- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiE137
senior tag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Így van, arra gondoltam....

No, az egy olyan játék, hogy tényleg kell hozzá kontroller mindenképpen, meg úgy van flesse, ha úgy is érzed, gitározol!
Én meg azt nyomattam régebben hardon, főleg a basszust! 
No de ne off-oljunk, ez F1 fórum! Bocsi mindenkitől!
Új hozzászólás Aktív témák

- Karcmentes Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue 1OO% ! még 8Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ csak beaktivált Apple iPhone 17 Air 256GB Space Black 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Csere! Vector 16 HX AI A2XWHG RTX 5070 Ti, Ultra 9, 32 GB RAM 2029.03 ig garanciás
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Én meg azt nyomattam régebben hardon, főleg a basszust!