- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #6590 üzenetére
Én is nyomtam 1et. Azt hittem "max"-ot, de az asszony szerint "min" volt.
Nem hanyagolom ám el a topik látogatásást és a tuningot, csak most kicsi ..nem vok otthon. Láttam, van 1-2 szép eredmény.
A cpu tuninghoz. Igen, blend szerintem se (csak!!!) a cpu-ról szól, de, így kezdtük, nem lehet visszacsinálni. Mindenkinek igaza van szerintem. Hisz valóban nem a blend a best,de ha szigoruan néznénk, akkor nem is lenne csak valid. (hisz csak tuning, s szarni rá, h 2mp vagy 48 óra) Opciók vannak, kompenzálja. (pont a max OC szól arról) S max üzemnél..hiába menne a prockó, ha a ram nem bírná. Üzemelnie kell a rendszernek.
Ha hazamegyek , sztem eladom a 9400-et vagy talán szerzek végre másik lapot, s újra tesztelhetek is..
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hegesztés topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sorozatok
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 10.08. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest