- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz subaruwrc #5694 üzenetére
7.2 lett maradhat ?
Achill3uS jóvoltából ma leporoltam egy igazi legendát, az ASUS Commando személyében.
A kis pajtása nem volt más mint egy 347-es celly,bizonyA cél mi más lett volna mint a mágikus 8000mhz amit eddig még itthon senkinek nem sikerült elérnie semmilyen formában.
spoiler: most sem.
a végeredmény egy egyáltalán nem szégyenteljes 7244mhz lett a kis 1 magos kazánból.
( úgy zabálta a nitrogént mint a nagyok,főleg 2v környékén.)A maximumát elérte 1.952v-on, 2.032v-ig nem volt változás,felette pedig lekapcsolt a rendszer.
775 rocks !
-
Achill3uS
nagyúr
válasz kicsipapucs #5692 üzenetére
ep45t exbol nekem 650nel tobbet nem sikerult kihozni, az a baj az fsb wallal, hogy ha belefutsz tobb proci kell hozza h meggyozodj rola mi fogyott el. de a 18db 8600 jol hangzik remelem lesz kozte jo darab, ha q822a435 van benne csokold meg a foldet, az kb garantalt 6.5g
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
őstag
Jön 18db 8600-as is, valamikor a kövi hetekben.
sub: írok vissza is mingyá'!
Achi: Dehogynem, meg kellett. Nincs nekem supportom.
EP45T-Extreme talán van, TPower I45 az akad, DFI-t soha... Túlbonyolított.
Nagyon köszönöm a tippeket a magas FSB-hez!
A privátot majd várom, ha lesz rá "érkezésed".[ Szerkesztve ]
Nyugodj békében, drága Maffia cicám. :(
-
Achill3uS
nagyúr
válasz kicsipapucs #5688 üzenetére
21 proci az szép, remélem nem kellett mindet megvenned
700 körüli fsb-re REX, ep45t extreme, biostar p45, dfi p45-öt ajánlok amit találsz épp. nem árt ha nitrozod a chipsetet. de sok mulik a cpu-n is. és max fsb-hez be kell vetni minden egyéb trükköt amit csak tudsz. minel lejjebb menni hofokban, tehat alacsonyabb vcore, nb/vtt/pll jo magasra, pcie frekit emelni, pci vga, sata usb kikapcs, ide vinyo, egy ram, magas performance level, es idozitesek. hirtelen ami eszembe jutott. igazabol ha orajelre utazol egy 86-os jobb lenne a magasabb szorzo miatt, de 85-tel is el lehet érni szép fsb-ket.
nem felejtettem el a privatodat, csak nem volt még érkezésem előkotorni, átnézni a 775-ös mentéseimet."De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
toyone
őstag
válasz kicsipapucs #5688 üzenetére
3. Binneltem 21db E8500-at
laza
Mindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊
-
őstag
válasz subaruwrc #5687 üzenetére
1. Eladtam, azt ígértem, a héten küldöm áméríkába azért is a gyors utolsó bench léggel, de talán még 1, nagyon max! 2 hetet ki tudom húzni. Nem tudjuk megoldani azalatt?
2. Az E8400 végül marad, nem adom el, az tuti meg lesz kínozva. Az UD3P-nek 660-670 körül vége lesz (legalábbis ha léggel van az nb), de vettem két halott rexet, megjavítom őket, abban meg 700+
3. Binneltem 21db E8500-at, lett egy na jó, 2 elég golden darab köztük, felkerült a nitrózandó listára.
4. Jó, hogy eszedbe jutottam.[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
válasz kicsipapucs #5684 üzenetére
ja igen,nitroznunk kéne
-
őstag
-
04ahgy
nagyúr
válasz kicsipapucs #5684 üzenetére
Jól szalad! Nekem mondjuk az 1024M a kedvencem.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
őstag
-
Achill3uS
nagyúr
piszok drágán lehet csak venni már, és ha tényleg rendesen nekiáll vele az ember tuningolni még avatott kezekben is simán ki lehet nyírni sajnos, van benne elég opció rá, de ennyie tweak-elhető lapot azóta se sikerült kiadni, persze nyilván ez a platformok változásának köszönhető. muszáj szereznem egyet a falra
srácok OC event hogy áll, akkor overnél a hely nagyjából tiszta, kéne egy dátumot lőni lassan, októberhez mit szóltok? kinek mikor lenne jobb idén? melyik hónap? eleje vagy vége? szavazzunk.
[ Szerkesztve ]
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
subaruwrc
félisten
-
04ahgy
nagyúr
válasz kicsipapucs #5677 üzenetére
BME-n oktatóm volt az illető, neki van két működőképes REX! Subaru látta is őket együtt, egy helyen, még meg is örökítette. Habár nem hiszem, hogy eladók, manapság az egy szép kor technikatörténeti emléke már!
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Achill3uS
nagyúr
válasz kicsipapucs #5677 üzenetére
már régen megöltem az összeset
-
őstag
válasz subaruwrc #5676 üzenetére
Az UD3P-im mennének 680-at is, csak a procikat nem tudom hűteni, meg a ram kezd háklis lenni 660 fölött...
700-hoz: úton két halott REX hozzám az usaból, ha meg tudom csinálni az egyiket, az menni fog 700+
Van ram is, jóféle D9GTR-ek, többféle variációban.
Apropó, az asusnál ilyen régi lapok már nincsenek, amit így kiadnának tunernek játszani?Nyugodj békében, drága Maffia cicám. :(
-
subaruwrc
félisten
válasz kicsipapucs #5675 üzenetére
Ez a proci futná a 700*9-et az biztos csak legyen alá lap.
-
őstag
Kis ON. Eddigi legnagyobb freki rekordom. Nagyon kis teljesítményű a kompresszorom, 150W-on már pluszba felmegy, csoda, hogy ez összejött...
Íme:
5806-ról van még valid, de ott 1.680V-ot ír ki fesznek valamiért, pedig az életben nem kapott ez a proci még annyit.[ Szerkesztve ]
-
helkis
veterán
válasz matteo_szg #5671 üzenetére
Asus Greek Weeks?
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
törölt tag
Arra nincs lehetőség, hogy a képen látható majom helyett Vad Katalin legyen Asus alkatrészek között?
-
Achill3uS
nagyúr
neeee igazi reklámarc, lehetne asus celeb, Alekosz edisön underclocked kártyák, én látom a piaci lehetőséget benne, remélem ti is
[ Szerkesztve ]
-
-
jones965
Modder
Én is az A-ra voksolok.
Video úgy is készül, a kérdezz-felelek meg nem oda illő szvsz. -
Achill3uS
nagyúr
válasz Overlocker #5663 üzenetére
az én véleményemet ugyis tudod, A
-
toyone
őstag
válasz Overlocker #5663 üzenetére
"B"
Mondjad mi kell még?
[ Szerkesztve ]
Mindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊
-
subaruwrc
félisten
válasz matteo_szg #5664 üzenetére
és azok NEM zavarnak !
jöhetnek tőtikézni
de jó mélyre építjük meg a konfigot hogy mélyen be kelljen hajolni -
matteo_szg
őstag
-
Overlocker
veterán
válasz matteo_szg #5658 üzenetére
Ez a beszéd!
Nos, akkor elkezdeném szervezni a dolgot, de nyugodtan ki veheti a részét majd más is, sőt nagyon örülnék, ha sikerülne ezt KÖZÖSEN, összehoznunk!
Első körben, hely ügyileg, talán össze tudnék szervezni egy osztálytermet....
Kérdés...Kit zavarna, ha lenne nézőközönség?
a : Ne legyen.
b: Lehet, nem zavar. Megfelelő távolságból.
c: Lehet, nem zavar, de ne a "rendezvény" teljes időtartama alatt. Megfelelő távolságból.[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
Ez nagyon szép gesztus, és követendő példa a többiek részéről is!
HGyu
-
Achill3uS
nagyúr
ennyi
-
subaruwrc
félisten
-
matteo_szg
őstag
ASUS bácsi nem fog nyűglődni, mert a Gathering mindig is egy baráti tuningcsapatás volt, nem pedig a hazai PR harca, ami a HQ-s PR figyelme miatt kénytelen, hogy menjen.
Bárki kérhet ASUS Z97-et tőlünk, a lehetőségeinkhez mérten tudunk hardvert biztosítani. És mehet bele konkurens VGA.
jupiiii
-
Achill3uS
nagyúr
válasz subaruwrc #5655 üzenetére
ja és alap h minden rendszerhez (chipsetenként) másik telepités. aki nem igy dolgozik máris veszit nehany szazalekot. azért mert erről beszéltetek jones-el
[ Szerkesztve ]
-
Achill3uS
nagyúr
válasz jones965 #5650 üzenetére
jo lesz az a 32M csak ahogy subaru mondja, sokkal jobb ram beallitasok kellenek a jo SPI-hez, és a win7-et felejtsd el. a többi szép lett!
-
Achill3uS
nagyúr
válasz subaruwrc #5651 üzenetére
sracok annyi hardveretek van mint égen a csillag és nem futja minden teszthez másik környezetre (win) ?
nekem mindig volt egy 2d xp-m, egy 3d xp-m, és egy 3d win 7em. ez max 2 ssd-vel megoldhato. xp+xp vagy xp+win7."De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
válasz CosmO_O #5641 üzenetére
muhahaha. nah kezdheted őket binnelni. mondom mit nézz, 5GHz-hez mennyi fesz kell léggel windows-ig. és utána max 1.55-1.6v körül mi a vége validra.
a legjobbak nyerik meg az ln2 teszt lehetőségét, ez ne legyen tul sok mert az még 2 lappal is eltarthat egy darabig, különben a lap bánhatja a nem megfelelő száradás/szigetelést, szóval ne sajnáld rá az időt.
nekemis elég érzékeny a commando-m, 1 ramslot már meghalt, de 2.2 vcore-t tud kb leadni ami még ocp mod nélkül elég nagy szó"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
04ahgy
nagyúr
válasz jones965 #5646 üzenetére
De ez a tweak programokat gondolom nem szabad, hogy befolyásolja... Meg nem szabadna a WinXP-s SSD-vel sem anomáliának lennie.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
-
-
jones965
Modder
Ma leteszteltem az új 4790K procit. Az elődje jobban bírta a hideget, viszont órajelben karcsúbb volt. No sajnos ez sem egy világbajnok példány, de holnap még próbálok rajta finomítani.
A processzor -120°C-on coldbug-os volt, ellenben -115°C-nál indult, így -110°C-on mentek a tesztek.Amire gyúrtam 2/3 arányban sikerült.
3dmark2011SE
3dmark05
3dmark06
Ezzel az eredménnyel egy hangyányit maradtam le a jelenlegi magyar rekordtól, de nem adom fel, holnap a maradék nitróval rágyúrok.
Készítettem még az ASUS ROG eventre egy superpi 32M eredményt, ami furcsa mód XP alatt tetűlassú volt, így win7 alatt futtattam.
[ Szerkesztve ]
-
Achill3uS
nagyúr
ujabb platformokkal 1366 utan meg nem volt dolgom, de ahogy elnéztem a dolgok csak egyszerüsödtek a normalis base clock tuning lehetosege nelkul, es minden valamire valo tuningalap unlocked procira epul. de termeszeteseb minden platformnak megvannak a maga trukkjei amit idő és energia kitapasztalni igy minden tiszteletem azoké akik ezt űzik. "Overclock till death. Overclocking is life." Hipro5
ami a szponzoraciot illeti, szerintem az, hogy mindenki egyforma cuccot hozzon sajat koltsegen eselytelen. szemely szerint en az ln2-n kivul nem szeretnék ebbe tul sokat invesztalni. ellenben vannak mindannyiunknak olyan kapcsolatai akik szerintem szivesen adnak függetlenül egy-két hw-t tesztre ez anno sem volt probléma, nem platform rivalizálásról lévén szó hanem egy kozos sessionrol. azt hozunk amit tudunk.
én viszont szvsz nem szeretnék nézőket és bugyuta kérdéseket magunk körül, mert ez nekünk szóljon ne másoknak. persze lehet stream-elni, vagy utána cikket irni belőle, de ez ne egy veletech legyen.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én ezzel neveznék. (EVGA Z97 Classified) Hátha achi vagy over megszán és mutat pár trükköt. Ha nem akkor subaru mellé ülök és hd kamerát szerelek a fejére.
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
-
04ahgy
nagyúr
válasz subaruwrc #5625 üzenetére
De ha ASUS bácsi megszponzorálja a nagy öreget, akkor nem fog-e nyűglődni, ha toyone MSi-vel, más meg GIGABYTE-tal jön, harmadik meg AsRockot hoz? Meg fogja-e engedni, hogy ASUS lapba konkurens gyártó VGA-ja kerüljön?
HGyu
-
subaruwrc
félisten
válasz kicsipapucs #5629 üzenetére
Lehet hogy nem gyakoroltak rajta sokat de az a fajta érzék ami nekik van pár tíz perc alatt rávezeti őket a helyes útra.
" olyan ez mint a biciklizés "te is kapsz rá meghívást amúgy
-
őstag
Ha esetleg a közösségtől jelenleg még nagyon távol (magához a "sporthoz" azonban közel) álló ember jelentkezését is fogadjátok, akkor szívesen neveznék néhány lga775-ös cumóval a leendő közös benchre.
Talán a két öreggel tudnánk alkotni nagyokat, lévén ők is nagyon ismerik a platformot. (feltételezni merem, hogy az új cuccokkal nincsenek annyira képben, mint a 775/1366 cuccokkal bezárólag.)
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
válasz Overlocker #5626 üzenetére
Nekem nem gond a közönség. Hátha valakinek megtetszik közülük aztán becsatlakozik.
-
Overlocker
veterán
válasz subaruwrc #5618 üzenetére
Osztályterem játszhat, le tudom szervezni szerintem, mondjuk nem tudom mit szólnátok nézőközönséghez, sok diák szívesen megnézné...Persze csak tisztes távolból.. Amúgy is félre lett téve egy Pentium 3 -as proci (ami wr gyanús) + valami Asus lap ami 140FSB+-t tud, ISA VGA mellett
Amúgy nekem sincs semmi komolyabb új hardverem, még ram sem...
[ Szerkesztve ]
-
Achill3uS
nagyúr
ezzel csak az a probléma h pl nekem egy régi Commando-n kivül semmi hasznalhato hw-em nincs
-
04ahgy
nagyúr
válasz subaruwrc #5620 üzenetére
Benne vagyok a gatheringben, de szerintem ne legyen gyártói támogatás kérve, mert akkor rosszul iktathatók be ki-ki saját hardverei... Nem nézik egymást jó szemmel. Nem akarok kötöttséget.
HGyu
-
subaruwrc
félisten
-
Achill3uS
nagyúr
válasz subaruwrc #5616 üzenetére
ja meg nem fix orajeles is, érdekelne mit tud egy ilyen haswell
helyszinben akkor kezdjunk el gondolkodni, a tobbi a konnyebbik fele."De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
subaruwrc
félisten
válasz jones965 #5615 üzenetére
Nem garantálok semmit de neki álltam. Kérdés hogy akarjuk hogy esetleg valamelyik gyártó támogassa ezt ( elore mondom hogy 4-5-6 konfigra való lapot procit vgat egyik se fog tudni adni) vagy intezzek helyet meg időpontot aztán mindenki hoz amit talál.
Mondjuk valami alacsony költségvetésű rendszert akar ossze is dobhatunk rivalizalni
Pentium 3258 pl.
Fix orajeles superpi 32m :p -
Achill3uS
nagyúr
válasz #35434496 #5609 üzenetére
komolyan utoljara még gulftown-okat hajtottam, 2011 körül. persze azóta 1x-2x volt nitrozas de csak bemutato szintjen pl jelenlegi melohelyen.
over ellen semmi ertelme nem lenne oc-znunk, kb ugyanazokat a tweak-eket tudjuk, csak a hardware-en mulna (anno németeknél volt ilyen tweak verseny, most nem azért a két fillérért de jugeen-al és over-el komplett awardfabrik-ot ugy levertuk mint vak a poharat 4GHz-es Core2 SPI tesztben), de egy nagyobb oc gatheringen szivesen resztvennek, akár valami old school hw-el, vagy amit tudunk szerezni, ezt mar beszeltuk veletechen is. de jo lenne még idén, mert jovore sanszos h kulfoldre koltozom.
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
-
Achill3uS
nagyúr
válasz Overlocker #5598 üzenetére
teis fiam bluetooth...
rakd fel apróba az enyémet egy egyetemista srac vette meg vizet fagyasztani"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hell Let Loose
- Projektor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Mobil flották
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- ryzen 5 1600x six core am4
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest