- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
LorD_ARmES
tag
Nah megvan a TX3. Hullámvasutas hőcsőhöz ne vegyetek ilyen benyomós gyári pöckös hűtőt, mert meghajlítja a lapot. Jött egy Giga X48 ds5 meg egy CM TX3, de ahogy felraktam, az északi híd hűtője elemelkedett 1,5 mm-re, szóval mindenki óvatosan. Vagy hajlítani kell a csövön kicsit, vagy vegyetek inkább csavaros felfogatós hűtőt, amin lehet állítani a feszítő erőt a csavarokkal.
Bocs az offért, csak nem szeretném, ha elfüstölne pár komolyabb lap a parasztvakítós hőcsövek miatt. -
LorD_ARmES
tag
Nem akarok okoskodni, meg tudom hogy egyértelmű, de felrakáskor a lábakra tett nyilakkal ellentétes irányba kell csavarni koppig és utána belenyomni. A nyilag a levétel irányát jelzik. Nekem is ki kellett vennem a lapot és a lyukaknál alátámasztanom 3 ujjal, hogy be tudjam nymoni a pöcköket. Szerintem is direkt csinálták meg így, a súly miatt. Mivel így az alaplap hajlásszöge is nagyon sokat fog rajta, noha tényleg nem olyan vészes. Állóházban van, remélem ez a ~350g nem fog önállósodni. Felrakáshoz szerintem mindenképp ki kell venni a lapot!!!
Szerintem...
TX2 számadatokhoz: E2160 9x266 40 fok terhelve, 35 üres, szoba 20-22 fok között. -
LorD_ARmES
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Én is vettem egy TX2 t, Gigabyte p35c ds3r re akartam felrakni, de nagyon hajlik a lap alatta. Neked is felhajlítja a lapot? Ki kellett szednem és csak úgy tudtam benyomni a 4 lábat. 1-2 tized milivel rövidebb a lába mint a gyári intelnek, ez okkal van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Montech King 65 Pro BONTATLAN!!
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- APC Smart SU700INET 700VA valódi szinuszos szünetmentes,új akkukkal,2 év akku gari,számla
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- Thermaltake Versa T25
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő