Új hozzászólás Aktív témák
-
3800+
őstag
Sziasztok! BUÉK!
TX3-am van egy Phenom II 710-esen. Amikor megvettük felraktuk nagyon jól hűtőtt, alacsony fordulaton pörgött. Aztán történt valami és alapjáraton 41C a CPU és 1945-öt pörög percenként. Szerintem ez nem okés... talán a ház miatt lehet, de javítsatok ha tévedek. Egyébként nincsen vele semmi baj egyébként jól hűti a procit. 100% terhelésnél (everest) 49-50 fokos.
-
3800+
őstag
válasz
elfelejtette #3023 üzenetére
Értem köszi! És abba a vályatba bele kell kattanjon a drót vagy micsoda?
-
3800+
őstag
Sziasztok! Megvan a TX3
. Csak nem tudom hogy én vagyok ennyire béna vagy ez ilyen, a ventit alig tudom rárakni és ha sikerül ráakasztani a drótokkal akkoris eléggé nem stabilan van rajta. És mért van azokból 4?
Új hozzászólás Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- NZXT C850 Tápkábelek ??? INGYEN FOXPOST
- be quiet! Pure Rock 2 INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MASTERLIQUID 360L CORE vízhűtés eladó /Garanciás/
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest