Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Házimozi haladó szinten
- SSD kibeszélő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
Új hozzászólás Aktív témák
-
fekeandras
őstag
Tegnap volt kereken egy éves a topik.Hmm... rohadt gyorsan telik az idő, mint ha csak tegnap lett volna.

-
fekeandras
őstag
válasz
Bajgunar
üzenetére
Nálam még az ősidőkben mikor "megfizethetetlenek" voltak az 1Gb-os modulok 4db 512-es volt a gépben.Nem nagyon tetszett, hogy minimális tuningra már játékok alatt kifagyott a mocsok ezért kipróbáltam azt, hogy kivettem a 4ből 2-t.Ettől érezhetően megtáltosodott a gépem.Próbáld meg te is úgy van-e valami különbség.Egy próbát megér.És sajnos az ASUS is egyre gyengébb alaplapokat gyárt manapság (tapasztalat), kiábrándultam belőlük.

-
fekeandras
őstag
Nézegettem a listázott eredményeket és azon tűnődtem, hogy miért csak ketten tuningolnak E1xxx cerkát?Pedig nagyon kellemes kis proci pozitívan csalódtam benne!Az van tesóm dolgozós gépében is.
-
fekeandras
őstag
válasz
fekeandras
üzenetére
Na már csak max 3. lehetek majd...

-
fekeandras
őstag
Jó ötlet ez a lista.Pár héten belül összeáll az új gépem (E1xxx) akkor már ketten leszünk, ha már csak 1Mhz-t húzok rajta akkor is második vagyok egy tuning listán...
Ramot olyat veszek mint a tiéd,(esetleg Black Dragon-t) viszont a lappal gondban vagyok.Giga P31-DS3L a kiszemeltem de ez még változhat mert azt olvastam nem igazán megy jól P31-el.
Be kéne dobni egy-egy üzit (+link-et) minden Intel procis fórumba hátha rákapnak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Intel i7 7800x
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- i5 9600KF i7 9700K Beszámitok!
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő