-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hybridsong
csendes tag
Kösz az ötletet! Ma állítottam be és ma még meg van a mentésem remélem nem lesz gáz.
Közérdekü kérdésem lenne hozzátok.Most úgy néz ki hogy a játék megjavult és nagyjából minden jó, persze hiányzik még jó pár jó setup de majd meglesz. Ami viszon nagyon érdekes az az hogy amikor elinditom a játékot utána max 5 perc múlva jön az üzenet hogy elvesztette a kapcsolatot a játék a serverrel.Rájöttem hogy nem elveszti a kapcsolatot azaz nem szószerint hanem az a baj hogy elmegy a net. Szerintetek mennyi az esély arra hogy egész nap jó a net és pont amikor online akarok játszani vagy csak ttz-ni akkor egyből elmegy a net.UPC -s 120 -as netem van.Szerintetek a UPC korlátozza? Ha igen akkor mit lehet ez ellen tenni? Ma torrenteztem leszedtem simán pár gigányi anyagot és megsem rezdült a net. Sztem. valami ilyesmi állhat a dolog hátterében.
Új hozzászólás Aktív témák

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő