- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fess
őstag
válasz
hackeeeee #976 üzenetére
Azt nem tudom,ennyire mélyen nem mentem bele,nálam az átnevezéses módszer nem működött. Az más tészta,hogy ennyiért elvárható lenne,hogy ne nekem keljen különböző módszereket bevetnem,hogy ne szálljon el a mentésem,hanem szimplán úgy megcsinálni a játékot,hogy jó legyen.
-
gaben82
tag
válasz
hackeeeee #967 üzenetére
attól nem kell félni hogy messzire elmész,
21.-e óta 4x ment már el a mentésem.És nehogy azzal jöjjön majd a bugmasters hogy nevezed át ezt a fájlt
meg mittom én mit írj felül mivel, nem ez a megoldás....Milyen dolog ez hogy nekünk kell itthon egy gyári játékot hackelgetni...
-
giigz
veterán
válasz
hackeeeee #946 üzenetére
Egyelőre ez a játék olyan hibákkal rendelkezik, amiket 100% biztosra veszem, hogy a gyártó nem fog hagyni. Ilyet egyszerűen nem engedhet meg magának.
Az másik dolog, hogy az egésznek a motorja sz@r, és multizni nem lehet rendesen, meg a mentést elb@ssza, azzal ők sem tudnak mit csinálni, amíg ezt a motort használják, meg már évek óta így van. Nem tudom megérteni, hogy egy játékot hogy lehet így kiadni. Sosem tapasztaltam még ilyen hibákat semelyik gyártónak. Ez az F1 széria egy komplett vicc...
Az viszont nagyon durva, hogy gumikopás kb. nincs, kameraállás bugos, flashback bugos, és akkor még biztos van pár dolog... Az AI viselkedése megint nevetséges, hogy előtted fékez be, és te kapod a büntetést, vagy hogy a lekörözöttek megállnak előtted a kanyarban...
Szerintem tuti lesz patch, viszont ezzel a játékkal így sokra nem lehet menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest