Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz #35434496 #7896 üzenetére
köszi, majd cserélni kéne igen, de nagyon kifogytam már belőle
ez a kis cukiság ma jött meg az ASUS-tol, ps2 és oc panel external card. csak tesztelői cucc, nem adják a laphoz
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
válasz eldiablo #7893 üzenetére
igen próbáltam, nem oldotta meg, elég spéci módon hullott el, szóval kaptam segítséget, már úton van a lap taiwanba
köszönöm toyone és jones
[ Szerkesztve ]
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
sajnos a hétvégén sikerült a M8Gene-met elveszteni egy bios flash következtében, így maradt az Impact. amúgy is kiváncsi voltam a 6700K-val hogyan boldogul, volt még pár liter nitro amivel ránéztem a 05-re. az eff még mindig elég szélsőségek között ugrál, de legalább már rájöttem a hátráltató tényezőkre és sikerült a win8-on javulást elérni. 79k fölött még elégedett is lennék vele
[ Szerkesztve ]
-
Achill3uS
nagyúr
válasz jones965 #7889 üzenetére
köszi, órajelben maradt el és ez nagyobb para. viszont 6700K-val nem volt ilyen gondom vele. érdekes. lehet, csak egy nem szerencsés összerakás volt, vagy lefagyott valami ami nem kéne.
egy biztos a Gene továbbra is a legstabilabb benchlap, sosem okozott még csalódást pedig van benne 20+ session![ Szerkesztve ]
-
Achill3uS
nagyúr
nah én pedig cinebench-eztem tegnap, első kör Impact-ban utána szétszed és összerak Gene-ben.
sajnos nem mentek jól ismét a G.Skill ramok minuszban, szóval meg fogok válni tőlük, hiába léggel marhajó kit, ha az extrém tuningot visszafogják. uh visszaváltottam a HyperX-ekre, de az Impact-ban így is coldbuggal küzdöttem -160 fok alatt, amit látszólag sikerült megoldanom, de mégsem tudtam 6.32G fölé menni. és az volt az érzésem, hogy visszafogja valami a procit. utána ezt sikerült is megerősítenem, és Gene-ben sikerült elérnem a 6.39G-t cinebench stabilan. egyetlen problémám az efficiency. ami R15-ben még elmegy, de 11.5-ben katasztrófális. amit nem értek mert Win764bit-en a legjobb léggel, mégis elmaradok elmor és der8auer pontszámaitól, lehet tényleg van valami abban a Win7Ultimate-ben amit mindenki használ cinebench-re. majd legközelebb ránézek. Asus-nak ismét köszönöm a támogatástCinebench R15 @ i3 6320 ES
Maximus VIII Impact
Maximus VIII Gene
[ Szerkesztve ]
-
-
toyone
őstag
-
Achill3uS
nagyúr
válasz jones965 #7877 üzenetére
nagyon kemény az a phisycs pontszam nekem az 5G uncore-hoz kellett clk feszt piszkálni (mint gigában a vl), neked ezt most siman vitte?
urak ami extrém oc témakör nem kell offba tenni.
-
-
CosmO_O
tag
Tiszteletem az Uraknak!
Ide írok, itt nagyobb az esélye hogy akad nálatok. Socket 2011 backplate-et keresek, ami gyárilag van a Rampage IV lapokon. Átnyúlik a lapon és pont bele tudom hajtani a POT lefogatásom menetes szárát.
Külön nincs mint kiegészítő, hátha valamelyikteknél kallódik ilyen, mellékelek egy képet:Tippeket, ötleteket, felajánlásokat köszönöm!
[Team Hungary - hwbot.org] |ASUS ROG|Intel|nVidia|
-
04ahgy
nagyúr
válasz #35434496 #7870 üzenetére
Korrekt eredmények, gratulálok.
jones965: A te eredményeid meg le a kalappal kategóriásak!
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
törölt tag
Tegnap végre sikerült rendesen szigetelnem a "fazék" potomat.
Egyenlőre ezt sikerült összehoznom az 5820k procimmal.
1641 cb with Intel Core i7 5820K at 5510MHz
17.82 points with Intel Core i7 5820K at 5510MHz
5min 45sec 525ms with Intel Core i7 5820K at 5637MHz
6sec 474ms with Intel Core i7 5820K at 5637MHz
Az irány jó szeretnék még javítani rajta.[ Szerkesztve ]
-
Achill3uS
nagyúr
-
jones965
Modder
Ma este ismét górcső alá vetettem az X99 setupot a 980Ti kártyával. Az elején a rendszer valamiért makacskodott, de 1 órás küzdelem után kezdett kezesbárány lenni. A 3dm11 folyamatosan a 3. gpu teszt elején belefagyott, és csak hard resettel lehetett életet lehelni a rendszerbe, így visszatértem a vantage-ra.
A pot mindkettő hardveren tökéletesen feküdt, így sikerült jelentős javítást eszközölnöm az előző eredményemen. Viszont ez a friss driver nem igazán jó ezekhez a benchekhez, hiába volt a lod, a gpu2 teszt nem hozta a megfelelő pontszámot.
Vantage 87408 Globál 1 gpu WR9.A tesztelés végén volt 2 termosz LN2, és próba szerencse alapon rányomtam a 3dm11-re, és ezt dobta ki. Sajnos itt is látszódik az eszközillesztő problémája, úgyhogy legközelebb visszatérek a 355.98-ra.
3dm11 31537
Sajnos jelenleg a hwbot-ra nem lehet feltölteni, így a direkt link most elmarad.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz jones965 #7858 üzenetére
az kemény. nem gondoltam, hogy ilyen "gyenge" az SF3D pot. szerintem vegyél egy raptor3-mat vagy egy uj tek9 fat-et, de akkor már jöhet egy Beast vagy egy F1 Dark is
-
jones965
Modder
Köszi srácok!
Achi: a quad channel már az elején nem volt meg mikor még nem is volt hűtve, valószínűleg a szigetelésből kerülhetet a slotba, ma kiderítem. A pot folyamatosan tele volt, annyira forrt. Igen, ekkora fesz mellett már ez majd nem hogy kevés. egy teszt a gpu-ra 1 liter LN2. -
Achill3uS
nagyúr
válasz jones965 #7855 üzenetére
-70ig melegedik?? mibol van az a pot, alubol? fullpoton is ez a gondod?
vigyázz meg ne ártson neki a fesz én 1.7eket már kőkemény minuszokban láttam.
cpu meg már a playiten is szórakozott a quadchanellel, lehet másik bios kéne az R5E-re, vagy meg kell találni azt a feszt amit emelni kell minuszban, hogy visszajöjjön. nem tudok másra gondolni, ennyi összerakásból nem vizelhet le állandóan.
egyébként gratulálok szép eredmények lettek, különösen a FS.[ Szerkesztve ]
-
jones965
Modder
Vegyes érzelmekkel vagyok túl a várva várt nagyágyúk találkozásán. A videó kártya, mely az Asus-tól érkezett, hozta a korábban már ln2 alatt pretesztelt órajelet-sőt-, a cpu viszont most ismét rakoncátlankodott, és vantage alatt 54xx mhz felett rendre elhasalt, ami ismét a tökéletlen kontakt eredménye.
A teszt azzal indult, hogy istennek sem akarta látni a quad channelt, így ennek hiányában a 3dm11-et, egyik nagy kedvencemet a következő tesztelésre hagytam meg. 2 eredményt sikerült elérnem, FS-ben 1907mhz-en, míg vantage-ban 1850Mhz-en. A gpu 1907Mhz-hez 1,65V-ot kért, a bench -108°C-ról indult, és -70-ig melegedett vissza a tesztek végére. Csoda hogy ezzel a kis pottal ( EKSF3D) tudtam kellően hűteni. Megkísérlem a bűvös 2Ghz- átlépését még a héten, szerintem benne van ebben a vga-ban.
A plasti dip-el kezelt rendszer remekül teljesített, egy árva fagyás pont nem volt a cpu és gpu körül. 25 liter nitró 3 óra alatt elpárolgott. -
Achill3uS
nagyúr
válasz #35434496 #7852 üzenetére
jól mutat de ez nem számít semmit, mióta skylakeben leválaszotátták és dedikált a pcie és dmi sáv semmi se szól bele a bclk tuningba, jones csinált anno 6600K-val 380-as bclk-t léggel.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz fRooStzzZ #7850 üzenetére
mert teljesen más rendszer a kettő.
ott eleve sokkal nagyobb a sávszél a 4csatornás memóriavezérlő miatt. a Z170-nél csak 2 csatornán kell kommunikálni és az azóta a haswell és a skylake közötti imc fejlesztés is látszik ezeken a számokon.
hozzáteszem még Z170-ben lap és lap között is oriási különbségek vannak. az Impact sokkal gyorsabb a többi lapnál mert csak 2 dimm van rajta (kevesebb vezetékezés így rövidebbek az utak a cpuig és tisztább, gyorsabb a jel). ugyanez a különbség figyelhető meg a R5E és a Champion között is ha csak az X99-et nézzük.
ramtuningnál nem az esetek többségében nem elég a ramot feszelni, ha nem viszi az órajelet akkor valami olyan értéket nem növelsz ami az imc-hez kötődik. vring, system agent, io feszek ilyesmi, de ne offoljunk tovább ez már nem tartozik a témához, remélem segítettem"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz Achill3uS #7848 üzenetére
Igen, később már láttam az Asus oldalán a lap tulajdonságait, ott megtaláltam a 4133at.
Viszont amit nem értek, a R5E lap miért csak 3300ig kezeli.
Pedig ugye mint csúcs lap, annak kellene igazán kezelni a nagyobb dolgokat.
Ugyan úgy mint ahogy a pcie sávok is 16/8..
16/16 nincs is neki, holott az asrock meg más gyártónak van 2 kártya esetén is 2db 16os sáv.
Ezt mikor a cikk megjelent, fél is vetettem a kérdést.
Pedig a RE sorozat tetszik nekem. De ez most ezeknek tükrében lehet kimarad, viszont hátha lesz belőle black ed. pici módosítással.
Igaz sehol sem találtam arra utaló nyomokat, hogy jönne.
6 lesz belőle? Gondolom a 69xx procival csak jön valami frissítés is x99 szinten.Nekem a ram nem akart menni lejjebb.
2400cl9 volt, hiába adtam neki feszt nem mentek lejjebb az értékek.
2500+ még ment gyári időzitéssel, de felette már néha megakadt.
Minden esetre nekem nagyon bejottek a G. Skill romok. -
Achill3uS
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
Achill3uS
nagyúr
válasz fRooStzzZ #7842 üzenetére
köszi, de ez sem mindennapos beállítás 1.70vdimm kell már a ramoknak. ami ennek a samsung ic-nek még egészséges tesztelhető tartomány, de mindennapra nem adnék neki ennyit. valamint ugy néz ki ez az ic nem nagyon tolerálja a minuszba hűtött IMC-t sem, az első tesztelésem alkalmával szépen visszafogta a bclk tuningot.
ami jedec (2133) feletti tartomány az már OC-nak minősül és minden lap modellre válogatja melyik meddig támogatja. Maximus VIII Impact-nál ez így alakul:
2 x DIMM, Max. 32GB, DDR4 4133(O.C.)/4000(O.C.)/3866(O.C.)/3800(O.C.)/3733(O.C.)/3600(O.C.)/3500(O.C.)/3466(O.C.)/3400(O.C.)/3333(O.C.)/3300(O.C.)/3200(O.C.)/3000(O.C.)/2800(O.C.)/2666(O.C.)/2400(O.C.)/2133 MHz Non-ECC, Un-buffered Memory
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Overlocker #7845 üzenetére
Eszemben sincs ofkorsz. 6600Kt már bevenné a gyomrom..csak a büdzsé nem ;p
-
Achill3uS
nagyúr
köszönöm
azt valami 5.8GHz körül vitte asszem, boot-nál rénéztem hogy stabil-ede itt egy lég eredmény, léghűtővel lefogatás nélkül rátéve, Impactban az uj G.Skill-ekkel
-
Achill3uS
nagyúr
nem hagyom, hogy elvegyék az i3 aranyaimat
GPUPI for CPU 1B 2X WR @ 6355MHz
és egy gyors Cinebench R15 2. hely 6239MHz-en az utolsó literrel
köszönöm az ASUS Taiwan támogatását, nélkülük nem sikerülhettek volna ezek az eredmények.
-
04ahgy
nagyúr
válasz subaruwrc #7819 üzenetére
Ez tanulságos teszt volt! Megmutattad, hogy nincs semmilyen limit ebben a lapban sem...
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
jones965
Modder
válasz subaruwrc #7833 üzenetére
Igen, szeretném, ha a cpu ismét futná a +5600mhz-et, valamint a gpu a +1700-at, akkor még szép eredmények is születhetnek. Bár ezeket a kijelentéseket már megszoktuk, hogy fenntartással kezeljük.
Players111: a lap alja le van fújva, a pci-e slot pedig nem a lapnál szokott lefagyni mint tudjuk, hanem a csatlakozónál közvetlenül. Arra meg van egy jól bevált módszerem. Az is lehet, hogy a 3. X16 slotba teszem, hogy a gpu pot nem dolgozzon rá. Így könnyebben körbe tudom szigetelni mindkettőt.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Valószínűleg több adat áll rendelkezésre a tervezők/készítők számára.
Ha arra találták ki, feltételezem teszi a dolgát. Bár lehet csak rögzít kb.
Nem tudom megítélni, lévén nem vagyok kompetens, Sandy i5Km van.
Az ár..nos, igen. Nem tudom, mennyire gondolta komolyan a hirdetője.. -
Brekk
addikt
Most sírok. Egyrészt 100ft nál akkor se ér többet ha pandából van. Ellenben mindig felmerül a kérdés, hogy véletlen nem fexik -e fel a hűtő rá? Ha nem, akkor mi értelme van? Ha a mag alá ér kicsivel akko olyan szinte mintha ott se lenne, simán sarkaz.
Ahogy ezerszer elmondtuk, szivacs a sarkok alá![ Szerkesztve ]
http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Achill3uS #7750 üzenetére
Delid Die Guard. - ha már szóba került.
-
jones965
Modder
A 3dm05 szépet ment, viszont a 06-ban megy többet a cpu?
[ Szerkesztve ]
-
Martin97
aktív tag
Sziasztok!
Gratulálok az elmúlt néhány hónap kiemelkedő eredményeihez, és a fokozott aktivitáshoz!
Néhányotokkal már beszéltem egy-két mondatot a fórumon még régebben. Achi ajánlotta, hogy forduljak ide segítségért. (Amit azért nem tettem meg, mert nem volt túlságosan nyugodt a légkör a topikban.)
De ezt a mulasztást most megteszem, és néhány kérdéssel fordulnák felétek, hogy lépjek egy lépcsőfokot a komolyabb tuning irányába.
Extrém felszerelésem nincsen, mégis úgy gondolom, hogy ez már nem a kezdőknek való topikba való. (Azért sem, mert ott próbálok segíteni, ha tudok.)
Amivel próbálkoztam eddig: fagyasztóban előre hűtött folyadék + peltier télen kint a teraszon. Ezzel sikerült elérnem a -15 °C körüli hőmérsékletet (multiméterrel mértem). Volt még szárazjéggel, de kudarcba fulladt (egy fém poharat próbáltam használni pot gyanánt sikertelenül). A szigetelés papírtörlő + szigetelőszalag. Eddig elégnek bizonyult.Valamint a hardvereim sem a legjobbak erre a célra: Néhány S775-ös celeron 1 és 2 magosak, egy E7200 ami egész jó késői darab, és egy E8200, ami szintén korrekt chip (Q807). Ezek mellé társul egy p35-ös lap, ami egész jó fsb-t tud, és két pár 800mhz-es memória kit (amik csak 1040-1060 mhz körül mennek max). És egy r7 260x típusú vga.
Az egyik problémám az alaplappal kapcsolatos: Sajnos a gyári biosában nincsenek gtl feszek, és a ram feszt is "csak" 2.2 voltig engedi emelni, pedig mehetne feljebb is. Ezt lehet valamilyen módszerrel orvosolni? Módosított bios, vagy valamilyen szoftver, amik engedik ezeket változtatni nagyobb skálán is?
A másik problémám a vga-t érinti.
Annál egy tweak segítségével ki tudom tolni a tdp limitet akár 80%-is. Amit szépen hasznosít is, de a feszültséget csak 100mv-al tudom emelni az msi ab-vel. Erre már nézegettem megoldásokat, de sajnos nem találtam, csak hardmod leírást, amitől egy kicsit ódzkodok. A bios editorok többsége sajnos nem támogatja a kártyám típusát. Erre a problémára milyen megoldások létezhetnek?Valamint egy kicsit szeretném megismerni a tweakeket és azok használatát.
Néhány év múlva (4-5) tervezem az ln2-őt is de az most (suli első szemesztere mellett) nem fér bele. Anyagiak és idő szempontjából sem. Egyébként erősáramú villanymérnökként milyen előnyöm származhat ilyen téren? Gondolok itt arra, hogy saját tervezésű vmod és hasonlók. Vagy ehhez hasonló dolgokat nem oktatnak csak az alapokat?
Elnézést a kisregényért, és a segítségetek előre is köszönöm!
Valószínűleg apránként lesz még néhány kérdésem, mert még "csak" az elmúlt 1-2 évben foglalkoztat komolyabban a téma. Azért remélem nem rugdaltok ki értük.
Egy eredmény: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Achill3uS #7816 üzenetére
P965 ár-szinten kicsit szimpatikusabb. :>
Köszi a felajánlást.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz Synthwave #7815 üzenetére
szerintem elsőre celeronozz teis (cedar mill) egy régi P965 vagy X34/48-as lapban, és menj max órajelre. az a legnagyobb feeling elsőre. ha megtalálom a polírozott 352-esemet odaadom neked ajándékba kezdeni. 7.2GHz körül bootolt nálam ln2 alatt. csak nem nagyon ment feljebb
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Overlocker #7814 üzenetére
Szerintem kóró lesz, de P4-nél amúgy 925 / 955 / 975-ös chipsetre gondoltam például.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz eldiablo #7811 üzenetére
Mondjuk amikor már egy E6750 ~3k..
Bár ennyiért egy tálca P4-et vehetsz, ott meg lehet variálni.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Achill3uS #7809 üzenetére
Vapochill, azaz. Ilyesmire gondoltam.
Szóval akkor egyelőre nem létezik rohadásbiztos megoldás hosszútávra. Na nem, mintha építeni akarnék holnap egy ilyen rendszert, csak az elv érdekelt.
Overclock terén nagyon gyerekcipőben vagyok; mostanában gondolkodtam, hogy ha kész a kis "raktárszobám" a pincében, lehet, hogy elbenchelgetnék néha feeling-szinten, léghűtéssel persze, szűk zsebből pengetve a lét.
Első körben valami kísérletezős-tanulós LGA775-ös P4-re gondoltam - azt még nem sajnálnám annyira, ha a nyomorultkodás közepütt a lángok martaléka lesz.[ Szerkesztve ]
-
Achill3uS
nagyúr
válasz Synthwave #7807 üzenetére
még a mostani zöldek vagyunk és fogyasztási hisztéria előtt régen gyártottak ilyen megoldásokat, Vapochill, Promateia, OCZ stb amik birták 24/7 is -30-40-50 fokon tartani a cpu-t, énis használtam ilyen rendszert de az jött elő egy idő után amit írtam. valósággal elrohadt a cpu socket. bezöldültek és kiestek a lábak, hiába volt maga a hűtőfej körül melegítő szigetelés. remélem megválaszoltam a kérdést
-
-
Achill3uS
nagyúr
válasz Overlocker #7805 üzenetére
szerintem a kolléga arra gondol, ami mindennapi megoldásra alkalmas lenne. ilyen megoldás nincs. mivel itt a fő probléma a kondenzáció. mint minden hosszútávú minuszos megoldás a multban - peltier, kompresszor - ettől szenved, hogy néhány hónap, év alatt valósággal elkorrodálódik a socket és az összes érzékenyebb fémalkatrész. ha pedig valaki helytelenül használja a rendszert, és olyan feszeket ad amit nem kéne még instabil is lesz a rendszere a folyamatos degradációtól míg végül meghal a cpu.
úgy tudom ipari méretekben de alkalmaznak folyékonynitrogénes hűtést, szerverfarmok hűtésére. de efektív nem közvetlenül a cpu-kra, hanem a környezet hűtésére.
mod.
hadd mutassam be új barátaim közül az egyiket, thx to rambazár.com
asszem nem fogok unatkozni a hétvégén.[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Amúgy van olyan nitrós rendszer, amit úgy építesz össze, hogy mindennapi használatra is alkalmas legyen vagy csak benchelős megoldások már ez a kategória?
-
-
Brekk
addikt
válasz Overlocker #7799 üzenetére
18fok körüli lépcsőház. Szerencsére nem tetszett meg senkinek száradás közben.
A táp még kap egy réteget, de amúgy sztem remekül néz ki. Nyomok róla nagyfelbontásút ha kész. Ez sztem elég ROG-os lett.
[ Szerkesztve ]
http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8600K 6mag 6szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó! 150.000.-
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest