- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #6522 üzenetére
Hát nem is sírok.
Nekem teljesítmény pont játékokra kell az meg 2 magot bír egyelőre.Máramelyik.Azt a 3-4 játékot kivéve ami már használ is 4 magot.
Amugy ezzel kapcsolatba kérdeznék tőled valamit,bár nem pont a topikba vág.Ha játékoknál ugye ctrl+alt+del=feladatkezelő >folyamatok>kiválasztom a játékot ami fut>jobb egérgomb> Affinitás beállítása>hogy hány magot használjon a játék.Na most itt ha engedi a 2 magot azt ki is használja vagy csak engedi és semmi értelme.Alapból szinte mindíg 1 mag van engedélyezve de ha engedem mindkettőt a terhelés eloszlik azt látom a magkezelésen.Na mindeggy végül is mert én ált engedélyezem mindkét magot .Bocs ha hülyeséget írok de ebbe nem vagyok annyira otthon.De mondom hátha te nagyobb gamer vagy.Amugy maximus II formulába nem ment így az a q9550.Én 1.160v-on csak smallt bírtam nyomni.blend csak 1.168v-on volt meg ud3p lapba meg nézd meg BMW-nél 1.152v-on blend van.Ennyi a külömbség tuningba a csúcs asus p45-be és a fapados ud3 szériába.Na de BMW se nyomott RE lapba ilyeneket ezzel a wolfival mint én ud3 szériába,és főleg p35ds4 lapba amiket nyomtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest