- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Mit gondoltok későbiekben egy i5/i7 procihoz elég lehet TX,persze ha lehet hozzá leszorítót kapni majd.
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Egy E5200-ra elég egy TX3?
A halkság a fő szempont meg persze a hűtési képesség.
Max. 1,35V-ig emelném a feszt,szal nem melegedne nagyon. -
wid22
aktív tag
Kósz
Még egy kétdés elég egy 1.35 volton menö 3600 Mhz s COD2 höz elég a TX3 ?
Vagy CM Hyper 212 kell?
TX3 4700ft
CM 212 8700 ft
Kösz -
lsc
nagyúr
TX2 Model RR-CCH-L9U1-GP
Socket Type Intel LGA 775/ AMD K8/ AM2
Heat Sink Dimensions 90 x 44 x 136.5mm
Heat Sink Material Aluminum Fin/ 3 heat pipes/ Copper base
Fan Dimension (W / H / D) 92 x 92 x 25mm
Fan Speed 1800 R.P.M.
Fan Airflow 41.76 CFM
Bearing Type Long life bearing
Fan Life Expectancy 40,000 hours
Fan Noise Level (dB-A) 22dBA
Connector 3 pin
Weight 482 g
Voltage 12 V
Warranty 1 year [link]TX3Model RR-910-HTX3-GP
CPU Socket Intel Socket LGA775/1156,
AMD Socket 754/939/940/AM2/AM3
Heat Sink Dimensions 90 x 51 x 139 mm
Heat Sink Material Aluminum fin + 3 heatpipes
Heat Pipes 3 pcs
Fan Dimension 92 x 92 x 25 mm
Fan Speed 800 - 2800 R.P.M. (PWM)
Fan Airflow 15.7 - 54.8 CFM
Fan Air Pressure 0.35 - 4.27 mm H2O
Fan Life Expectancy 40,000 hours
Bearing Type Long life sleeve bearing
Voltage Rating 12 V
Noise Level 17 - 35 dBA
Weight 1.04 lbs; 470g [link] -
wid22
aktív tag
Mi a különbsévg a TX2 és TX3 közt?
-
novaways
csendes tag
Láma kérdés... bocs. MSI K8T Neo2-F V2.0-m van, fordulatszámot alaplap nem szabályozza (régen az Asus k8ne deluxe biosból beállíthatóan szabályozott 2 ventit).
Mégis ez a hűtő milyen fordulatszámon pörögne? Esetleg tipp hűtőventillátor fordulatszámának szabályozására?Köszi és bocs mégegyszer.
LÁMA Péter -
sgergi
veterán
válasz
elfelejtette #2985 üzenetére
Végülis azért kicsit alacsonyabb hőmérsékletre vitte, de nem sokkal. Bár nyilván max. fordulaton baromi hangos volt a cucc.
Amúgy nekem már az is érdekes, hogy ilyen alacsony feszen miért ilyen meleg az a proci?
-
elfelejtette
veterán
Mérési körülmények:
AMD AthlonII X2 245-ös proci alapórajelen 2.9GHz-en alulfeszelve 1.35V helyett 1.2V-on CM ELITE335-ös házban. Elöl-hátul 1300rpm fordulatú 12cm-es ventik 5V-ra kötve (~600rpm).
Szoba hömérséklete 21fok.
A proci 2x Orthos tesztprogival terhelve 9-es prioritással. A CPU 55fok, a magok 30fokosak az Everest 5.0 szerint. A TX3 1100rpm fordulaton teker. -
elfelejtette
veterán
Hy!
Na felraktuk az E8400-ra a TX3-at, és az eredmény elég siralmas lett. A proci 57 fokos volt terhelve 3.6GHz-en 1.16V fesz mellett maximális venti fordulatszám mellett! A pasztázást 2x is újra ellenöriztük.
Ráadásul a teszt közben ki lett takarítva a Zalman CNPS8000, és a TX3-hoz kapott pasztával raktuk vissza, így most azzal is max. 60 fokos lett a proci... -
Hi!
Érdmes lecserélni TX2-t a TX3-as verzióra?
-
sgergi
veterán
válasz
elfelejtette #2980 üzenetére
Mondjuk azt én sem értem, hogy miért kerül kétszer annyiba. Kicsit (130g) nagyobb a súlya, de azonkívűl semmi jobb dolgot nem látok rajta. Ennyit nyomna az OCZ felirat rajta?
-
elfelejtette
veterán
-
sgergi
veterán
válasz
elfelejtette #2978 üzenetére
Jó lesz az az intelre, jó alacsony feszen megy, szerintem nem fogja 64 fokig felengedni.
Én viszont, ha lesz végre időm, akkor visszaviszem a tx2-őt a törött ventivel a boltba, ahol van még rá gari. Kíváncsi vagyok, hogy mit fognak rá mondani, és hogy cserélik-e, és ha igen, akkor mire, mert elvileg tx2 már nincs náluk.
Bozso68: jó lett.
-
elfelejtette
veterán
Ma jön egy TX3 hűtő a kollégám gépébe, egy AMD Athlon2 X2 245 2.9GHz-es procira fog kerülni egy CM Elite335-ös házba (elöl-hátul lesz benne 1-1 12cm-es leszabályozott venti). De még a felszerelés előtt ki fogom próbálni, hogyan tud megbirkózni sógorom Intel C2D E8400-as procijával, mivel azt 3.6GHz-en 1.16V mellett is 64 fokig engedi melegedni egy Zalman CNPS8000 egy Chifi házikóban.
-
Bozso68
őstag
Most reggel futtattam egy egy órás Prime95 tesztet, és a proci egyszer ugrott fel 61 fokra. Szerintem ez tökéletes, végleges változat.
-
Bozso68
őstag
32%-on a venti 1500 alatt forog valamivel 48 fokig, és 56 foknál állítottam be 100%-ra. Ez azt eredményezte, hogy alapban elég halk a rendszer, a magok 41-47 fok között vannak ( valamiért mindig azt nézem csak
), és egy 28 perces superpi alatt is néha pörgött fel 2300 környékére.
Persze, új nekem még a dolog, de folyamatos használatnál tuti finomítok még rajta.
Köszi szépen a segítséget. -
sgergi
veterán
válasz
Bozso68 #2973 üzenetére
Igen, a smart fül alatt kell beállítanod a dolgokat (advanced mód). Nekem úgy van beállítva (más proci, ezért az értékeknek nálad másoknak kell lennie), hogy 54 fokig 48%-on pörgesse a ventit, és a 100%-os sebességet 66 fokon érje el. Ugyebár a 2 hőmérséklet között pedig dinamikusan állítja a fordulatszámot.
Neked valami olyasmit kéne beállítani, hogy 55-58 fokon érje el a 100%-ot a venti, az alsó határt meg úgy add meg, hogy amekkora hőfokot elér a windowsban, terhelés nélkül, akkor még halk legyen, tehát olyan 50% vagy alatta pörögjön. Ekkor szerintem elég jó lesz, de nyilván majd lehet még finomítani rajta. -
Bozso68
őstag
-
-
Bozso68
őstag
A CM TX3 2500 körül forog automata beállítások mellett. Ez természetes dolog?
Kicsit kísérleteztem az Easy Tune 6-tal de bátortalan lettem, a Smart fülön állítgattam Advanced módban. Terhelés alatt kezdett bejelezni a procihőmérséklet miatt, igaz 60 fokra állítottam a határt. -
sgergi
veterán
válasz
Bozso68 #2967 üzenetére
A proci olyen 55 fokig mehet fel, 60-ig még nincs gond. ( a procid tűréshatára 62 fok) Biosban a pc health statusban lévő cpu smart fan mode-ot állítsd pwm-re. Egyébként EasyTune-ban az a jó, hogy meg tudsz adni egy hőmérsékletet (pl. 50-55 fok) amíg alacsony fordulaton járatod a ventit, aztán, ha melegebb a proci, akkor szépen emeli a fordulatszámot, hogy tartsa a beállított értéket.
Esetleg külső szabályzót is lehet használni. -
elfelejtette
veterán
Köszi a reagálást!
Amint írtam, ha 1450rpm-re teszem a ventit, akkor pont 55 fokig megy fel a proci, de mivel főként Photoshop-ra lesz használva a gép, ezért bőven jó az alacsony fordulatszámos megoldás. Ha meg esetleg mégis komolyan elkezd majd játszani a srác, akkor úgysem fogja hallani a ventiket a játék hangerejétől... Bár nem nehéz túlüvölteni a TX3-at, mivel nem egy hangoskodó fajta.
Üdv. -
sgergi
veterán
válasz
elfelejtette #2963 üzenetére
Elég jónak tűnik a dolog, jó, hogy meg tudsz adni egy ilyen küszöbértéket. Hőmérsékletnek, ha gondolod, megadhatsz 60 fokot is, hátha kevésbé lesz hangos, bár gondolom nem hangosodik, csak nagy terhelésnél, akkor meg nem zavaró. Ahogy néztem a procid hője 73 fokig mehet fel gyártó szerint.
-
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Most raktam össze kollégámnak egy gépet az alábbi összeállításban:
Lap: Asrock K10N78
CPU: AMD X2 7750 (nem BE)
Hűtő: CM Hyper TX3
RAM: 2x1GB Kingmax 800MHz
VGA: Sapphire HD4650 512MB GDDR3
HDD: Seagate 250GB 7200.12
Ház: CM Elite 331
Táp: FSP 350PNF
Az összes cucc alapon megy. A proci 2700MHz-en, C'n'Q kikapcsolva. 2x Orthos Small fft 9-es prioritással teszteltem a terhelt hőfokokat. A szobában 24 fok volt. A gép elejében van egy befújó venti 1280rpm-es fordulatszámmal, hátul egyelőre csak a táp ventije dolgozik.
A TX3-at bios-ból először 1450rpm-re állítottam. A proci idle 46/26/26 fokos (CPU/1. MAG/2. MAG), terhelve 55/33/33 fok. A venti fordulatszáma nem ment feljebb.
Utána 920rpm-re állítottam a TX3-at. Az idle hőfok ugyanannyi volt. Terhelve viszont az 55 fok elérése után (ennyit adtam meg a bios-ban) lassan elindult felfelé, egészen 1920rpm-ig, de a procit nem engedte 55 fok fölé, a mért hőfokok: 55/31/31 fok.
Ez utóbbi beállítást tartottam meg véglegesnek, mivel üresjáratban elég halk a gép, terhelve pedig elég dinamikusan reagál a hőmérséklet emelkedésre.
Vélemények? -
Bozso68
őstag
Szevasztok!
Ma ruháztam be egy TX3-ra.
Amit a család elsőre tapasztalt, hogy a 9950 BE Phenom procim gyári hűtőjénél GTA IV alatt sokkal halkabb. Viszont alapállapotban is 1600-1700 körül pörög Everest szerint, a proci 46 fokos (a magok 41 fokosak).
Esetleg valakinek tapasztalata Phenomok BIOS beállításaival kapcsolatban, hogy valamit állíthatok rajta?
Tapasztaltabbak véleményét előre is köszi. -
bozont
veterán
Megérkezett a TX3 végre.
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy érdemes a hozzá adott pasztát használni? Mintha úgy hallottam volna, hogy a CM paszták nem a legjobbak. Bár a másik ami van egy 2-2,5 éves Coolink hűtő gyári pasztája, légmentesen lezárva.
-
Digitalis
senior tag
Nekem am3-as foglalatú ud4p giga lapom van. Szerintem nagyon jó hűtő a TX3, keresztbe, hosszába felhelyezhető, és hatásfoka is ára is príma.
X3 720BE no fesz emelés és X4 3400Mhz. Zárt házban, 30C ambient-néI, idle 40C, julia, vagy prime közben max: 62C volt. -
novaways
csendes tag
Sziasztok!
Láma kérdés... bocs. MSI K8T Neo2-F V2.0-m van, fordulatszámot alaplap nem szabályozza (régen az Asus k8ne deluxe biosból beállíthatóan szabályozott 2 ventit).
Mégis ez a hűtő milyen fordulatszámon pörögne? Esetleg tipp hűtőventillátor fordulatszámának szabályozására?Köszi és bocs mégegyszer. LÁMA
Péter -
-
d@minator
addikt
válasz
LorD_ARmES #2953 üzenetére
Szerinted a hőcső felesleges?
-
bozont
veterán
válasz
LorD_ARmES #2953 üzenetére
Ez hogy lehetséges? Elvileg gond nélkül rá kéne mennie, hiszen szabványos kialakítású. Először kicsit megijedtem, nekem is giga lapom van és már érkezik a TX3, de közben rájöttem hogy az enyém AMD-s lap és más a lefogatás.
-
LorD_ARmES
tag
Nah megvan a TX3. Hullámvasutas hőcsőhöz ne vegyetek ilyen benyomós gyári pöckös hűtőt, mert meghajlítja a lapot. Jött egy Giga X48 ds5 meg egy CM TX3, de ahogy felraktam, az északi híd hűtője elemelkedett 1,5 mm-re, szóval mindenki óvatosan. Vagy hajlítani kell a csövön kicsit, vagy vegyetek inkább csavaros felfogatós hűtőt, amin lehet állítani a feszítő erőt a csavarokkal.
Bocs az offért, csak nem szeretném, ha elfüstölne pár komolyabb lap a parasztvakítós hőcsövek miatt. -
sgergi
veterán
válasz
LorD_ARmES #2951 üzenetére
-
petymeg
addikt
-
petymeg
addikt
megnézem, délután szétbontom megint. 180 fokkal elfordítom a hűtőt, hátha...
de az is lehet hogy a q9300 ilyen heves vérmérsékletű. levelezek egy másik q9300 tulajjal nála a tizenezer forintos mugen 2 hűtővel sincsenek sokkal jobb eredményei...a házhűtés: hátrafele fúj kifele 2 db 8 cm-es venti egyik, elöl lent rácsos a ház kb egyharmad magasságig (asus vento v8 ház) oldallapon procinál, vganál rács.
gondolkodom rajta hogy a dvd meghajtó (ami a legfelső rekeszben van) alól kiszedem a két takaró elemet hadd legyen jobb a filtráció -
sgergi
veterán
válasz
petymeg #2944 üzenetére
Házhűtésed mellé milyen? Paszta nem lett túl sok? Giga lapra az előző verzió nagyon nehezen ment fel normálisan. Lehet ezzel is vannak gondok, nem tudom. Esetleg azt megnézheted, hogy leveszed a hűtőt, és megnézed, hogy a pasztát szétnyomta-e. Nekem tx2-vel és p35-ds3-mal volt olyan, hogy tökéletesen beakadt minden láb, és mégis a proci felületének 20%-ára feküdt fel a hűtő.
-
petymeg
addikt
sziasztok!
a tx3 venti sebességet hogy lehet szabályozni? vagy csak auto beállítások vannak? az én q9300 procimat csak 70 fokra bírja lehűteni, 1.15 V mellett semmi tuninggal és ez igen gyenge teljesítmény vsz. -
d@minator
addikt
Mivel a TX3-mat PWM-mel szabályozta a lap így nem ment full fordulaton és nem tudta megmutatni a TX3, hogy mit tud.
Ellenben a te teszted reális, mert egy normális felhasználó nem hiszem, hogy 2800-on szeretné járatni.Az vehető ki a tesztből, hogy minél nagyobb a hőterhelés annál jobban előjön, a TX3 ereje.
Amúgy zárt vagy nyitott házban tesztelted és a real temp mely értékeit ábrázoltad? -
sgergi
veterán
Köszi, érdekes eredmények. Ezek alapján én biztos nem váltanék tx2-ről tx3-ra. Még úgy sem, hogy valószínűleg annak jobb minőségű a ventije. Persze újonnan jobb a TX3.
Nekem mosz a tx2 boráján egy Intel gyári 8cm-es venti van maximum 1400-as fordulatra beállítva. Így nagyon halk, és nem melegebb, mint a gyári ventivel Voltage beállítással szabályozva.
-
Zsubi
őstag
Cooler Master Hyper TX2 vs. Hyper TX3 (saját méréseim)
Tesztkonfiguráció:
Alaplap: Gigabyte GA-EP35-DS4 Rev. 2.1
Processzor: Intel® Core™2 Duo E7300
Memória: Geil Black Dragon 2x2Gb 800Mhz CL4
Videókártya: Asus 8800GTS (G80) 320Mb
Tápegység: HKC..........
Ház: Sharkoon RevengeProgik: 5körös IBT v2.0 és Real Temp 3.30 RC12
Terhelés alatt sokkal hangosabb a TX3 mint elődeje de cserébe Idle halkabb
A Coolink venti maximális fordulatszáma 1000-1100 rpm volt -
Zsubi
őstag
Megérkezett a TX3-as és folyamatban vannak a mérések a cikkhez ami ha mindenh jól megy hét elején felkerül a Logout-ra
-
ToBeY
nagyúr
AF9225 PWM ilyen ventit hol lehet olcsón venni?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
FireKeeper #2932 üzenetére
Ha nincs húzva akkor okés ebben a dög melegben szerintem
-
ToBeY
nagyúr
válasz
FireKeeper #2930 üzenetére
Ja az már reálisabbnak tűnik,mondjuk ha húzva van dúrván akkor lehet hogy még is alúlmér rendesen.
-
FireKeeper
nagyúr
az alaplaphoz adott progi (giga easytune) szerint 37 fokon van a proci, az reálisnak tűnik.
-
ToBeY
nagyúr
Milyen ventit érdemes venni a hűtőre?Ha nem túl húzos veszek 2 is megcsinálom a dual fan-os megoldást.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
FireKeeper #2922 üzenetére
Véleményem szerint coretemp alámér rendesen,inkább a Real Temp a reális szerintem
Amúgy jó lenne egy teszt TX3 mennyivel jobb mint az elődjei
-
1269
tag
válasz
Ppróba képpen kikapcsoltam a kégkondit, (inkább ezt vettem q proc helyett) , kb 27 fok lett a szobában, 1 nap alatt. Everest, core temp-el mérve az E5300-as (3460Mhz) 38 fok idle.
Légkondival 22 fokos szobában, ugyanannyi. Csak azt akarom ezzel mondani, semmit se érnek ezek a progik. Lézeres hőmérővel kb 4-6 fok volt a különbség a hűtő aljánál lévő hőcsöveknél. -
luciferk
senior tag
válasz
Hány fok van a szobában?
-
PetX
aktív tag
Ma megyek a boltba elhozni a AC Accelero L2 Pro-t, ha felaplikáltam a 4830-ra és még mindig hangos a gép akkor cserélem a gyári proci hűtőt is, az meg TX3 lesz a HSZ-ek alapján.
-
1269
tag
válasz
FireKeeper #2919 üzenetére
Én is ac vga hűtésben gondolkodom, vagy s1 rev2, vagy twin turbo.
Csak nálunk nincs semelyik boltba
Vagy rendelek, vagy megyek Miskolcra, ott talán van valahol. -
1269
tag
Sziasztok.
Én is azt hittem hibátlan az 1 éves TX 2.
A topikot olvasgatva a tapasztalatok miatt, kiváncsiságból rá tettem a kezem a hűtőre.
Érezhetően remegett. Venti lapát nincs törve, repedve, mégis érezhetően üt a venti.
Utána olvastam a 9 cm-es ventik légszállításának a TX 41.6m3/óra/1900fordulatnál
Volt otthon egy 9 cm-es coolink ennek a légszállítása 39m3/óra/1100fordulatnál.
A proci hőfok ugyanannyi, de nem remeg és hangja sincs a hútőnek.
Oldalról megtámogatva a ház falába építetem egy plexit, arra 2db 800-as 12cm-es coolink venti és így csak a videókártya hangját hallom
Még nem tudom milyen hűtést tegyek a HD4850-esre.
Itt a világvégi Kazincbarcikán nincs raktáron semelyik boltba normális hűtés
Üdv. -
Zsubi
őstag
Üdv!
Valaki váltott már közületek TX2-ről TX3-ra
Ha minden igaz holnap érkezik a TX3-am a régi helyébe
-
ToBeY
nagyúr
Nekem TX-em van PWM-es bios szabályozza. 1,5éve megvan és semmi baja.
Mondjuk 1000rpm fölé nem nagyon megy .. -
sgergi
veterán
válasz
belaazallat #2910 üzenetére
Sok mindentől függ. Mennyin járatod, mennyit megy, a gyárból mennyire kiegyensúlyozatlanul jött ki. Van amelyik fél év alatt megadja magát, az enyém majdnem 2 évet bírt, napi 10 órát ment a gép és 1200-1300-ra volt szabályozva.
-
sgergi
veterán
válasz
belaazallat #2908 üzenetére
Mondhatnám azt, hogy nem, mert volt már rá példa, hogy egy tx2 venti jól bírta a strapát. De a leghtöbb egy idő után feladja, és elreped.
-
sgergi
veterán
válasz
belaazallat #2906 üzenetére
Bizony, az ep35-ből kivették, mivel "nem biztonságos" a ventire nézve a Giga szerint. De úgylátszik nyomásra meggondolták magukat, vagy kitaláltak valamit, így a ep45-be visszakerült.
Tx1-el nincs ilyen probléma, mert az is 4 tűs ventivel készült, a tx2 valamiért elég szar ventit kapott.
Az apróban hirdető kollégát és is láttam már, elég jónak tűnik az áru, van pár ember a fórumon, aki vett már tőle olyan hűtőt, kb. a tx2-vel van egy súlycsoportban. -
belaazallat
addikt
második generációs P35-ök-be nincs ez a funkció? Mindig tanul vmi újat az ember. Intellel le vagyok maradva egy pár évvel. Egyébként nekem is Giga lapom van, de ezek szerint első generációs.
Szerk:
erről hallottam. TX1-nél nincs ilyen problem? Van itt a ph!-n egy bazaras árul TX3 ra hajazó hűtőt, jóval olcsóban mint a TX-ek, pwm-es ventivel, egy összehasonlító tesztre kiváncsi volnék. -
sgergi
veterán
válasz
belaazallat #2903 üzenetére
Ettől függetlenül a tx3-at ajánlanám, mert a tx2-nek a ventije elég rossz. Kiegyensúlyozatlan, könnyen törő.
-
sgergi
veterán
válasz
belaazallat #2903 üzenetére
Teljesen igazad van. Úgy emlékeztem, hogy a p45-be nem került vissza a voltage funkció, de tévedtem. Visszakerült. (Az ep35-ös lapokból kivették, és azt hittem nem tették vissza a funkciót)
-
PetX
aktív tag
Helló TX2 vs TX3 tesztet nem tud valaki linkelni?
E8400-ra kellene egy elég halk hűtő, tuning nem játszik nálam csak stabil legyen a gép és azért ne 60C fok a CPU hőmérséklete, szóval egy normális hűtőt keresek.
a TX2-t nagyon dícsérik nézegettem a külföldi oldalakat is de ilyen összehasonlítást még nem találtam edddig.
TX2: 4500 HUF gianninál
TX3: 4826 HUF iponbanMégvalami Gigabyte EP45-UD3R alaplapom van ez megfér a hűtővel szoros egyetértésben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Tőzsde és gazdaság
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lightyear - befektetési app
- EAFC 25
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest