Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
1280x960 16:9,vagy 1280x720,nem tudom

toki87: Nem feltétlenül a pont versenynek kell izgalmasnak lennie
Speciel ebben a versenyben az + volt,hogy Hamiltonnal oda vissza előzgettük egymást a 12-13-14-15-ös kanyarban.Az hatalmas volt.Azt hiszem,még Mercedessel is lesznek izgalmak.Ki tudja.Már 4 éve tolom a játékot,szóval elég sokat tudok már róla.Jó lenne most ugyan olyan bénának lenni,mint anno 
Online meg nem fogom tolni,egyrészt azért,mert ahhoz kellene a tokos változat,másrészt azért,mert lökdösnek össze vissza,hülyén védekeznek,rosszul fékeznek ki egy előzést... Mondjuk utóbbin már csak röhögni szoktam
Szóval ezért.De alapból nem vagyok híve a multinak.
Új hozzászólás Aktív témák

- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- BMW topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Speciel ebben a versenyben az + volt,hogy Hamiltonnal oda vissza előzgettük egymást a 12-13-14-15-ös kanyarban.Az hatalmas volt.Azt hiszem,még Mercedessel is lesznek izgalmak.Ki tudja.Már 4 éve tolom a játékot,szóval elég sokat tudok már róla.Jó lenne most ugyan olyan bénának lenni,mint anno 
Szóval ezért.De alapból nem vagyok híve a multinak.