Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
válasz
Quan-Chi #3198 üzenetére
Igen, az nvidia chipset melegedni szokott. 2 egyszerű ötletem van: lehet kapni batár nagy heatpipe-os chipset hűtőket, vehetsz egy olyat, vagy egy 4-5-6 cm-es ventit ráteszel leszabályozva. Nálam az utóbbi megoldás van, egy 6 cm-es venti van a bordára felcsavarozva, és 5V-on járatva.
-
Motaba78
addikt
válasz
#98593280 #3195 üzenetére
igen be van kapcsolva a 4. mag is (alapból 3 magos (x3 720 BE) nem kettő ahogy írtad)
szerintem a paszta az ami még rárak egy kicsit, nem hinném hogy a ház miatt lenne hűvösebb
mert a ház nem tuning csak egy átlagos kuckó 6097-c9
elöl a vinyoknál egy 8cm, felül egy 8cm, és hátul egy 8cm venti, valamint a cpu hűtő és a giga táp ventije.(meg hogy csicsázzam a házat két kék uv neon a házba)
"Ja és melyik jobb, a 8400 vagy a Phenom"
mindkettő alap órajelen természetessen nem rongyá tesztelve (E8400 2 mag 3Ghz vs. X3 720 BE 3mag 2,8Ghz), a phenom mellé huzza a mérleget hiába kisebb az órajel, de 4 magosítva és 15*200 szorzó beállítással (hajrá Black Edition
) ami 4*3Ghz egyértelműen a phenom a győztes, normálisisan optimalizált alkalmazások között. A több mag nem hátrány
természetessen ár teljesítmény összehasonlításban a phenom a győztes.
összehasonlítás küldöldi oldalról.
Az E8400 kevesebbet fogyaszt de őt sem lehet leírni kiváló tuningja miatt, nálam alapfeszen 3,6Ghz simán kihozható belőle 400 fsp állítással biosban.
Phenom PRO
-Phenom II x3 több mag
-olcsóbb!!
-a tokozás miatt fejleszteni könnyebb (AM3 jövőálló)
-lehetőség a 4 mag feloldásra (Phenom II x4 920 2,8Ghz-vel egyenértékű processzor alacsonyabb áron, a szorzó 1*emelésével 14ről 15re már x4 940 egyenértékű processzor)
Phenom Kontra
-nagyobb fogyasztás
-a tuning kifullad kb 3,8Ghz környékénIntel Pro
-alacsonyabb fogyasztás
-kiválló tuning képesség( 4Ghz és felette)
-alapon erősebb
Intel kontra
-kifutott tokozás
-még most is drágaez nem terjed ki minden részletre amit az előbb kifejtettem.
Mindkettő egy tökéletes cpu a mai alkalmázosoknak.
ha az ár és fejleszthetőséget nézzük akkor 2-0 a Phenom javára (olcsóbb, és fejleszhetőbb)
teljesítmény én azt mondom alapon 1-0 az intelnek, húzva a phenomot illetve aktivált 4 maggal alapon 1-1 az eredmény. -
törölt tag
Na megcsináltam én is ahogy mondtátok, most legalább kevesebb szilikon pasztát tettem a cuccra. Eddig is ráfújta a levegőt a venti, csak ugye a táp felé, most már nekem is a ház hátuilja felé fújja át, ahol a 12 centis AC házventi ki is szívja a házból.
Hőfokok zárt házzal prime95 teszttel:
Blend: cpu: 52,5, lap: 30
Small FFT: cpu: 55, lap: 31
Üresjárat: cpu: 40, lap: 33 (opera és vmi utor*.exe megyAlaplap gondolom azért hűvösebb max terhelés alatt, mert akkor beindulnak a házventik is elöl hátul max rpm-el és akkor jobban áramlik keresztbe a levegő.
Prime alatt a hőfok nem lett lényegesebb kevesebb, talán 1 fokkal, mert ha jól emléxem eddig 56 fokot mértem Small FFT alatt. Viszont úgy néz ki az általános használat esetén jelzett hőfok kevesebb lesz, mert az 48/49 körül szokott lenni.
Most elindítottam pár gyakran együtt használatos alkalmazást
... és 45 fokra ment fel a proci, de még ez is 4 fokkal kevesebb mint eddig. Érdemes volt átszerelni, szerintem a levegő útja most egyenesebb lett, elölről fújja be az első házveni, ebbe belekap a cpu venti, ami átfújja a bordákon, majd mögötte a 2. házventi kiszippantja a házból. Ezenkívül a táp is ahogy mondtátok, hüvősebb levegőt tud beszívni pár fokkal.
Thx a segítséget!
Motaba: Neked most be van kapcsolva a 4. mag is (720-asod van, nem?) ? Vagy csak a kettő mag miatt 40 fok a cpu? Avagy a Phenomok kevésbé melegednek, vagy ennyit számít hogy jó minőségű pasztát használtál, esetleg jobban szellőzik a házad?
Ja és melyik jobb, a 8400 vagy a Phenom? -
Quan-Chi
őstag
nekem is van egy TX3-as hűtőm, Q6600(G0) procival, alap órajelen 35-40fok körül van a proci jól szellőző házban! és teljesen halk ... nagyon meg vagyok vele elégedve! ár/teljesítmény arányba verhetetlen
-
Motaba78
addikt
válasz
#98593280 #3192 üzenetére
nekem nem így van felrakva, nekem el van forgatva 90° al, és a memók felől szív és átfújja a lamellák között a levegőt majd a gép hátuljában lévő venti meg viszi tovább házon kivülre.
a rézhőcsövek között is van bemarás. és ott is tudod rögzíteni, így tudod elforgatni.
[link]és így nem a táp kapja a meleget.
én tegnap raktam fel, de nem a hozzá kapott hőpasztát használtam, hanem volt nekem franko kis noctua pasztám na az megtette hatását.
igy csak fórumozgatva 30-31° a cpu, az alaplap pedig 36-38°
-
törölt tag
Rés van, de az csak egy irányba van, az a dupla vágás, nem? Amibe kell tenni az AMD-s felfogatót. Akkor azt hogyan tudom a RAM és a ház hátulja felé irányba rakni? Szerintem sehogyan, vagy vmit nem értek?
Motaba: Neked akkor fújja a levegőt? Mert nekem szívja a bordák közül. [link]
-
Motaba78
addikt
igen, én is így raktam fel, a memok felől a ház hátulja felé fúj a venti, a ház hátuljában lévő venti meg viszi kifelé a házból a cpu által termelt meleget.
így nem a tápba megy a meleg
a réz hőcsövek között van kersztbe a lefogató, én is nézegettem hogyan is lenne jó felrakni, de nekem így lett nagyon szimpatikus. -
törölt tag
Szerintem meg nem lehet, csak a vidkari meg a táp felé, mert bele kel akasztani AMD-nél abba az akármibe, ami a foglalat mellett helyezkedik el, és csak a táp és a vidkati felé van ilyen, hátra és az előlap felé nincs. Intelnél nem gond, mert ha szabályos négyzet a furat 4 sarka akkor persze, akárhogy beleteheted. [link]
Szoktam is halkítani a ventiken, Easy Tune 6-al ha nagyon beerősödne és nem muszály, h 2300 felett menjen, akkor visszaveszem 1800 körülire.
Hacsak nem a keskenyebbik oldalára szerelem a ventit, lehet azt is gyárilag, vagy csak maszek módon?
-
sgergi
veterán
válasz
#98593280 #3186 üzenetére
Intelnél mind a 4 irányba fel lehet tenni, amd-nél viszont lehet, hogy tényleg csak 2 irányban. Az viszont akkor elég nagy hiba, ha csak lefelé és felfelé lehet felrakni, hátrafelé pedig nem, mert az sem jó, ha a vidkarira fújja a meleget, de az még rosszabb, ha a tápba fújja a meleg levegőt, mert a tápnak az nem tesz túl jót.
A hőmérsékleteid teljesen jók, akár, ha hangosnak találod, egy kicsit lassíthatsz a ventin.Mod: most megnéztem a leírását, és elvileg az összeszerelési útmutató szerint amd-re is fel lehet tenni mind a 4 felé. Akkor pedig egyértelműen az a legjobb, ha hátra kifújja a meleg levegőt a venti.
-
törölt tag
Ha jól emléxem csak úgy lehet felrakni, hogy vagy lefelé, vagy felfelé a táp felé legyen a borda nem? Nálam lefelé van, a vidkari felé fújja, lehet hogy jobb lenne ha a táp felé fújná a levegőt? Mert a táp úgyis tovább szívná onnan, a ház külseje felé. Nem tudom, ez most elgondolkodtató
Csak nem nagyon van kedvem megfordítani, olyan nehezen kattant rá az a lecsukható akármi, félek eltörne ha újra hozzányúlnék.
Amúgy nekem 48/49 fokos szokott lenni a cpu, általános használat mellett, prime 54 fok, az jó?
-
Roderic
tag
Sziasztok!!
VAn 1 kérdésem..!
VAn 1 TX3-am és ugye van az alap hűtő az elejére, és mivan akkor ha veszek 1-et a hátuljára azt hogyan tegyem fel?? Szivóra(ez logikusabb) vagy Fújóra?? -
akinho94
tag
Eladtam a procim. (X2 5000+). Így szétszereltem a gépet. Lekerült a hyper TX2 is. Szétszedtem megpucoltam. És arra gondoltam mi lenne, ha raknék rá még egy ventit. A házból egy 9,2cm-es PWM-es AC venti szívta ki a levegőt gondoltam ez pont kapóra jön. De, hogy rakjam fel a TX2re? Hát ez lett végülis a megoldás:
http://images.netbag.hu/20091209/15371999733.JPG
http://images.netbag.hu/20091209/15375392131.JPG
http://images.netbag.hu/20091209/15382625764.JPG
http://images.netbag.hu/20091209/15390090667.JPGTesztelni nem tudom /pill (nincs procim) de jövő héten érkezik egy X4 620-as húzva lesz kiváncsi vagyok milyen hőfokok lesznek. Egyébként ez a beteg megoldás mennyire lehet életképes?
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Vennék 1 TX3-ast de azért előtte gyorsba megkérdem, hogy ugye bele fér egy Cooler Master Elite 331-es házikóba?
-
rigo88
aktív tag
hi
nekem CM hyper L3-am van. fingom nincs hogy honnan van, de van. itthon nem is láttam, hogy hol lehet kapni, semmi teszt. de cool-on tartja a quadot! valami közelítő árat vagy tesztet nem tudtok róla?
r -
riolobo
tag
válasz
#98593280 #3173 üzenetére
Nekem is kb így pörgött alapjáraton de szerintem 1700-1800 körül már elég hangos,ez persze megítélés kérdése,én meglehetősen érzékeny vagyok rá. Ha dolgozik nem is probléma,hagy pörögjön, de idle-ben legyen a lehető legcsendesebb. Easy tune-al ki lehet sakkozni olyan értéket,hogy idle-ben szinte hangtalan legyen(nálam ez olyan 1200-1300) de ha kezd felkúszni a mutató hát hűtsön,ez úgyis állt játék közben válik hangsúlyossá nálam. Persze az igazsághoz hozzátartozik,hogy én tettem rá egy fix 1200-on pörgő,gyakorlatilag hangtalan coolink ventit is ami szívja, igaz még enélkül nem is teszteltem szal nem tudom,hány fokot hoz rajt,az is lehet,hogy felesleges.
Úgy lőttem,be ,hogy 40 fok alatti maghőmérséklethez tartozzon 25 %-os ventisebesség,55 fok esetén pedig pörögjön 100%-al és így max 1-2 fokkal engedi 55 fölé. Mondjuk a szobában 20-22 foknál nincs melegebb,nyáron lehet majd szigorítanom kell a dolgot ha 28-29 fok is van néha. -
törölt tag
Üdv! Nekem Giga UD3P lapom van, a cpu fan 4 pinesre van kötve a TX3 és a BIOS-ban auto-ra van állítva. Így teljesen jól szabályozza a TX3 fordulatát. terhelés nélkül alapjáraton olyan 1700-2200 -ig pörög, kicsit terhelve 2300-2400, maxon pl. Prime-al meg 2800-at is. 56 fok max a CPU hőmérséklete. X4 620 Athlon.
-
riolobo
tag
Sziasztok! Képzeljétek,hogy jártam! Gondoltam beújítok egy tx3-at,megrendeltem ,ma meg is érkezett. Összeszerelésnél egy meglehetősen bosszantó dologra lettem figyelmes. Ugyebár van a négy kis fémakármi amin a műanyag tüskék vannak, ebből ugye értelem szerűen két-két egymásnak ellentétes darab van.Szóval hármat már fel is csavaroztam a hűtőre és mikor negyediket akartam felrakni kiderült,hogy két jobbos,két balos arány helyett nekem 3 jobbos és 1 balos jutott. Ideges lettem? Az nem kifejezés((: Már azon voltam,hogy felhívom az ipon-t és visszaküldöm a hűtőt de végül házilag megoldottam a dolgot egy 3-as csavarral néhány alátéttel és anyával.
Pavoo: a fentebb írt fejtörés után nekem is ez volt a következő. Meglepően hangos volt idle-ben a cucc. Én az easy tune 5 nevű progival oldottam meg a dolgot,smart fan menüpont alatt lehet variálgatni,nálam bevált. Persze előtte a biosban kapcsold be a pwm szabályzást!
-
paavoo
aktív tag
Esetleg el tudnátok magyarázni, hogy a proci (Phenom 955) hűtőjének (CM Hyper TX3) IDLE fordulatszámát, hogyan tudnám lejjebb venni? Biosban beállítottam 55 fokra, hogy gyorsabban pörögjön és a full speedet 65 fokra.
Most 1680 körül pörög úgy, hogy semmit nem csinálok. Ezt szeretném levenni 1100 körülire, hogy ha töltök vagy ilyesmi ne lehessen hallani. -
DDaniel
tag
Nem tud valaki olyan helyet, ahol már kapható a TX3 frissített változata? (RR-910-HTX3-G1).
-
sgergi
veterán
válasz
zolynet #3163 üzenetére
Márhogy a műanyag inteles lefogatót. Esetleg tudsz szerezni másikat, ha egy tönkrement, aprón lehet találni/ szerezni, esetleg számtech boltban is lehet. Esetleg, ha merészebb vagy, akkor sima csavarra is kicserélhető, a topikban is leírta már valaki, hogy hogyan lehet, az a lényeg, hogy a csavart szigetelned kell a laptól, vagy műanyagcsavart is használhatsz. Aki leírta, képekkel is illusztrálta, de a képek már törlődtek sajnos.
-
zolynet
veterán
Van rá mód hogy a tx2-es hűtőm lefogatő 'pöckét' kicseréljem? Ugyanis az egyik teljesen használhatatlan, hála leginkább a türelmetlenségemnek.
Magát a hűtőt emiatt nem hajítanám ki, de ezt a leszorítós megoldást gyűlölöm. -
sgergi
veterán
válasz
Shancy1 #3161 üzenetére
Bocsáss meg, hülyeséget írtam. (pedig nekem is ilyen hűtőm van)
Igen, adnak hozzá 1156-os lefogatót, de nem külön, hanem egy lefogatót adnak intelhez, és azon vannak máshol a furathelyek. Aki amd lapon használja, az lehet oda tudja adni neked a lefogatólábakat, csak az a baj, hogy szerintem ezek a lábak nem jók a tx2-höz. Sőt, biztos hogy nem jó hozzá.[link] cooler masternek viszont van külön lefogatója 1156-hoz, de elvileg az sem jó a tx2-höz. Tehát, vagy megoldod házilag, csavarokkal (ami jobb is mint a műanyag lefogató), vagy beruházol egy tx2-re (aminek most jelent meg a 2. generációja) -
Shancy1
csendes tag
Én kerestem a cooler master oldalán de nem találtam ilyet. Ha tudod hol lehet venni ilyen kiegészítőt írd már meg az elérhetőségét!
Különben ebben a tesztben olvastam
http://logout.hu/cikk/cooler_master_hyper_tx2_vs_tx3/teljes.html
hogy az újabbakhoz adnak, de lehet hogy csak elírás. -
Shancy1
csendes tag
Valakinek nincs egy 1156os lefogatója fölösbe TX2-hez?
Én kb másfél éve vettem akkor nem adtak vele.száguldunk és félünk...
-
sgergi
veterán
válasz
dokee78 #3156 üzenetére
Először is nézd meg, hogy tényleg meghajlítja-e a lapot. (illetve a lap mennyire van meghajolva) Én ezt úgy oldottam meg, hogy egy kis pasztával megnéztem, hogy a hűtő hol fekszik fel a procira, és hol nem. Ahol nem feküdt fel, oda raktam egy jó adag pasztát, hogy a levegő helyén legalább az legyen. Így rögtön 15 fokot hűlt a proci.
-
dokee78
félisten
Miért van az:
Amikor a TX2 volt és konvertáltam a Xilisofttal akkor a maghőfok 56fok volt és 1900RPM fordulat.
TX3-nál 63fok és 2500RPM fordulat.Ez normális?
-
dokee78
félisten
Na csak vettem egy CM Hyper TX3-at és van egy olyan gondom,hogy beraktam és 3-szor csinált olyat,hogy megy a gép,netezek vagy játszok,leállt a gép és újraindult.
Mi lehet a probléma? -
dokee78
félisten
Normális,hogy kb. 1-1,5 év után elrepedt a TX2 ventije és megállt?
Nem halt meg a proci ugye.Mert rendszerindításnál befagyott,gondolom nem károsodott,hanem lekapcsolt. -
Geza26
senior tag
Hello!
Lecseréltem a TX2 ventijét Artic 9 PWM ventire. BIOS-ban PWM szabályzás van beállítva, de szerintem nem szabályozza a ventit, 0 RPM-et is ír ki rá BIOS-ban. Egyébként állandó fordulaton megy a ventillátor, mint ha SYS FAN-ra lenne dugva! Ez így van másnál is vagy valamit rosszul csináltam?
-
Geza26
senior tag
Hello!
Az lehetséges, hogy a gyári TX3 hűtőpasztája rosszabb minőségű, mint egy olcsó Spire paszta?
-
sgergi
veterán
válasz
oszolee #3141 üzenetére
4 pines ventit könnyű szabályozni, 3 pinest nehezebb. Ha régebbi a Giga lapod, régebbi biossal, akkor tudja szabályozni a 3 pines ventiket, a pc healt status menüben a smart fan cortrol-t kell Voltage-ra állítani. Ha ilyen menüpont nincs nálad, akkor vagy ventit cserélsz 4 tűs ventire, vagy veszel egy fordulatszám szabályzó potmétert.
-
oszolee
tag
Nekem TX2 van gigabyte p35lapan de nem szabályozza a ventilátor fordulatszámát mindíg 1900as fordulaton dönget. Az alap lap nemtudja szabályozni vagy én nem álítottam be jól valamit az alaplapon biosban??
Előtte asus lapom volt igaz másik TX2es de az levett akár 600fordulatra is.
Vagy valahogy szabályozhatom valahogy?
(most 3pines a tx2 a régi 4pines volt) -
kop8
őstag
Vettem egy TX3-at és nagyn szépen hűt, csak 1000-es fordulat felett már hangos azért de elég 1000-es fordulaton is.
-
sgergi
veterán
válasz
bluetiger9 #3137 üzenetére
Igen, a 4 tűs helyre kötve. Biosban is engedélyezni kell, ha nincs engedélyezve alapból, a manual segít.
-
bluetiger9
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek az Asus P5E-VM SE [link] kepes szabalyozn a TX2 ventijet?
-
Pópa
senior tag
Srácok, a Hyper TX3 supportált az 1366 foglalaton?
-
004
tag
válasz
Picturemaker #3128 üzenetére
Értem,akkor nem szedem szét feleslegesen, köszönöm a segítséget!
-
004
tag
Üdv!
Ki kell venni az alalapot,ha ráakarom rakni a TX3-as hűtőt,vagy maradhat a házban és úgy benyomható?
-
sgergi
veterán
válasz
tilbury #3121 üzenetére
Jól érted, az alsóval beállítható egy érték, amit tartani akarsz, a felsővel pedig egy hőmérséklet, amit kb. tartani akarsz. Ha fölé megy, akkor begyorsul. Én az lehet olyan 55 fok körülire tenném, és ehhez kialakítanám a legkisebb fordulatszámot, Ehhez kicsit kísérletezni kell, de megéri, mert halkabb lesz.
-
-
D@ni88
addikt
hali, elgondolkoztam hogy megcsonkítom a TX2-t
sztetek a pirossal satírozott rész levágása milyen hatással lenne?
elvileg gyorsabban távozna a meleg levegő. sőt oldalról is jobban szellőzne... -
tilbury
csendes tag
Sziasztok!
Be rakom ide is a kérdésem, hátha tud vki válaszolni.
Pár napja vettem egy msi p55-c53 lapot (core i5)
Lenne 1-2 kérdésem a hozzáértőkhöz.
Van hozzá 1 COOLERMASTER Hyper TX3 hűtő. Na ez szuper csak alapból állandóan max fordulaton megy/ment (kb. 2800) és elég hangos így. Szó szerint lehet hallani ahogy egyre gyorsabban, ezáltal egye hangosabban megy bootolás alatt is.Nézegettem a bios-t és ott találtam két lehetőséget:
CPU Smart FAN target: alapból disble volt, átraktam 50°C-ra
CPU Min. FAN Speed: alapból ez is disble volt, ezt 62,5%-ra állítottam.
Ezek az értkek mit jelentenek pontosan? Azt gondolom, hogy 62,5%-so fordulat alá nem megy a venti.
Ez azt jelenti, hogy ha kell neki akkor automatikusan állítja be magának? Nekem az kellene, mert állandó max fordulaton kissé hangos:-(
Előre is köszönöm -
tomej
aktív tag
válasz
Picturemaker #3119 üzenetére
THX!
-
tomej
aktív tag
Üdv! nevezett hűtés ventillátor lapátkerék kettérepedt. csak ventillátort lehet hozzá kapni?
-
1269
tag
Hi!
Mégvalami:
A p43-as giga kitünően meghajlott a TX2 baromi erős lefogatói alatt, az új lapom x48-dq6 hátulján is van egy nagy hűtőborda, emiatt nem tudtam beerőszakolni a TX lefogatóit.(nem hajlott a lap)
Elkezdtem hajtogatni a lefogatót úgy, hogy a felfogató csavar és a hűtő talpa között legyen kb 3 mm, így simán erőszak nélkül bemegy a helyére a borda.(kb 2 órámba került, amíg egyformára hajtogattam a lábakat) -
Sdi
addikt
Nem tudom érdekel-e valakit, de az új Intel i5 750-es prockón, egy Hyper TX3-al, kb. 5 fokot nyertem alapon és kb. 15 fokot terhelés alatt, a gyárihoz képest.
-
1269
tag
válasz
Ace Ventura #3113 üzenetére
Én is pont Bacsis tesztjére gondoltam!
Szerintem ismét bebizonyosodott, hogy a TX2 nem érzékeny annyira a rácsavarozott ventillátorra.
(kipróbáltam venti nélkül is a TX-et, ha nincs terhelve a quad 40C alatt tartja.) -
1269
tag
válasz
elfelejtette #3111 üzenetére
Sziasztok.
TX2 szívó vs. normál venti:
Lézeres hőmérővel mérve, ott ahol a hőcsövek találkoznak a hűtő talpával, 0 C fok eltérés.
IBT -vel terheltem többször egymás után, Core temp-el mértem.
Szívó ventivel a legmagasabb mag 50C normál ventivel 51C mindezt fix 1200-as fordulatú 9CM-es venti mellett.
Egy baj van a szívó ventivel, hogy semenyire nem hűti a hőcsöves északi hidat, meg a fesz szabályzó részt. (egyenesen tolja ki a hátsó ventihez a meleg levegőt)
Úgyhogy visszakerült normál állásba TX.
Tesztgép:
x48-dq6 Q9400@3Ghz 1.14v -
1269
tag
válasz
Ace Ventura #3109 üzenetére
Holnap kiderül
-
1269
tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő:
Mennyire változik a TX2 hűtőteljesítménye, ha megfordítom rajta a ventillátort szívóra.
Sajna sehogy sem fér el a memóriától (reaper hp) táp felé sem tudom tenni az északi híd magas hőcsöves hűtésétől. A TX gyári venti már rég megadta magát, most egy 9 cintis halk venti van rajta. -
sgergi
veterán
A TX2-őt 300 forint ráfizetéssel cserélték tx3-ra. (ugyebár a tx2 ventije eltört
) Viszont ez a tx3 nagyon jó. 1200-as fordulattal megy max, és akkor is 50 fok alatt tartja a procit játékok alatt is. Valószínűleg visszaveszem 1000 környékére, hogy még halkabb legyen, de már így is elnyomja a házhűtő venti. Összességében jónak tűnik, a venti is tartósabb lesz szerintem. Bár az a paszta amit adtak, az elég durva. Olyan sűrű, hogy fel sem lehetett kenni, így használtam a sajátomból.
-
Gabor970
addikt
válasz
Ace Ventura #3101 üzenetére
A hűtési teljesítménye sztem kb azonos a TX2-vel. Nekem megfelel, de tapasztalom, hogy azért nem néma, ha terhelve van a proci.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest