Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
válasz
LorD_ARmES #2953 üzenetére
Szerinted a hőcső felesleges?
-
bozont
veterán
válasz
LorD_ARmES #2953 üzenetére
Ez hogy lehetséges? Elvileg gond nélkül rá kéne mennie, hiszen szabványos kialakítású. Először kicsit megijedtem, nekem is giga lapom van és már érkezik a TX3, de közben rájöttem hogy az enyém AMD-s lap és más a lefogatás.
-
sgergi
veterán
válasz
LorD_ARmES #2951 üzenetére
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
LorD_ARmES #1234 üzenetére
Miután haverom próbálkozott már velem egyszer, azért az enyémnél már úgy kezdtük, hogy kipattintottuk a lapot. Ráraktuk egy puha kartondobozra, így raktuk rá. A két hátsó lábbal semmi baj nem volt, de az első 2. Az egyikhez alig lehet hozzáférni a hűtőborda miatt, ha meg azt leszeded, elvileg "behatolás" az alaplapba...Nem tudom kinek van ilyen ksi ujja. Már a bepattintás is külön művészet volt, hogy ne tröjön a lap, aztán meg a rázárás...benyom, teker, benne van, kipattan. Ezt játszottuk 1 órán keresztül Attól paráztam, hogy kikopik a "menet", azt mehet az egész a kukába. De egyszer csak sikerült. Megfordítottam a hűtőt, újrapasztáztam Nano Greas-el, feltekertem a ventit 100%-ra, 68-69 fok helyett jelenleg 10 óra Orthos után stabil 58 fok. Ennyit megért.
-
sgergi
veterán
válasz
LorD_ARmES #1234 üzenetére
A hyper tx2 nagyon megnyomja a lapot, semmi gond nincs vele, eltörtni, tönkretenni nem fogja. Igazából nem tudom, miért rövidebbek a lábai.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest