- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LorD_ARmES
tag
Nah megvan a TX3. Hullámvasutas hőcsőhöz ne vegyetek ilyen benyomós gyári pöckös hűtőt, mert meghajlítja a lapot. Jött egy Giga X48 ds5 meg egy CM TX3, de ahogy felraktam, az északi híd hűtője elemelkedett 1,5 mm-re, szóval mindenki óvatosan. Vagy hajlítani kell a csövön kicsit, vagy vegyetek inkább csavaros felfogatós hűtőt, amin lehet állítani a feszítő erőt a csavarokkal.
Bocs az offért, csak nem szeretném, ha elfüstölne pár komolyabb lap a parasztvakítós hőcsövek miatt. -
LorD_ARmES
tag
Nem akarok okoskodni, meg tudom hogy egyértelmű, de felrakáskor a lábakra tett nyilakkal ellentétes irányba kell csavarni koppig és utána belenyomni. A nyilag a levétel irányát jelzik. Nekem is ki kellett vennem a lapot és a lyukaknál alátámasztanom 3 ujjal, hogy be tudjam nymoni a pöcköket. Szerintem is direkt csinálták meg így, a súly miatt. Mivel így az alaplap hajlásszöge is nagyon sokat fog rajta, noha tényleg nem olyan vészes. Állóházban van, remélem ez a ~350g nem fog önállósodni. Felrakáshoz szerintem mindenképp ki kell venni a lapot!!!
Szerintem...
TX2 számadatokhoz: E2160 9x266 40 fok terhelve, 35 üres, szoba 20-22 fok között. -
LorD_ARmES
tag
válasz
TazLeacher #1232 üzenetére
Én is vettem egy TX2 t, Gigabyte p35c ds3r re akartam felrakni, de nagyon hajlik a lap alatta. Neked is felhajlítja a lapot? Ki kellett szednem és csak úgy tudtam benyomni a 4 lábat. 1-2 tized milivel rövidebb a lába mint a gyári intelnek, ez okkal van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Le Mans Ultimate
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged