- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED monitor topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tibz03
őstag
válasz
d@minator #2717 üzenetére
Akkor téged nem zavar, vagy csak simán rossz a hallásod, ennyi. Eddig minden CM ventivel ez volt a tapasztalatom, legyen az a TX2 ventije vagy ház-venti... mind kattog. Told oda a füled, és hallgasd meg.
Én csak és kizárólag emiatt cseréltem le a ventijét, szóval ne próbáld már megmagyarázni azt, ami nem úgy van. Max. te nem hallod.
Olvass már utána ebben a topicban, hányan leírták már, hogy zajos (való igaz, leszabályzás után a többséget nem zavarta, de még akkor is azt volt az általános vélemény, hogy ad ki zajt... nem szélzajt).
Vagy lehet, hogy még nem hallottál hangtalan ventit, nem tudom. Mindenesetre ez távol áll attól.
-
tibz03
őstag
válasz
d@minator #2698 üzenetére
Szélzaj?! Ha csak az volna... Sajnos a CM ventik - tapasztalataim szerint - mindenképpen zajosak, még 600-700-as fordulaton is van egyfajta "kattogó" hangjuk. Persze ha van egy enyhébb környezeti zaj (pl. zene, tv, beszűrődő utcai forgalom), akkor ez már nem igazán vehető észre, de ha csend van, akkor előjön a CM ventik zavaró "kattogó" hangja.
-
Dr.Én
veterán
válasz
d@minator #2214 üzenetére
Én amikor, elösször raktam fel a TX 2-t akkor levettem a veentit és frankón fe tudtam 10 perc alatt rakni a hütöt, óvatosan csináltam
.Nem vettem kia lapot
Igaz az még az AGP-s lapom volt, az uj lapomra a boltban raktál felxbombs
Ha jo emlékszem csak a giga lapok biosában van benne a TX2 vezérlése, asusban nincs
Aprobáld potméterrel.Zalman fan mate 2 800-900ft körbe van és ezzel tudod manuálisan a ventijét állitani -
tresh
veterán
válasz
d@minator #2055 üzenetére
Igen közben én is rájöttem h PWM-es volt a régi ez meg nem, de hát ez legyen a legnagyobb gondom
Viszont a hőfokok minden téren megleptek ugyanis gyárival se voltak melegek de evvel a hűtővel nagyon komoly mondjuk lehet a plusz 3 venti a házban is rá tesz egy lapáttal de nem hinném h ennyit
-
Hunter2
addikt
válasz
d@minator #2004 üzenetére
C1state bevan kapcsolva , de ha leterhelem és visszateszi teljes sebességre akkor sem viszi feljebb a fordulatszámot.Voltage opció van a lapomon, alapban úgy próbáltam, akkor is csak 500-on ment.
Most ráraktam egy zalmant azzal rendesen megy.Csak ugye a zalman 2x annyiba kerülne.(még nem vettem meg egyiket se, csak kipróbálásra van nálam) -
donpel0
aktív tag
-
Tigi
őstag
válasz
d@minator #881 üzenetére
Az a baj, hogy nem ilyen vicces.
Levettem a ház oldalát és megfogtam a TX2-őt és iszonyatosan remeg olyan mintha ütne a venti.
Ha lefogom a ventit akkor megszűnik.
Úgylátszik kifogtam 1 selejtes TX2-őt.
Valaki megnézné a kedvemért, hogy neki remeg-e?De sztem ebből csere lesz.
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
d@minator #792 üzenetére
Megvettem a TX2-t, mivel a boltos szerint sima TX-et már gyakorlatilag nem lehet kapni és a TX2 gyártása is hamarosan megszűnik.
Príma CPU hűtő, nagyon meg vagyok vele elégedve.Pofonegyszerű felrakni, csendesen és jól hűt. A 50% tuninggal, ráadásul némi feszemeléssel üzemelő procimat még több órányi max terhelés (Orthos) alatt sem engedte 50 fok fölé melegedni. Az alaplapom is szépen szabályozza a venti fordulatszámát.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Opel topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Politika
- Filmvilág
- OLED monitor topik
- Hálózati / IP kamera
- Milyen egeret válasszak?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest