- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Projektor topic
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teodor52
senior tag
válasz
Lavidaloka #4099 üzenetére
-
Teodor52
senior tag
válasz
Lavidaloka #4097 üzenetére
Vagy javítják vagy cserélik!
-
Teodor52
senior tag
válasz
Lavidaloka #4095 üzenetére
Én két hónappal korábban tehát 2012. februárjában vásároltam és egy kicsit elszomorított, hogy már csapágyas lett!
Nálad is a csapággyal lesz a gond.Én a helyedben elvinném gariba!
-
Teodor52
senior tag
válasz
Lavidaloka #4093 üzenetére
Én nekem van még 28 hónap gari és holnapra rendeltem meg a garanciafutárt.
Ha, minden igaz kedd-re az iponnál kell lennie!Te hol vetted?
-
-
sgergi
veterán
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Nem is tudtam hogy ez a topik létezik!
Nos kiveséztük már egy másik topikban a ventivel kapcsolatos kérdésem, de azért titeket is megkérdeznélek mert azért mégis a topik neve tx3.
Minap arra lettem figyelmes, hogy kerreg a ventilátor.1200-as fordulatnál viszonylag halkan, de feletti értékeken már erőteljesebb!
Ti mit gondoltok?
-
Tomix24
addikt
Srácok, TX3 . A gyári venti helyett létezik jobb hatásfokú és halkabb venti egyben? Ár nem számít.
Illetve van-e értelme cserélni jobbra? -
Tomix24
addikt
válasz
Chaosftw001 #4080 üzenetére
Jó, most szereltem fel épp.
-
Pőze
aktív tag
Olyan kérdésem lenne hogy Hyper TX3 merre felé álljon a ventillátor. Mindenhol úgy látom hogy a ram felé fújja ki a levegőt de lehet a másik irányba is felszerelni hogy a hátsó 12 centis venti egyből kifelé szívja a meleg levegőt?
-
livic
csendes tag
Üdv,
Segítségetek kérem procihűtővel kapcsolatban. Eléggé redukálódott a mozgásterem, mivel egy 18 centis Asus [link] házam van.Rendre 160 minis hűtőket találtam, mivel számomra csak a zajszint a fő kérdés. Az X4 955 procin még a gyári van, de hányok már a folyamatos kerregéstől és búgástól.
A kérdésem, hogy ez a TX3 EVO megfelelő -e nekem? A gépet nem húzom, jól működik, csak legyen halk.
Vagy 13k-ig, a házba passzoló, egyéb megbízható hűtő is lehet megoldás.
Két kritérium: beférjen a csukott házba és halk legyen.
Köszi előre is a segítséget/hozzászólást! -
sgergi
veterán
válasz
Chaosftw001 #4080 üzenetére
Igen, ugyanolyan a lefogatásuk.
-
Chaosftw001
tag
Sziasztok!
Valaki megtudja mondani hogy a tx2 am2es lefogatása jó fm1re?
-
Roba
tag
Üdv!
Jelenleg egy TX3 Evo hűtőm van egy ventilátorral. Ha tennék fel a hűtőre még egy ventilátort, akkor azt egymással szemben kell-e felszerelnem, vagy pedig úgy, hogy az egyik fújja, a másik meg szívja a levegőt. (Néztem ilyen jellegű teszteket, de a képekből ez nem derült ki).
Köszi.
-
zolika010
tag
Valakinek esetleg van tapasztalata arról hogy a Hyper TX3 EVO-val mennyire lehet húzni a i5-2500k processzort?
-
zolika010
tag
Helló! Alsó tápos házba is megfelelő ez a hűtő?
-Cooler Master Hyper TX3 EVO
Előre is köszi -
janihunk
senior tag
Sziasztok TX2 höz létezik 1155 lefogató?
-
Quiwer
csendes tag
Sziasztok
Szeretnék tőletek érdeklődni, hogy egy TX2-es elég lesz e egy FX-8120 hűtésére?
Jelenleg egy E8200-at hűtök vele de mivel teljesen megvagyok vele elégedve ezért nem szeretnék megválni tőle annak a gyárijáról meg sok jót nem olvastam.
Viszont már nem a gyári venti van rajta hanem egy:ARCTIC COOLING F9 -
rob83
aktív tag
Hali!
Tx 3-ra milyen ventit érdemes rakni?
A gyárit hangosnak találom!
-
bul07
nagyúr
válasz
Gordon32 #4059 üzenetére
Kétféle módon lehet pasztázni, vagy rányomni és majd a hűtő szétlapítja (itt vannak akik formációba nyomják rá, X-be vagy közepére pöttyöt) vagy másik mód rányomni és valamivel elteríteni teljes terjedelmébe vékonyan (lehet bánkártyával vagy gimikesztyűt húzva ujjheggyel)
Én úgy szoktam hogy processzor egyik szélén húzok egy csíkot majd veszek egy bánkártyát vagy valamilyen más vásárlós kártyát és szépen elterítem teljes terjedelmében , nem kell vastagon mert a túl sok paszta is ronthat a hőátadáson, és ne folyjon a processzor mellé mért ha fém tartalmú a paszta még esetleg zárlatot is okozhat
De amúgy itt egy jó videó hogy miért nem jó a csak pötty a közepére
-
Gordon32
tag
Sziasztok!
Vettem egy TX3 EVO-t a procim 955BE nem cseréltem még procihűtőt ezért kérnék segítséget leginkább a paszta felkenés érdekelne nem szeretném elrontani esetleg vmi videó vagy kép sorozat lenne a legjobb
Valamint hogy érdemes beszerelni a ventit nekem oldalt és hátúl van egy szívó venti valamint a gépház teteje lyukacsos (később ide is szeretnék egy ventit rakni).Előre is Köszönöm !!!
-
chris0000
őstag
-
chris0000
őstag
elég alapos vok mikor rárakom a hűtőt a procira.
ha nincs húzva a gyári hűtő is elviszi simán.
lehet sok neki a húzás.
msi p55-gd-65 lapom van és mindent automatikusan állított be.(OC GENIE)
így nem kell a biost állítgatni.gombnyomás és kész.
lehet vmit mégis nagyon megemelt?bios mélyvízhez nem értek.
2 éve így megy a gép.ahogy megvettem azonnal oc genie és semmi gond.
nem fagyott soha,minden ok csak gondoltam veszek 1 jobb,nagyobb hűtőt. -
szumo
senior tag
-
chris0000
őstag
hi.
most 1 i5-760-om van 2.8-ról 3.8-ra húzva. cooler master TX3-al.
alapba a magok 54-50-50-50 °C-ak (27°C van a szobában,tetőtér)
játék alatt meg kb. 72°C-ak a magok.
kevés ide a TX3 szerintem.
elmegy így is a proci,de nem akarom agyon fűteni,ezért lecserélném.
mi lehet a legjobb megoldás 15-20k között? -
szumo
senior tag
válasz
milszab #4044 üzenetére
Hiába, a 775 és az 115x keretek között van 2-2,5mm különbség, és így a tx2 műanyag bepattintói nem függőlegesen állnának. Az eredmény, hogy feszíti az alaplatot, és vagy kitörik a műanyag prücök, vagy pedig tönkreteszi a lapot.
A négyes képen jól látható a méretek különbsége!
-
milszab
senior tag
Tx2-es rámegy az 1155-ös alaplapokra? Mer ha igen, akkor nem vennék másikat.
-
Tyrel
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, sajnos nem találok rá egyértelmű választ:
Gépújítás előtt állok, LGA 1155-ös cucc lenne az új, viszont amin lehet azért spórolnék...
Jelenleg egy CoolerMaster Hyper TX3 van a gépemben (LGA 775-ös maga a gép), és elégedett vagyok vele, ezért megtartanám.Viszont ezt a hűtőt még az előtt vettem, hogy az LGA 1155-ös foglalat létezett volna. A jelenleg újonnan kapható TX3-akra rá van írva hogy LGA 1155 kompatibilis, de nem tudom, hogy azért kompatibilis mert kiadtak belőle egy új verziót új felfogatókkal, vagy azért mert az LGA1155 foglalat hűtés felfogatása ugyan olyan mint valamelyik korábbi foglalaté?
Kérdés tehát hogy a 2-3 éve vásárolt Hyper TX3 rámegy-e egy LGA 1155-ös foglalatra, vannak-e hozzá megfelelő felfogatók? A dobozán ez áll: "Universal version, LGA 775 / 1156".
Az 1156-ös foglalata ugyan olyan mint az 1155-é, hűtő szempontjából?
Válaszokat előre is köszönöm
-
vcsabika
tag
Hello! vettem egy tx3-mat de a legelső ami feltűnt ,hogy a gyárihoz képest sokkal hangosabb ez miért van azt hittem még annál is halkabb lesz. Esetleg egy ventit cserélejk rajta mennyit javul a helyzet valami noctua nf-p12 gondoltam mondjuk az nem kifejezett proci hűtő de legalább halk!
-
Krike
aktív tag
Sziasztok, adott egy 955 BE proci, és egy Artic Cooling Freezer 64 Pro, mennyire érdemes ezt lecserélni a TX3-ra?
Előre is köszi a válszt
Krike
-
sgergi
veterán
Igen, felszerelhető rá.
Egyébként megtalálható a manualban a felszerelés: Az inteles lefogatón 2 furat van, és nem a külső, hanem a belsőbe kell becsavarni a csavart, így rögzíteni a felfogatókat, amivel a kicsit nagyobb lyuktávolság elérhető.
Az 1156-os leírás való az 1155-höz is, valószínűleg téged ez zavart meg (a manual még régebben készült és nem egészítették ki) -
Debesq
tag
Sziasztok!
Van egy TX3 hűtőm. Eddig 775 ös foglalaton volt. Most váltok 1155 re, arra is fel lehet rakni? Mert a dobozára az van írva hogy igen, viszont a leírásban nem találom hogyan kell összeszerelni hozzà. -
Gabor1092
tag
Hali!
Vettem egy Coolermaster Hyper TX3 EVO-t és az lenne a kérdésem, hogy a másik oldalára is akarok egy ventit, hogy milyet ajánlotok oda? Keresgéltem, de nem találtam Coolermastertől 9,2 -es ventillátort, lenne értelme egy másik típust felrakni mellé?
Válaszokat előre is köszi
-
icon
senior tag
Nekem ilyenekkel vannak megpakolva a ramjaim... a jelenlegi AC Freezer Pro-m éppen koppanóra fér el.
Nem lesz ebből gond, ha a TX3-at bepakolom a gépbe?
-
ryger
aktív tag
válasz
Pickle Rick #4023 üzenetére
Azt hittem csak Intelre lehet feltenni mind a negy iranyba mert a Brockenem is olyan, hogy az AMD-n csak le vagy fel nezhet a venti. Akkor ez igy csodas lenne. Egyebkent mi a hatekonyabb, szivni a bordarol a levegot vagy atfujni rajta?
-
ryger
aktív tag
válasz
Pickle Rick #4021 üzenetére
Ja kerem ugy konnyu
akkor meg alszom ra egyet.
-
Pickle Rick
senior tag
Van Low Profile változata is (mondjuk nem olyan színben amit linkeltél), én inkább azt venném. Nekem már nem okoz gondot a mérete mert vízzel hűtöm a procit.
-
ryger
aktív tag
válasz
Pickle Rick #4019 üzenetére
Ezt neztem ki en is de oriasi a taraja azert kerdezem meg elobb nehogy rafazzak a dologra
Koszke!
-
ryger
aktív tag
válasz
Pickle Rick #4017 üzenetére
Be lehet tuszkolni
azert az nem gyenge
. Koszi a valaszt!
Szerk: milyen RAMmal probaltad?
-
ryger
aktív tag
Hi,
TX3 Evo-hoz probalt mar valaki tarsitani hovedos RAM-ot, hogy elfer-e vagy csak a normal rakhato melle? Nekem ugy tunik(meg nincs beszerelve), hogy siman elfer barmilyen modul tole.
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
EZ a hűtő mennyire elég egy 955 BE procihoz? Túlhúzás nincs tervben, az lenne a lényeg hogy játék közben is viszonylag csendes legyen. Legalábbis a gyárihoz képest jóval csendesebb.
Előre is köszi!
-
icon
senior tag
Sziasztok!
A sima TX3-at szeretném használni egy E8400@3.6GHz meghűtésére. Elég lesz hozzá?
-
ProEvoFan
nagyúr
COOLERMASTER Hyper TX3 EVO Ezt néztem ki i5 2500k hűtésére.Tuning max 4.2Ghz-ig lesz.
Szerintetek elég lesz?Tapasztalat? -
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
Sziasztok, van aki 2ventivel pörgeti a TX3-at? változott valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- The First Berserker: Khazan
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Futás, futópályák
- Azonnali játékos kérdések órája
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- További aktív témák...
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest