- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmdms
addikt
az A8N-E lapom a gyári hűtőt szabályozza, pedig 3 tűs tuttommal, akkor elvileg a tx2-t is szabályozza nem?
-
pumpum
csendes tag
hali! amd 6400+ procit megfeleloen hutene? es a TX v. TX2 ajanljatok?
valaszokat elore is koszi -
éN79
addikt
válasz
Pingvin1985 #795 üzenetére
Ha bármit számít: nálem egy 6420-ason csücsül egy TX2, fix 5V-on kapja az áramot (asszem a zalman vga hűtőkhöz ilyen 5V/12V tápcsati van) és 3200-on teljes terhelés alatt 55-60 fok között van (nyáron) a procim. Magyarul még így leszabályozva is bőven pazarul teljesít!
-
Oibacsi
őstag
válasz
Pingvin1985 #793 üzenetére
szintén p5b-m van, de én lecseréltem pwm-es ventire. 1000-es fordulaton kb 2 fokkal volt melegebb alatta a húzott celeron. 40-ről 42 fok
-
Pingvin1985
tag
Az asus P5B nem hajlandó szabályozni a TX2-t, hiába kapcsolom be a Q-Fan opciót a BIOS-ban
És azért 1800-as fordulaton már van hangja. Viszont nagyon jól hűt
Szerintetek alacsonyabb fordulaton is ilyen jól hűtene, mert akkor vennék hozzá egy kis fordulatszám-szabályozó potit. -
d@minator
addikt
válasz
Tuco Ramirez #786 üzenetére
Nem jelent gondot a gumibakok hiánya. Szerintem 99%, hogy az alaplapod szabályozni fogja de biztos ami biztos kérdezd meg valami Giga alaplap topikban.
-
RazoR_45
tag
Cooler Master Hyper TX/Tx2 szerintetek mennyi fog majd levinni a 4220+-os AMD-ből?? mert most 70 fokon ég
-
Oibacsi
őstag
válasz
Tuco Ramirez #789 üzenetére
dehogyis...nem ezt mondtam...főleg hogy a te lapod tudni fogja leszabályozni így is
ráadásul a tx2 multiplatformos -
Oibacsi
őstag
válasz
Tuco Ramirez #787 üzenetére
nem minden alaplap tudja szabályozni a terhelés függvényében a ventijét...én le is cseréltem magát a ventillátort, mert nekem se tetszett.
-
GIJoe
addikt
Üdv!
Én is egy Q6600 ra szánok egy TX2 őt, csak most kérdés hogy a lap fogja e majd kezelni?
GigaByte S775 GA-P35-DS3 . Ezt honnan lehetne megtudni ?köff
-
d@minator
addikt
válasz
janika16 #780 üzenetére
Hosszú távon idegesítő. Persze könnyen beszélek passzív vga-m van. Amúgy az alaplap leszabályozza 600-ra. A lényeg hogy 1800-on hangos. Annyin viszont még 100% tuningnál sem megy játék alatt.
Mod: inkább úgy fogalmaznék 1800-on kellemetlen, mert a hangos az erős szó rá. -
janika16
csendes tag
hi! hangos 1800-on a venti?
-
hati
addikt
Sziasztok!
TX esetén, az alaplaptól mérve, milyen magas az egész felépítmény (borda+venti)?
köszi
-
Oibacsi
őstag
én is a napokban vettem egyet, de a ventit cserélem 92-es pwm-esre...hétfőn beszámolok
-
d@minator
addikt
K. jó ez a Hyper TX2. Az alaplap leszabályozza a fordulatszámot és atomhalk. Könnyű felhelyezni a lapra négy gombnyomás és kész. És nagyon hűt...
-
KisBundi
őstag
Akkor nincs senki aki megválna egy ilyen darabtól?
-
spaktor
csendes tag
nemhiszem hogy nemtudja senki hogy jó rá e
és hogy jól hüti le vagy valami lnket beszurnátok
-
spaktor
csendes tag
valaki megtuná mondani hogy elbírja e a Cooler Master Hyper TX/TX2 egy core2 quad-ot a 2.4-est ? köszi előre is ha ír valaki
-
djtoomi
addikt
Van valakinek egy 775-ös lefogatója?Az enyém AM2-es,de akár cserélhetjük is az egészet,csak most váltottam C2D-ra,és ehhez nem jó a tx-em.
-
spaktor
csendes tag
valaki megtuná mondani hogy elbírja e a Cooler Master Hyper TX/TX2 egy core2 quad-ot a 2.4-est ? köszi előre is ha ír valaki
-
KisBundi
őstag
Nincs valakinek egyébként egy ilyen eladó? Mármint ami rámegy 939-re.
-
KisBundi
őstag
Egy gyors kérdés: mia különbség a TX és TX2 között? Processzortípus?
-
d@minator
addikt
Huh de sokára jöttek a válaszok, amik szerencsére megnyugtatóak.
Köszönöm. Meg is rendeltem. -
d@minator
addikt
Most akkor a TX2 hangos mert fullon megy? Az alaplap nem szabályozza le, mert nem is lehet?
-
Tom5
addikt
S939-es foglalatnál,azt a kis leszorító kart mennyire kell rányomni mikor felteszem a hűtőt?!Mert én nem tudom teljesen elfordítani a pöcköt,kb 90 fok ban megál...ha tovább feszítem már nyúzza a keretet de igen dúrván! Elvileg rendesen fent van így is a hűtés de az a kis kar nem vmi stabil...
-
-AD4M-
tag
Hali!
A hűtőt hogy kell felrakni, mert úgy tudom nem mindegy hogy állnak a heatpipeok, vagyis nem megfelelő szögben aszem ha függőlegesen vannak akkor nem hűtenek olyan jól, mert nem kerül a cputömbhöz a víz.
Thnx!
-
zsocy
őstag
Urak,
Hol lehet TX-et vagy TX2-őt kapni? Akiket eddig próbáltam azoknak nincs, állítólag hiánycikk.
Valaki aki mostanában vett hol járt sikerrel?
-
fdisk
őstag
A tx2 gyári pasztája amivel szállítják a coolert érdemes-e leszedni róla,és másik pasztát rakni rá?
Mennyi fokot nyerek vele? -
pimmi
senior tag
Szerintem a tx2 hangosabb,mert az mindig a max fordulaton megy.Viszont ha tényleg olyan jó a hűtő mint ahogy irják /sajna még az enyém a postán van/ akkor az is lehet hogy a pwm nem is fogja változtatni a fordulatot.Ezt azért gondolom mert nekem a 3,2ghz-es forrófejü prescotton volt egy tmg i2 hűtő, a pmw levette 1400 körülire a fordulatot /max2700/ és bármit csináltam nem emelte fel mert 55-58 c volt csak max a procc.Tehát ha tényleg jó akkor nem lessz hangja.
-
fdisk
őstag
Azt tudja vki,h a tx/tx2 között melyik a csendesebb?Ha csendesebb 1általán vmelyik-
Gondolok itt a pwm szab/nélküli szabályozásról. -
Atlantis
veterán
Takarítva. A chat-jellegű megnyilvánulásokat mindenki mellőzze. pimmi, érthető?
-
End-ru
aktív tag
Ma sikerült egy ilyen hűtőcsodás beszerezni az új X2 4200+-ra. Nem fogjátok elhinni, de találtam még első generációs TX-et. Az Ufós boltban vételeztem 4950 volt. Azt mondták az utolsó, de egy kérdést megér lesz-e még esetleg késöbb, ha valakinek a régire fáj a foga.
Viszont a lefogatója egyáltalán nem gumis, vagy ez csak az Inteles rögzítésre vonatkozott?
-
pimmi
senior tag
Jövőhét közepefelé lessz egy pár darab inteles orig négypines,ha valakit érdekel keressen meg. pimmi@freemail.hu
-
éN79
addikt
Igen, valahogy filigránabbnak néz ki a TX de saját tapasztalatom szerint is jobban hűt. Volt AMD-s rendszereken mindkettő, volt inteles rendszereken ez is az is, de valahogy mindig a TX lett a végén, mert az lett a jobb, pedig én eddig mindig mindkettő hűtőt direkt 5V-on járatom, szóval ezen teljesítményen jobb számomra.
-
pimmi
senior tag
A másik hogyha a frezer a robosztusabb akkor hogy lehet hogy a kissebb lamellás tx hűt jobban?
-
pimmi
senior tag
"A kettőt fogdosva a Freezer robosztusabb, vagányabb hűtő, előnye hogy nem akad a propellerbe semmilyen vezeték, viszont a Hyper TX jobban hűt, ha nem is sokkal"
Részelet a 40-es hozzászólásból.Ezt hogy érti,hogy vagányabb.A tx nem vagány?Vagy ?
-
ZCoyote
őstag
Azt írtam hogy 850-hez képest nem hangosabb 2 méterre 1500-ön.
2 méterről 850-nél ~néma tehát 1500-nél is az.
Persze nem akarok senkit félrevezetni mert egy vájtfülű passzív táppal hangszigetelt szobában biztos hallja de én nem hallottam.Na jó ennél bonyolultabban már nem is írhattam volna.
-
-
Kloden
senior tag
Székesfehérvár, Inex Computer . Vitrinjükben láttam egyet, áráról semmit nem tudok.
-
ZCoyote
őstag
Na megvan a monstre teszt
Az FSP fényévekkel hangosabb mint a TX2 850-en.
A TX2-es olyan 1500-nél egyenlít.
Viszont más a hangfekvésük. A táp olyan surrogós a prochűtő meg 1500-nél élesebb hangon süvít.
Talán bejátszik az is hogy a táp már 2 éves és lehet hogy a venticsapágy már kopott.
Ennyi, remélem tudtam segíteni ezzel a tudományosan megalapozott teszttel. -
Pochee
csendes tag
figy hol találtál,,,,4 pin-es Intel-t mer nekem nem sikerült csk használtat eddig
-
pitman
őstag
Meg tudnál nekem nézni valamit?
Ha a tx2-n kívül minden más ventit leállítasz, a tx vagy a táp a hangosabb?
(tápot akarok cserélni és az egyik jelöltem pont olyan, mint a tápod).
Illetve, ha a táp lenne a hangosabb, meg tudnád nézni, hogy a tx2 milyen fordulat mellett ugyanolyan hangos?Előre is köszi.
-
Alex123
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest