- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Fujifilm X
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Philips LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toika
tag
Nos, sikerült beszerzni a kicsikét! De még mielőtt beraknám gondoltam leszedem a műanyagot, hogy könnyebb legyen, de egyszerűen nem tudom levenni. A lamellák oldalán lévő pöcköket kell kipattintani? Azt sem könnyű, próbáltam de egyenlőre nem ment. Este nekiugrok mégegyszer, de nem szeretném ha letörne...
-
Toika
tag
Valakinek sikerült megoldani Giga DS3 lappal a fordulatszámszabályzást? Ha igen, hogyan?
-
Toika
tag
Ugye a TX2 jobb az Alpine Freezer 7 pro-nál? hasonló árban vannak és hasonló a felépítésük is ránézésre. Tud valaki erre tuti választ?
-
tomiee85
senior tag
Hali ! Nekem is iylen hűtőm van (TX) és a proci majd 60 fokos terhelve de őkelme nem akar 1200 nál gyorsabban pörögni...
Ezt mért csinálja?
-
Esmein
nagyúr
Kicsit átvariáltam a rögzítést, most csavarozva van, sokkal megnyugtatóbb mint a négy pöcök ami szeret kiugrani
-
Toika
tag
-
Malklar
tag
Hali mindenki! Vettem ma egy Hyper TX2-őt gond nélkül felraktam majd nekiálltam a tuningnak. Alaplap: Asus M2N (több mint a semmi), AMD 4200+ X2 2.21Ghz. Nos amikor húzok az órajelen illetve voltot is azthiszem 1.35-öt adok neki (az a max) majd kilépek saveval kiírja hogy overclock failed. De ezt minden órajelen eljátsza akkor is ha csak 200MHZ-t huzok rajta. Ha valaki tudna segíteni a probléma orvosolásában kérem írjon egy PÜ-t! Fontos lenne, ezért vettem a hűtőt. Köszi előre!
-
ToBeY
nagyúr
-
Toika
tag
Hali!
Én is DS3-ra szeretnék Tx2-t és eddig azt olvastam, ohgy csak úgy lehet "szabályozni", hogy nem a CPU-fanra dugod a csatit. Ha jól tudom, a CPU-fanon maxon pörög, a PWR-fanon talán 1400. És még a SYS-fanon is meg lehet próbálni.
Tényleg jó lenne, ha lenne erre valami jobb megoldás. Ezért vacillálok én is még! -
fanti
addikt
Sziasztok!
A gigabyte P35-DS3 rev 1.0 lapra felmegy a Hyper 212?
Az északi híd bordája nem zavar be?Mert most mindössze a gyári hüsivel hűtöm a G0-ás Q6600-at és félek a nyári melegtöl.
Köszi előre is!
-
mycso
veterán
Neked sima DS3 van ugye???
Nálam DS3L-ben ott van a 3 opció...
EasyTune-vel viszont jól be lehet lőni, hogy el se induljon a venti egy adott hőfokig, utána pedig auto. szabályozza. (ja és nekem sima TX-em van)
mod: valószínűleg az lesz a baj, hogy neked tx2 van ami 3 tűs...
-
Barell
senior tag
Ah köszönöm. Közben találtam a dobozában leírást is.
Elnézést a hülye kérdésemért!
-
lsc
nagyúr
AM2 -höz nem a négy pöcök kell , hanem a hőcsövek közt átmenő "kar " .
Tehát így néz ki . -
Barell
senior tag
Sziasztok. Ma sikerült beszereznem egy ien hűtőt de elakadtam a a felrakásnál. AM2 foglalatra akarom feltenni. Ha valaki tudna segíteni benne vagy egy részletes leírást linkelni azt nagyon megköszönném. Van a négy sarkán 4 fehér pöcök és nem merem erőltetni nehogy az alaplapot megsértsem. És nem is nagyon akar hozzá érni a CPU-hoz a hűtő alja. Tehát ha valaki tud legyen szíves segítsen! Köszönöm előre is!
-
Esmein
nagyúr
válasz
Oibacsi #1675 üzenetére
Nem, nincs ilyen lehetőség se az F12 stabilban, se az F13i bétásban. Van enabled, meg Disabled, elvileg hőmérséklet alapján menne, easytune nevű vacakban be is állítottam(ha biosban disabled az opció, akkor ki van szürkítve), de le se szarja. Speedfan alól sem vezérelhető.
-
Mans20
addikt
Helo emberek
Melyik hűtő hűt jobban a TX2 vagy a TX212?
-
ToBeY
nagyúr
Felraktam a hűtőt de nem pörög többet 800-nál.Ez ugye hömérséklet szabályzós?
-
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Miért van az, hogy a gyári hűtő is meg a hiper tx2 is, ha felrakom, akkor meggörbíti a lapot U alakban? Nem lesz ettől baja? Meg így a mosfet hűtő nem éri el a mosfeteket. -
ToBeY
nagyúr
Valaki le tudná írni a hűtő felrakását giga DS3 lapra?Mert nem szeretném kettétörni a lapot.
-
Esmein
nagyúr
Nem is az volt a fő probléma, hogy a lapot töri ketté, hanem hogy mikor már azt hiszed, hogy sikerült feltenni, hozzáérsz és az egyik sarkán kiugrik a rögzítés. Mi ketten egy óra alatt játszottuk fel, mire meglett a technika. Most már egyedül is megy, de még így három nap után is fájnak az ujjaim. A gyári hűtőt sokkal könnyebb feltenni
-
ToBeY
nagyúr
Erre a hűtőre rá lehet valahogy aplikálni egy 120mm pwm ventit?
-
sz.j
nagyúr
válasz
Oibacsi #1637 üzenetére
Ezek szerint ezekkel a paraméterekkel ez a leghalkabb venti?
1800 rpm, 42 CFM, 22dBA -
sz.j
nagyúr
Amióta két Scythe S-FELX (800, ill. 1200 rpm szabályozva) ventit használok házhűtésre, a legnagyobb zajforrás a TX2 hűtő ventije.
Sajnos még akkor is zajos a hűtő ventije ha kb. 1000 rpm-re leszabályozom ..., ezért a venti cseréjét fontolgatom.Tudnátok ajánlani egy nagyon halk, de megfelelő légszállítású 92 mm-es ventit, ami 1800 rpm körül forog, a légszállítása kb. 40 CMF és a zaja 20 dBA alatt van?
-
VMan
csendes tag
Helló mindenkinek!
Szeretnék venni egy Hyper TX hűtőt, de nem tudom hogy paszolna-e az M2N-E SLI alaplapomra. Ha valakinek van tapasztalata ez ügyben xD akkor kérem írjon.
Köszönöm -
Roderic
tag
megcsináltam normálisan + tettem bele egy 8cm-s hűtőventit a házba!!
mostmár a proci terhelés alatt 10perc után csak 38fok!!
alapon 29-33fok!!
megérné venni egy ASUS SILENTKNIGHT2??
vagy annyival nem lenne jobb??-mint a hyper TX2?? -
CippyO
tag
Hali! az érdekelne hogy egy TX2 le tud e hűteni egy e6300ast alapon venti és műanyag keret nélkül??? a táp 12cm-es ventije elég kiszippantani a meleget??
-
-
chamo
csendes tag
thx a szilikonos felvilágosításért
-
Roderic
tag
hali!!
msot vettem egy TX2-eset!!
hogy a szarba lehet ezt könnyen feltenni??
mire feltettem fél ujjam már vérzett!! ennyire nem lehet odaférni!!
amugy az tökmindegy ,melyik oldara néz a hűtő??
nem lenne jobb hogyha egy állított házba felfele nézne a ventije??
és egy Pentium E2140@3ghz windows betöltése után máris 32fok ez ideális??
mert az előző Spire Quadroflow is ennyi volt!!
lehet hogy mégis fent kéne lenni-e a ventinek?? -
chamo
csendes tag
ja nem tudjátok mire használható az a szilikon golyós cucc, amit ds3hoz és a táphoz is adtak egy picit kis zacsiban?
-
sz.j
nagyúr
Be kell építeni egy előlapi panelt, egyszerűbb esetben egy szabályzó potit, és akkor nem kell kínlódni a venti(k) fordulatával/hangjával.
Nekem négy venti szabályzására alkalmas Enermax előlapi panelom van.
A mindennapi használatkor a TX2 venti fordulatát 800-900 rpm közöttire csökkentem és így teljesen hangtalanul forog.
De a többi házhűtő ventire is ez mondható el. (Természetesen tuningnál maxon megy minden) -
Traxx
őstag
Ebben egyetértek. Próbálkoztam vele, 10 perc kínlódás után meguntam és megvártam, amíg hazajön a tesóm barátja. Kínlódott ő is 10 percet, nuku eredmény. Aztán magára hagytam, és egyedül szenvedett vele
Pár prec múlva sikerült...A lapot tényleg hajlítja ezerrel, de jól működik. Ezt a Voltage szabályozást meg kipróbálom. Alapon 25 és 31 fok a procimag, nem tudom, meddig mehetek fel...terhelve se sokkal több amúgy.
-
chamo
csendes tag
na most majd eltörve a lapot, rányomogattam picit, félig lejött azt elvileg ráraktam, de nem tudom jó-e
most 4perc tesz után (stess cpu fpu cache) 51 - 60 - 60 maxra ment felez már jobb
De szerintem nem pörög maxon, ahogy betölt az xp, egyszerűen fele lesz a hangja29-33-33 bámulva a firefoxot (betöltött oldalt)
-
chamo
csendes tag
na ezt most nem értem, nyomtam az everest ultimate-tel egy stabilitás tesztek, kb 4 percet, a CPU nevezetű dolog 40 fok maradt végig, a CPU #1 core 1# / core# érték meg 73fok körül rohangált
persze ahogy stopot nyomtam, két másodperccel később 49 volt! Ez kaki érték, vagy a 40et kell nézzem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest