Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Milyen monitort vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiE137
senior tag
Én egyedül a steering linearity-n éreztem (20-30% sztem kell), h jótékony hatással van a kormányra.
A fék csúszkákat hiába vettem szinte teljesen le, nem nagyon érzem a kocsi határait.
Itt asszem ha meglesz a teljes, előbb rengeteg time trial-t futok, mire rájövök, h a legjobb. De az kicsit aggasztó számomra is, h a kormányt vhogy nem lehet optimálisra állítani. Nekem vhogy kevés a visszajelzés az útról...
@ munky
No és ennyivel előbb honnan?
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest