- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bzs73
őstag
Hát a nagy többség blendet nyomott eddig is,meg nem 24/7-es beállítások ezek.Amugy van itt olyan is akinek se blend se small nem ment és largefft-t nyomott,és azzal van fent a listán.Végül is nincs kikötve aszthiszem hogy melyiket kell nyomni.Amugy proci tesztre én is smallt szoktam nyomni,mert az tényleg csak a procit teszteli,de hát mindenki maga dönti el mit nyom.
-
lipi67
nagyúr
Szia öreg harcos!
Látom érdekelnek az új dolgok. Valóban best buy lehet ez a 3200-as, s a Tiéd is megy ám rendesen. (kíváncsi leszek, egy emberesebb fesszel (úgy 1,6v környékén) mit mutat majd. -Persze ha adsz annyit neki, de validra tuti nem árt-
Szuper eredményekcsak..- listához kellene még 1 cpuZ mem fül meg egy evereset "érzékelők". Max oc-nek sztem ok. Csináld már újra valamikor légyszi, olyan kíváncsi vagyok, jó lenne egy - két "teli"sor a táblázatban ezekkel a procikkal is.
(#6366) krammerka: Hetente festetek vagy ilyen régóta ismerjük egymást és elmosódnak a napok?
Nyomd majd neki 1000-rel!#6367) blazsey2: Szépen megy!
S ahogy látom, melegedésről ott se nagyon lehet beszélni.
(#6368) kimi02 : Szuper!
-
Brumi˘
addikt
Hopika az előző linkem nem teljesen kerek. Itt van még 1× máshova feltöltve: Q6600@3,3Ghz@1,304V
-
lipi67
nagyúr
Érdekel!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszi,hogy szóltál!Nagyon jól jönne most.Hogy tudnánk megoldani?
V.L.: Ami jó,az jó!Én is örülök,belenyúltam a 8400-be,a deszkám is rendben van,ha fapados is.A Ramok is 1120-is mentek,de szinkronban,végesek a határaik.Viszont 800-as 2gigás"noname"moduloktól megközelítőleg se vártam ennyit.Most ..Most"Veled szemben"megmérettek,s kevésnek bizonyultak.Igaz azért nem sürün láttam még 4,5GHz-es primetabil 8400-et,nem panaszkodom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo II: Classic és Resurrected
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP 240 G7 - i5-8250U I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest