Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bzs73

őstag

válasz akoska07 #6522 üzenetére

Hát nem is sírok. :N
    Nekem teljesítmény pont játékokra kell az meg 2 magot bír egyelőre.Máramelyik.Azt a 3-4 játékot kivéve ami már használ is 4 magot.
    Amugy ezzel kapcsolatba kérdeznék tőled valamit,bár nem pont a topikba vág.Ha játékoknál ugye ctrl+alt+del=feladatkezelő >folyamatok>kiválasztom a játékot ami fut>jobb egérgomb> Affinitás beállítása>hogy hány magot használjon a játék.Na most itt ha engedi a 2 magot azt ki is használja vagy csak engedi és semmi értelme.Alapból szinte mindíg 1 mag van engedélyezve de ha engedem mindkettőt a terhelés eloszlik azt látom a magkezelésen.Na mindeggy végül is mert én ált engedélyezem mindkét magot .Bocs ha hülyeséget írok de ebbe nem vagyok annyira otthon.De mondom hátha te nagyobb gamer vagy. :U

Amugy maximus II formulába nem ment így az a q9550.Én 1.160v-on csak smallt bírtam nyomni.blend csak 1.168v-on volt meg ud3p lapba meg nézd meg BMW-nél 1.152v-on blend van.Ennyi a külömbség tuningba a csúcs asus p45-be és a fapados ud3 szériába.Na de BMW se nyomott RE lapba ilyeneket ezzel a wolfival mint én ud3 szériába,és főleg p35ds4 lapba amiket nyomtam.

Új hozzászólás Aktív témák