Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Videós, mozgóképes topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Nem is kell finomabb papír neki.Semmit nem fog hozni.Én 800-1000-1200-vel szoktam csinálni,de még az se muszály.Nem a tükör polír a lényeg.polír.Biztos láttad már, bár nem régi írás.Ha nem javult el kell fogadni hogy melegedős.Az 1.150 vid-hez képest nem csodálkozok.Nézd meg pl Gaben01 procija is jó és még vízzel is melegedős nagyon.Ez van.Egy alacsony vides procinál azt is ki kell fogni hogy ne melegedjen.
Amugy mikor vetted ezt a procit és kérdezted hogy én melyiket választanám a 2-ből nemhiába a másikat mondtam.Igaz az 1.165 vides volt de szerintem jobban is ment és nem is volt annyira melegedős ahogy láttam.De téged az alacsonyabb vid izgatott,pedig nem minden a vid,főleg már 1.200 alatt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- Konteó topic
- Path of Exile 2
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi