Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED monitor topic
- Házimozi haladó szinten
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Apple MacBook
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
1280x960 16:9,vagy 1280x720,nem tudom

toki87: Nem feltétlenül a pont versenynek kell izgalmasnak lennie
Speciel ebben a versenyben az + volt,hogy Hamiltonnal oda vissza előzgettük egymást a 12-13-14-15-ös kanyarban.Az hatalmas volt.Azt hiszem,még Mercedessel is lesznek izgalmak.Ki tudja.Már 4 éve tolom a játékot,szóval elég sokat tudok már róla.Jó lenne most ugyan olyan bénának lenni,mint anno 
Online meg nem fogom tolni,egyrészt azért,mert ahhoz kellene a tokos változat,másrészt azért,mert lökdösnek össze vissza,hülyén védekeznek,rosszul fékeznek ki egy előzést... Mondjuk utóbbin már csak röhögni szoktam
Szóval ezért.De alapból nem vagyok híve a multinak.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Speciel ebben a versenyben az + volt,hogy Hamiltonnal oda vissza előzgettük egymást a 12-13-14-15-ös kanyarban.Az hatalmas volt.Azt hiszem,még Mercedessel is lesznek izgalmak.Ki tudja.Már 4 éve tolom a játékot,szóval elég sokat tudok már róla.Jó lenne most ugyan olyan bénának lenni,mint anno 
Szóval ezért.De alapból nem vagyok híve a multinak.