Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiE137
senior tag
Én még egy kamera állásnak tudnák örülni, hasonlónak, mint ami spectace alatt van:
Ha csak a kocsi orrát meg az első tengelyt mutatná. Úgy sztem jobban lehetne érezni a féktávokat....
Az időmérő viszont örök bug marad sztem. A kedvencem, amikor nyomom a gyors köröm, előttem meg két kocsi gurul egymás mellett. :/ Ha beléjük rohanok, akkor penality-t a gyors körön lévőnek!!!
No meg a futam közbeni eső, amikor a gép "elfelejt" kimenni wet / inter gumiért, slikk-en vidáman köröz, nyomja a lila szektorokat...
A pro szintet meg nem tom miért kellett ennyire elcseszni: Már szétsetupolt kocsival is csak kullogok utánnuk...Meg kell tanulnom segítségek nélkül menni, hátha idővel az is gyorsít....
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest