szlovén kollégák is lelkesek voltak a közös tesztet illetően, a következő alkalommal remélhetőleg mi is produktívabbak tudunk lenni.
annyira nagyvonalúak voltak hogy kaptunk ajándékba eg EK-SF3D Triple point EVO memória potot, amit a jövő hét folyamán a tervek szerint fel is avatunk és reményeim szerint meg is előzzük őket a ddr3 toplistán.
-
subaruwrc
félisten
Újabb alkalom támadt hogy ide írhassak, ami általában örömmel tölt el.
A nyár elején Overlocker barátom felkeresett telefonon azzal a kérdéssel, hogy mit csinálok szeptember 4-5-én.
Azontúl hogy megkértem ne kérdezzen ilyen baromságokat június 4-én azt válaszoltam hogy ráérek.
Ez volt tehát az első lépés afelé hogy a GIGABYTE illetve a Kingston, és az Intel által szponzorált tuning párbajon részt vehessek. Szeptember 4-én autóba pattantunk Ákossal ( gigabyte ) illetve Overrel és becéloztuk Ljubjanát
(cca 450km ) hogy a meghívásnak és a felkérésnek eleget téve fun jelleggel megmérkőzzünk de inkább csak közösen bencheljünk egyet az OC-lab 2 tagjával ( Hwbot 1.-2. ) Tiborral aki nem mellékesen az EK egyik mérnöke illetve Moonmannal aki nagy OC Enthusiast hírében áll. Az indulás előtti este hwboton átnéztem a lapjukat és el kell mondjam az ottani eredmények ( frissek ) nem teljesen tükrözik a tudásukat. Profik,és bár élvezték a hazai pálya előnyét valamint némi szerencséjük is volt tagadhatatlan hogy egy percre sem remegett a kezük, minden apró problémára villámgyorsan találtak megoldást, ellentmondást nem tűrően paszírozták ki a hardverből az utolsó tartalékot is. Számomra nagy élmény volt végre angolul is társalogni tuningosokkal, tapasztalatokat cserélni, sőt egy ritka pillanatban még egy jó ötletet is tudtam nekik adni ami egy minimálisan hozzájárult a nap végén elért 4000+mhz DDR3 órajel rekordukhoz.Tiborr és Moonman az első pillanattól kezdve közvetlenek voltak, kérdés nélkül segítettek bármiben, időt és hardvert ( hőlégfúvó, pendrive ) nem kímélve támogattak minket, de ez a Gigabyte és a Kingston részéről is elmondható hogy az Intelt ne is említsem. Jó élmény volt ilyen feltételekkel tuningolni, és bár az eredmények engem nem töltenek el elégedettséggel nagyon szívesen indulnék holnap reggel ismét benchelni a srácokkal.A teszt rendszereket Gigabyte Z87X-OC lap ( X02 bios ), bolti 4770K cpu, 8GB 2666 illetve 2800mhz-es Kingston memóriák, 128GB HyperX SSD-k és csapatonként egyedi hűtési megoldások alkották. Tápegységekből CoolerMaster és Enermax példányokat használtunk ezek a csapatok sajátjai voltak.
Elsődlegesen superpi 32m-ben illetve 1m-ben mértük össze erőinket, a poént lelövöm a szlovén csapat tagjai nyerték mindkét számot.
Az okokat pedig a cpu-k különbözőségében kereshetjük. Mivel nem vér komoly világbajnokság döntőről volt szó, valamint még ott kellett windowst telepítenünk némi késéssel indítottunk, a szállítás során megsérült saját hőmérő szenzoromat a totálkárból hoztuk vissza ( becsíptem az 1.5kg-os heavy base és a pot fala közé ... ) majd egy némileg összecsapott szigeteléssel neki fogtunk a tesztelésnek, a cpu 6.3ghz-et ért el -128 fok környékén 1.9v-tal pumpálva, többet nem viselt el mert a homorú kupak miatt nem volt elég jó a hő elvezetés.
http://valid.canardpc.com/mmisn0ez a probléma természetesen a tesztekre is rányomta a bélyegét, mivel Tiborrék 6100mhz-en is tudtak futtatni
32m-et 5500mhz imc és 2933 9-12-12-es időzítésű ramokkal ( ln2 2.3v ... ) szemben a mi 6ghz 4ghz 2933 c12-es eredményünkkel, nem sok értelme volt a versengésnek, főleg úgy hogy mi ezt 4 óra után értük el egy teljes rendszer szétszedés és újra szigetelés után valamint léghűtéses memóriákkal amiket nem is volt időnk sem lehetőségünk a végletekig finomhangolni mert a rendszerünk nem kooperált elég hosszú ideig.
Amikor a cpu-t 4-jére sem sikerült 6100mhz-en stabillá tenni akkor úgy döntöttünk hogy összepakolunk és mindenkinek jó éjszakát.Az ugrálásokért elnézést kérek de így fáradtan nem egyszerű idősorrendben előadni a történetet.
Szóval, a még kiadatlan, kísérleti stádiumban lévő 2800mhz-es Kingston memóriákat is próbára tettük, teljesen vállalható 3200mhz-et értünk el velük léghűtéssel, miközben a cpu 0C közelében mozgott.
( Over minden áron teljesen léggel készült eredményt akart csak
)http://valid.canardpc.com/3u4ghb
a maximum órajel teszt közben fun jelleggel futtattunk superpi 1m-et 3000mhz-es memórián ...
Miközben mi küzdöttünk a stabilitásért, a szlovén kollégák már egy egészen másik projektre álltak rá, nevezetesen a 4ghz DDR3 határt szerették volna átlépni, és mi sem bizonyítja jobban a kitartásukat mint ez :
http://hwbot.org/newsflash/2177_ek_sf3d_gear_ddr3_4078_reached_new_amd_mounting_available4078mhz-ig üldözték szerencsétlen 2800mhz-es modult, ha nem látom nem hiszem el, 2.4v-on.
igen, 2.4v gyárilag 1.65v-os memóriának, full poton ( cca - 185°C ) és mindezt nevetve ..
a nagy örömködés közben jelentettük a " problémát " Ákosnak és kértük hogy intézkedjen egy biosért ami több memória feszültség pumpálását teszi lehetővé
Még egyszer gratuláció illeti őket, tényleg a határra hajtottak mindent ami a konfigurációban tartózkodott,elismerésem nekik, egy újabb szintjét mutatták meg ennek a hobbinak/sportnak, és egy új lökést is adtak mert nagyon jó élmény volt négyesben küzdeni a konfigokkal, tapasztalatokat cserélni, trükköket megosztani, viccelődni egymással ezek azok a dolgok amiért megéri csinálni.
Ezen kívül még egyszer köszönöm a lehetőséget Ákosnak illetve Overnek hogy engem kértek fel, valamint a támogatást a Gigabytenak, a Kingstonnak és az Intelnek, valamint a szlovén Funtechnek a helyszínért, Tiborrnak és Moonmannak pedig a kíváló társaságért !
-
subaruwrc
félisten
válasz
subaruwrc
üzenetére
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2887397
előkotortam a validot.
-
törölt tag
G.SKILL TridentX Reaches DDR3 4400 MHz[link]
-
subaruwrc
félisten
ez egy poén volt Gyuri

ASUS,GIGABYTE,MSI Nvidia és ADATA szponzorált ha azt nézzük honnan kaptam már hardvert,de mindenkinek szívesen segítek aki felkér és tud hardvert is biztosítani a teszthez
Nekem az elsődleges maga az extrém tuning ténye nem a márkajelzés mindaddig ameddig egy gyártóval szerződéses és fizetett tuningos nem leszek. Mivel ez nem áll fent jelenleg,nem jelenthetjük ki hogy csak egyik vagy csak másik támogatna hanem ők mindannyian amiért hálás vagyok nekik és ha tehetem ki is fogom használni továbbra is. -
toyone
őstag
Készült egy videó, pifast közben, amiben arról megy a vita hogy Hicookie-é mekkora? De én a pifastra gondolok. Viszont külön meghallgatva vicces "mekkora neki?" - "19.77" - "úú az szép" " de jó lenne megfogni..."
Hichookie-t meg direkt írtam így.Erre utalva neki.(#5376) 04ahgy
Van rosszabb is,[link] szöveget figyeld alatta. -
toyone
őstag
subi(hichookie é nagyobb...), jones

-
toyone
őstag
A napokban subaruwrc-vel egy oly hirtelen vezérelt ötlet alapján ültünk le éjjel 10 után tesztelni ,hogy olyan összecsapott tuningot ritkán láthatunk. De egészen jól alakultak a dolgok. Sőt.
A tesztkonfigot a legkisebb "k" jelzésű AMD APU ( A6-5400K), a legjobb FM2-s lap (MSI A85X-G65) és az ADATA 2400MHZ CL11-s kitje alkotta.
Mondhatnám hogy meglepett bennünket hogy milyen jól megy a proci, de én tudtam hogy jó lesz, csak subaru hitetlenkedett mikkor mondtam neki " figyeld meg ezzel megütöm a 7ghz-t".
Valid 7379.6Mhz-n. Ez meglehetősen tisztességes egy ~15k-s CPU-tól.

FM2-s platformban, bármilyen CPU-t is nézünk, már csak Hicookie van előttem. De szerintem már kezd nyugtalanul aludni esténként

Köszönet az MSI-nek ADATA-nak és subaruwrc-nek.
-
subaruwrc
félisten
válasz
subaruwrc
üzenetére
emelem a tétet.
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2880170
cpu -110C vring 1.45v , ram léggel, 2.125v, pch 1.25v
-
subaruwrc
félisten
válasz
jones965
üzenetére
a haswell ES hasonlóan csalódást keltő lett nitro alatt.
nem is pazarlom az energiámat az eredmények editálásával mert nem említésre méltóak.
6.2 valid 1.87v -115c --> -120c cb
5.9 pifast 1.87v
5.8 32m 5min 49 sec 1.87v
imc-ben nem rossz,tovább nem néztem miután 1.85v-tal egyszer eldobta a 32m. ha 5800at megy az imcje akkor se lett volna jó semmi érdemlegesre.
1db értékelhető eredményt sikerült vele összehozni az pedig egy 3188mhz-es memória validáció.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2879516
cpu ln2 1.3v,imc 1.4v
dram air, 1.95vmajd egy sikeresebb példánnyal nekifutok a mára tervezett feladatoknak

( ugyanitt 25 liter felesleges nitrogén eladó .. )
-
jones965
Modder
Mint említettem, mire rájöttem, hogy mennyire fesz érzékeny, a nitroból már csak 2 termosznyi maradt.
Próbálkoztam teljes értékő processzor teszttel is, ott 5500 mhz-ig jutottam, amin még a 3dm11 physics teszt fefutott 1.6V-on.XTU eredmény ami egyedül teljes lett. Bár 4600 mhz-nek hitelesítette, valójában 5400-on ment.
-
jones965
Modder
válasz
subaruwrc
üzenetére
Nekem is ez a sanda gyanúm, hogy a kupak az eddig nálam megfordultak közül a legrosszabb.
Ezt már nem szeretném kupaktalanítani, így hagyom a francba az egészet egy darabig.Az fps érték a 3dm05-ben biztos bug volt, mivel a kép az majdnem lassított volt, az fps és a frame pedig az egekben. Azért jó lett volna látni az összpontszámot, mikor végig ment a teszt.
-
subaruwrc
félisten
válasz
jones965
üzenetére
érdekes ez a cpu. ha a fesz visszavételre ilyen jól reagált nekem az azt jelenti hogy nagyon ótvar a hőátadás a kupak és a mag vagy a kupak és a pot között
344 fps 6ghz-en meg elég érdekes, én 6300 on nem láttam 320-at sem. abban a tesztben meg lehet szinte akármi egy titan órajele azt mindketten tudjuk. -
jones965
Modder
Tegnap és ma az új 3770K procival szórakoztam.
Elég érdekesen alakult, mivel a proci -100°C-nál már bios-ban beállt mint a cövek.
Ma kísérleteztem még vele. 5930Mhz-en 1,79V-on simán bebootolt, viszont minimális fesz emelésére, vagy akár szorzó állítására kékhalált dobott. Aztán megnéztem fesz visszavétellel, és láss csodát, 6 Ghz-en 1,69V-on jól érezte magát 4 maggal HT nélkül. Sajna már az LN2 fogyóban volt, mire ezt így sikerült stabillá tenni, gondoltam megnézem a 3dm05-öt, mivel ott szerettem volna valamennyire a jelenlegi rekord közelébe kerülni.Amikor elindítottam a tesztet, azt hittem rosszul látok: cpu 6Ghz-en, gpu 1254mhz-en, és a GT1 teszt 344 fps-el indul, ami tovább emelkedett 344-ig. Az első teszt végén frame 244xx, a másodiknál 114xx, míg a harmadik vga tesztnél 277xx lett.
Na mondom ez valami bitang eredmény lesz, mindhárom teszt lefutott, álltalam még nem látott értékeken, hát lett is szép nagy fekete képernyővel lefagyás.
Következő próbánál mondom hátha megismétli ezt az eredményt, így gondoltam levideózom, de sajna itt már az első tesztnél kékhalált kaptam. A videón látható az fps és frame értéke, mielőtt eldobta magát. -
04ahgy
nagyúr
válasz
Atlantisz48
üzenetére
Nem jó topikban jársz, és lehet. Rengeteg módszerrel.
HGyu
-
jones965
Modder
válasz
Atlantisz48
üzenetére
Nagyon rossz helyen jársz. Itt érdeklődj.
Nem kell megköszönni.

-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok , nem tudom hogy jó topikban járok -e , de arra vagyok kíváncsi hogy ezt az alaplapot lehet-e valami trükközéssel tuningolni a cpu-t.
Intel DQ965GF alaplap
Mert a gyári biosz nem engedi.
Előre is köszönöm.[ Módosította: jones965 ]
-
Laraxior
titán
Hello! Srácok kellene egy kis help, tudom nem ide tartozik, azért is tettem offba. Neten nem sok mindent találtam róla, de a Ti kezetekben azért elég sokféle processzor megfordul, meg olvasgattok külföldi fórumokat, hátha.
Vettem egy Xeont, és nem találtam a Tj. maxról semmit, tehát nem tudom mennyire valósak ezek a hőmérséklet adatok. Éppen 27°C-os a víz ami hűti, de az egyik mag ez alatt van, ami eléggé érdekes. Nincsen se lézeres hőmérőm, se semmi
Mennyire lehet hinni a két programnak? Régebben egy CPUnál is kétféle adatot mutattak, itt legalább egyféle, ez is valami. A CPU és az adatok. -
törölt tag
Gtx 780 vmod. Hát ezek nem szarakodtak.
[link] -
toyone
őstag
Az MSI és az ADATA jóvoltából, yolan-al és subruwrc-vel megcsináltuk az első (publikus) hazai Haswell LN2 oc tesztet.
Csak úgy mint tavaly, elsőnek tesztelni rendkívül friss platformot nem egyszerű. A lap rendkívül király, de mivel beta BIOS-k álltak rendelkezésre így beleszaladtunk olyan hibába miszerint 1.68v CPUVcore felett nem indult el a lap és +BCLK-terén sem adott sok lehetőséget.
A CPU viszont alacsony feszültség mellett is elég szépen ment, úgy hogy a kontaktal sem volt minden rendben.Tesztkonfiguráció:
Intel 4670K ES
MSI Z87 Mpower MAX
MSI GTX 680 TFIII & MSI HD7950 TFIII
ADATA XPG+ 2400Mhz CL11
ADATA 64GB SX900
Enermax MaxRevo 1500W
K|ngp|n Gemini
LN2Processzor órajele a fenti körülményeket is figyelembe véve az igen tisztességes 6300Mhz-t érte el. hwbot
2D-ben gyilkos lett volna de sajnos ahhoz kevés volt az órajel.
Egyéni pifastomat 10.78s -re sikerült megjavítani.3D-ben volt amiben szépen szerepelt.
GTX680
HD7950
Köszönöm a támogatást az MSI-nek és az ADATA-nak, subaruwrc-nek és yolan-nak hogy jelenvoltak.
toyone
-
subaruwrc
félisten
válasz
üzenetére
egyébként meg te kivel beszélgetsz Krisz ? hm ?
szerintem nem vagyunk olyan viszonyban hogy " hé sub " legyen ..
lehet menni az nvidia meg az ivy topikba villogni, hogy mindenki tutira tudja milyen gazdag vagy, de ide az állítólagos 1800mhz-es gtx 680 való, ha nem sikerült volna elolvasni a kezdő hozzászólást ...utolsó volt ez a megszólítás remélem,haver..
-
törölt tag
Üdv srácok. Nem tudom, mennyire tartozik ebbe a topicba, de ide irányítottak. Ugyanis extrém helyzetekben kellhet az alábbi megoldás.
Van 2db Coler Master GX 750 tápom. Egy 12V-os ága van 60A-el. Szeretnék riser kábellel az alaplapomra kötni 4db 5970-es VGA-t. Ehhez viszont szükséges, hogy a két tápot is használjam. Mennyire járható út, hogy 2db VGA-ra kötöm azt a tápot, ami nincs az alaplapra dugva, egy ilyen kábellel indítom majd el. Hogy ne legyen semilyen 12V-os kapcsolata ennek a két kártyának az alaplappal, megcsinálnám molex-esre. Ez mennyire járható út szerintetek?
-
800.henrik
senior tag
Sziasztok!
1. Asus A7N8X-X alaplapban hogyan állítsak be a processzornak kb 2v-ot? Most 1,8v-on van, 2450mhz-en 35-40 fokos.
2. Amd athlon xp 2400+ thorton-on hogyan kapcsoljam be az 512kb cachet, és a szorzót hogyan vegyen le kb 11-12-re? próbáltam, L2 hidakat összekötni, de nem csinál semmit... csak 265kb a cache. Az alaplapon 1007-es uber bios van.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
De jó már, hogy egyes versenyeken így megy a hardver választás:

Végül:

Pedig vannak itthon is szakemberek.

-
pityu6
tag
Sziasztok!
Tuning a cél,fx-8320 vagy i5-2500k ? Melyiknek jobb a teljesítménye? -
subaruwrc
félisten
-
CosmO_O
tag
PWM hűtést fenn szoktátok hagyni? Van haszna full pottal hűtött procinál vagy csak a jeget gyűjti?
-
subaruwrc
félisten
válasz
CosmO_O
üzenetére
hajjjajjj olyan könnyű volt már majdhogynem magától futott

nem amúgy 6300-on még messze voltam Jonestól, nem is volt természetes a mosolyom...
az abszolút limitig el kellett mennem hogy eredmény legyen belőle, jó kis teszt volt élveztem.ja meg mi is várjuk már az eredményeket úgyhogy irány tuningolni azt a karit

-
CosmO_O
tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Titánnal könnyű

Viccet félretéve szép lett, itt az ideje, hogy meghajtsam a 7970-esemet, ami itt vár már majd 2 hete

-
subaruwrc
félisten
válasz
jones965
üzenetére
akkor jól tévedtem hogy a cpu teszt 6100 környéke (cpu scoreból következtetve) és a gpu tesztek mentek az emelt órajelen. hát igen ezzel most nem tudtam versenyezni, pedig gondoltam rá hogy megvalósítom

13-at nem mert a 05re elég sok időm ráment azután pedig a 06-ot erőltettem, meg szerintem gpuba egy kis fokkal gyengébb is a kártyám mint a tied.
-
jones965
Modder
válasz
subaruwrc
üzenetére
Az extrem lap nyújtotta többlet szolgáltatás: OC key
- tévedtem, ez az eredményem lett OC key alkalmazásával, azért nem publikáltam Ph-n. A vista-n ahogy a képmentés volt, úgy futott le végig.
3dm2013-t nem futtattál? -
subaruwrc
félisten
válasz
jones965
üzenetére

w7 adta legjobban a gpu pontokat de ott valamiért nagyon instabil volt a kártya.
XP nem volt olyan vészesen gyenge, cpuban kifejezetten jól adta, a legjobb köröm viszont a vége előtt 4mp-cel befagyott és utána nem sikerült javítanom, a cpuban meg koppra 6100-van egy tized bclkval sem több.neked az a 6300-as 06 hogy adta ki ? cpu gpu teszt is 6300 on ? nem tudtam megfejteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Autós kamera eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De megtisztelés volt hogy használhattam.

)

)
Mennyire lehet hinni a két programnak? Régebben egy CPUnál is kétféle adatot mutattak, itt legalább egyféle, ez is valami.