Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Amúgy egy táblázatos eredmény megvan.Remélem elég adat van majd átnézed.Nem nyomtam még táblázatba.Ez vid/bios opcióba készült,tehát 1.175v a bios-ba.llc enabled de ha gond akkor megcsinálom llc nélkül.Nekem mindeggy,de én biosba 1.3v-ig llc-vel nyomom utána kapcsolom ki.
Vid/Bios opció
Az adatlapomon a konfig helyes tehát minden ugyanaz.
Írj hogy mi kell vagy mit csináljak még.Ma még az 1.2v tuti meglessz a többi nem biztos mert meleg van de megnézem majd. -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #5198 üzenetére
Ajaj.Inkább visszajövök ebbe a topikba gyorsan mert az e8000 topikba megint vita lessz.Főleg ha az érintettek megjelennek majd.Ott sajna mostanába rendszeres a piszkálódás és kialakul a szép kis adok kapok.Amugy megint az eredmények linkeléséből indult az egész,ahogy mostanába volt is már egy párszor.
Tényleg.Igen mert ált hétvégén üzletelek és azt ugye hétfőn adják fel.Szerintem se mindennapi e5200.
Pont amilyet megszoktam.Nekem való. -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #5196 üzenetére
Amúgy kedden ez az E5200 érkezik hozzám.4.2ghz-en 1.312v-on 10 perc után dobja el a prime de ez g31 lapba és hát gyengébb táp,hűtő,stb.Majd én megtekergetem a bajszát ahogy kell.Rá állok az ilyen kisebb procikra tavaszig.Ezeket könnyen birom cserélgetni és a tesztelés is meglessz,ami végül is a lényeg.
-
blazsey2
senior tag
Sziasztok!Egy kis javítás az 1.2V-on [link].
-
válasz
krammerka #5182 üzenetére
igyekszem a kedvükben járni.
este megyünk tüzijátékot nézni,előtte meg vmi zenebuli lesz.sajnálom,hogy nem jól alakulnak a dolgaid.
ma már nem,de holnap beépitem a Q6600-t egy kis tesztre.
a 98gtx elég szépen muzsikál,kedvemre valóegy fontos infó kimaradt.
ott hagytam a mostani melómat.hazajövök dolgozni,jobb lesz igy a családunk minden tagjának.ugyhogy már nem csak hétvégén leszek netközelben. -
bzs73
őstag
akoska meg strandol bizti
-
Bagira01
veterán
Ha sokat foglakozol a géppel akkor mindenképp ott van a késztetés h fejlessz meg bújd az aprót. Az a normális user aki megvesz egy gépet x helyről aztán használja nem a napi hw árfolyamokkal bajlódik
Másik meg az h több öröme van annak a gépben aki vmennyire ért hozzá, és maga teremtette meg a rávalót, de több az idegeskedés/bukás is
-
kulerr
őstag
válasz
Bagira01 #5169 üzenetére
azt elhiszem
nem tudom el tudnám-e adni végleg a gépet...
valahol láttam egy AMD-s ASUS lapot integrált VGA-val 2x1 giga kingmaxal meg egy X25400-el 19K-ért...az elég lenne azért netezni nem?(#5170) bzs73 : Oks akkor én is megfogadom és majd szeptemberben kitárgyaljuk melyikünk i7-ese jobb oké?
-
kulerr
őstag
válasz
Bagira01 #5167 üzenetére
akkor hajrá!!!!
Egyébként ne is mond tudod mennyibe került a gyerek iskolakezdésre? pofátlanság netovábbja. Abból kijött volna egy konfig az tuti ha jól összeszámolom..de nem akarom mert felhúzom magam. és ha ideges leszek innom kell
Azért nem féltelek én mindezektől függetlenül sem..max pár hónapot csúszik a dolog... -
kulerr
őstag
nnna én is így vagyok valahogy ...engem nem érdekelnek az autók (illetve csak addig h menjen) viszont ez...de ez legalább olcsóbb (mindig ezt mondom az asszonynak)
..legalábbis rövidtávon
(#5165) Bagira01 : ez nálad is csak néhány hétig lesz...aztán majd linkelsz valami i7-es eredményt és látni fogjuk az apróba h i7 brutál eladó olcsóbb i5-ös procit beszámolok
és helyreáll a megszokott rend
-
bzs73
őstag
Na a végén kiderül hogy szinte alig használjuk a gépet és még se elég.ugye.
Hát lessz még pár procim az biztos mert ugyse birok leállni hiába mondom hogy most már leállok.Hányszor mondtam már ezt.
Amugy meg legalább ennek örülök. "pár napig" és zajlik az élet.Nem érdekel.Nehogy már csak dolgozzon az ember. -
Bagira01
veterán
Hát effektíve jó áron tudnék venni i7-es rendszert, de erre amire nekem kell felesleges. Egyre kevésbé használom a gépet, kb már csak nezetek, meg néha adok-veszek. Szóval ez is kvára felesleges ami van. Most vettem egy netbook-ot, de még azt se nagyon használtam 1 óránál többet. Egyre feleslegesebbé válnak a dolgaim
-
kulerr
őstag
válasz
Bagira01 #5160 üzenetére
akkor zajlik...valamelyik i-re pályázol? vagy maradsz még 775 vonalon?
nem tudod miért de úgy érzem lassabban fog kifutni ez a 775 mint sokan gondolnák...én is most a quadom megvan nem is rossz, meg is vennék többen de gondolkodom h váltsak-e...
MOD: nekem még mindig a 4x1GB 1066-os kingmaxjaim mennek, amiket anno 2x2GB 800-as rammal cseréltem szőrén..lehet ha normálisabb ramjaim lennének még jobb eredményt produkálna a procc.
-
Bagira01
veterán
Most a jól megszokott lapom egy ep45-ds3r lett. Proci most egy e8400 van bent, de az eladó meg van még 2db e7200 abból az egyik a féligmeddig hozzámnőtt darab a másik az for sale. Vga-m nincs csak egy s3 azzal meg crt monitorral tolom mert a húgom lenyúlta a vga kábelem
Ramok meg a jó öreg kingmaxok amit még anno egy pot-ért cserébe kaptam
-
kulerr
őstag
válasz
Bagira01 #5158 üzenetére
egyértelmű, h sok. Aki meg hozzáfér olcsóbban szerencsés max nem tudja értékelni ezért vagy azért..természetese vagy szarik rá...
egyébként mivel nyomod most? mintha kevesebbet olvasnék tőled hsz-t mostanában...
(#5156) bzs73 : nem is tudod mennyire igazad van..de őszintén akik itt vagyunk mind ilyenek vagyunk
tuti ha megveszed majd az i5-öt egy hónap múlva már a következő lépésen agyalsz, meg az is biztos ha kibírod tavaszig nem egy procc fog átmenni a kezeid alatt
-
Bagira01
veterán
Sok ismerősöm tud olcsóbban alkatrészeket, de nem tartják magukat szerencsésnek, mert nem vmi nagy gépguruk. A szerencse mellé meg azért pénz is kell mert hiába jönne ki 100-110k körül az is baromi sok
Másik meg az h sokan össze vissza veszik a hweket, kicsit több gondolkodással kemény tízezreket meg lehet spórolni
-
Bagira01
veterán
Ezek nem bolti árak, azért ott még nem tartunk
. Ramnak még nem kérdeztem utána, ezeket is csak egy kósza ötlettől vezérelve kérdeztem meg. Előreláthatólag nem lesz túl sok időm a géppel szarakodni úh lehet nem lesz belőle semmi
Ramkit asszem nem lenne ennyivel olcsóbb a boltinál de 30k-s kit olyan 22k körül jönne ki kb.
-
kulerr
őstag
...viszont most el lehet csípni egy-egy i7-es HW összetevőt jó áron...sokan azt mondják most érdemes i7-re váltani...ha meglesz az i7-es rendszer amit összerakok megnézem mennyivel ad többet a quadnál és ha jó áron lesz lehet elcsábulok...az is igaz h ezt a yorkit nagyon sajnálnám...te nem sajnálod a wolfidat?
(#5149) Bagira01: most nagyon jó áron ki lehet fogni én is ezt mondom...de 80K egy kicsit kevés nem?
proci (mondjuk egy C0-s 45K lap egy normálisabb:45-50K ram ha 3gb 13K ha 3x2 giga: 25K + kell egy hűtő is :~8K...ez összesen 110-130K..vagy én számolok valamit rosszul?
-
kulerr
őstag
nem rossz..én is lehet váltok de i7-re ha jó áron lesz..sajna most úgy néz ki elég borsosak az i5 procik meg lapok (legalábbis annak indulnak) biztos h nem szabad egyszerre megvenni...
A népszerűsége is árfüggő lesz. mert indulóban szvsz aki tud szánni lapra meg procira min 100-120K-t az i7-et vesz ...még legalábbis -
bzs73
őstag
-
bzs73
őstag
Na alakul a hirdetésem szépen.Majd beindul az 1 nap után.
-
krammerka
őstag
válasz
Bagira01 #5141 üzenetére
Mostanában nem a tuning az elsődleges időtöltésem........................
A felborult családi életemet próbálom valahogy rendberakni,egyenlőre sikertelenűl
Visszaszereztem a jó kis E1200-as procimat,vettem alá egy EP35DS4-et,csak hűtésem nincs még hozzá,hogy megnézzem mit tudnak együttÁkos: még nincs hűtőm sajna
-
lipi67
nagyúr
Milyen atom 8xxx-ek vannak, beszarás.
-
bzs73
őstag
Na jól van jó északát akoska.Megálmosodtam.Korán keltem.
Örültünk hogy ma már voltál. -
bzs73
őstag
Amúgy itt nézelődök most és vannak jó kis fpo-k,és ott a link a sor végeken ahol a képet megbirod nézni.Az előbbit is onnan szedtem.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #5132 üzenetére
Hát volt már pár megjegyzés hogy hát ez már nem igaz,meg csalás mert lehetetlen hogy ennyivel mennyen.Én már azért nem is linkelgetek jó ideje teszteket nagyon.sz.j is kapott már párszor.Majd erre a sorsra jut zsubi is.Én már nem foglalkozok ilyenekkel.
Most ha 4 nap pihi lessz csinálok már tényleg táblázatos eredményeket.Mondjuk vannak de ugye kell everest meg a többi de nem gond.Tudom mi menny már csak újból le kell nyomni. -
bzs73
őstag
E8600-4ghz@1.056v-prime
Na és még a mi eredményeinket kérdőjelezik meg. -
sok jó E8400 bujkál még Mo.-on
sosem lehet tudni mir lel rá az ember fiaegyébként ezekről a tuning dolgokról,az jut emeszebe...
tudtunk örülni ha az E6300 ment 1.3v mellett stabilan 3.2-3.3 GHZ-en
ma már semmi sem elég -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #5124 üzenetére
Van ott még egy ilyen proci.Szerintem az a jobb mert az elvileg 1.120v-on viszi a 4113mhz-t,és asusba.[link] Ráadásul x38-ba
Ha érdekelne még annyira a tuning már meg is vettem volna de most valahogy elegem van már kicsit a tuningból.Majd elmúlik.Szerintem ez a meleg az oka. -
bzs73
őstag
Akkor ez félig üzleti utazás.
Aztán majd nehogy úgy járj mint sz.j ma hogy már lehurrogták hogy miért idegesíti az embereket ezekkel az eredményekkel.Ő meg nem aprózza el nyomja rendületlenül.
és persze soknak meg már nem teccik meg unják kicsit mert közelbe sincsennek.
Ja reggel már 6 órakor tesztel nyitott és sokkolt mindenkit. -
köszi a biztatást.
vhogy most nem fognék hozzá(pedig kiváncsi vagyok)
holnap mi is strand...bzs73 : sztem elég fontos szempont az ára
(ha azt mondom jó árban vettem,akkor bizony jó árban vettem)
de amint irtam,meg is van a leendő gazdája.
én csak azért vettem,hogy kipróbáljak egy ilyet (lesz rá pár napom). ennyi.
ilyenem még nem volt...egyébként egy 12k-s E2140-ben látok fantáziát,
akkor az is simán hozzám vándorolhat. -
-
válasz
elfelejtette #5113 üzenetére
a mugen szimpatikusabb volt szerlhetőséget tekintve
bzs73 : nem a bagoly ...
...ugyehogyugye
egyébként leirtam,azért,mert olcsó volt. -
bizony,bizony...
ja...
és megérkezett minden alkatrész amire vártam.
nevesitsük őket:
- Q6600 G0 (nem sokáig lesz nálam,mert már meg van rá a vevőm)
- XFX 9800GTX+Zsubi : inkább rém,mint hős. mert akkor ahhoz az idiótához hasonlitanának,
ugy inkább vállalom a rém nevet.
de egy Ózdi mester jobban tetszen -
Na Sziasztok!
hazaértem
látom van itt minden, és mindenki.
örülök,hogy megy a topic.gyors átolvasom amiről lemaradtam.
#5075 bzs73 : grat.
azért azt ne feljetsük el,olcsóbb lap nem lesz sokkal job mint drágább társai.
lehet,hogy azon a 4GHz-en 1.12 helyett 1.1-el megy,jobb náluk.
de kb ennyi... attól még nem lesz jobb egy M2F-nél vagy egy UD3P-nél.
ezt valljuk be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- AMD I Phenom I Athlon I A10 I FX I Ryzen I FM2 - AM4-ig 2.000ft-tól
- i3-7100 / G4400 CPU, Több db + Garancia + Számla!!!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest