Hirdetés
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Házi hangfal építés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hybridsong
csendes tag
Kösz az ötletet! Ma állítottam be és ma még meg van a mentésem remélem nem lesz gáz.
Közérdekü kérdésem lenne hozzátok.Most úgy néz ki hogy a játék megjavult és nagyjából minden jó, persze hiányzik még jó pár jó setup de majd meglesz. Ami viszon nagyon érdekes az az hogy amikor elinditom a játékot utána max 5 perc múlva jön az üzenet hogy elvesztette a kapcsolatot a játék a serverrel.Rájöttem hogy nem elveszti a kapcsolatot azaz nem szószerint hanem az a baj hogy elmegy a net. Szerintetek mennyi az esély arra hogy egész nap jó a net és pont amikor online akarok játszani vagy csak ttz-ni akkor egyből elmegy a net.UPC -s 120 -as netem van.Szerintetek a UPC korlátozza? Ha igen akkor mit lehet ez ellen tenni? Ma torrenteztem leszedtem simán pár gigányi anyagot és megsem rezdült a net. Sztem. valami ilyesmi állhat a dolog hátterében.
Új hozzászólás Aktív témák

- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)Hibátlan Működésű,nagyon jó akku,NO SSD,NO TÖLTŐ
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- SAPPHIRE RX 9070 XT 16GB GDDR6 PULSE GAMING - Új, 2 év gari - Eladó!
- ThinkPad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest