Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Aktív hűtéssel közelednek az Origin Code DDR5 memóriái
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- HDMI topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
- SONY LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
válasz
cyberkind #1034 üzenetére
alt-tab után autómatikusan leveszi full screen-ről a játékot...
ja és persze full screen-en pedig kikapcsolja a másik monitort, nehogy tudjál ott nézni valamit, így nekem teljes méretre húzott windowed módba kell játszani eltüntetett tálcával (így nagyon minimális a keret), hogy tudjak nézni valamit f1 közbe...
mai menü pedig az idei monacoi futam + a játékban a canadai következik
hrt, minden segítség off, legend fokozat... voltam már 19. is
-
RockHaRD
addikt
válasz
Motion_Blur #1028 üzenetére
feladom
a rece, amit produkál a vsync nélkül minden játék, az sokkal zavaróbb (szvsz)...
-
RockHaRD
addikt
válasz
Motion_Blur #1022 üzenetére
nem bántásból írtam, csak a fix 60 fps már tökéletes mindenre, tekintve, h a 60hz-es monitorok miatt úgysem láthatsz 60-nál többet, hiába írja, hogy 100, meg ha egymás mellé raknak egy 60 fps-es képet, meg egy 90-eset, akkor meg nem mondod, h melyik melyik...
30-60 között még meg lehet mondani, de afölött már lehetetlen...
-
RockHaRD
addikt
válasz
Motion_Blur #1019 üzenetére
de hogy tudtok vsync nélkül játszani?
nem tudom felfogni, hogy nem zavar a recésedés
-
RockHaRD
addikt
válasz
echterion #914 üzenetére
nekem pl ablakba kell játszanom teljes méretre húzva, hogy a másik monitort ne feketítse le ez a mocsok... így tudok forma1-et nézni, miközben f1-et játszom
szerk.: Nem is tudom, hogy hogy tudnak emberek vsync nélkül játszani alapból
én nem bírom a recés képet... az egyetlen, amit vsync nélkül játszom, az a cod4, mert ott meg kell a 250 fps...
-
RockHaRD
addikt
Eléggé felháborítónak tartom, hogy az idei Spanyol verseny óta (ami nem most volt már), a McLaren orra megváltozott, és ilyen fél-kacsacsőr lett, a játékban pedig b.sztak ezt megcsinálni, pedig sztem nem tartana tovább 1 óráig kb azt a pici részt átmodellezni...
ez elég szánalmas
-
RockHaRD
addikt
-
RockHaRD
addikt
Mivel ez az ML nevű srác nagyon gyorsan (és valószínűleg jobban is) csinálja a HD skineket a játékhoz, ezért én felfüggesztem a munkát
-
RockHaRD
addikt
még annyit, hogy életemben előszőr próbálok egy hd textúrát csinálni, mégpedig a Ferrarihoz, mert botrány, hogy 2012-ben 2000-es textúrával olyan rondán néz ki a játékban a kocsi, hogy nemigaz
lehet, hogy feladom útközben, de egyelőre rendületlenül készül a 4k-s textúra
-
RockHaRD
addikt
Csináltam egy ikont a játékhoz (én rocket dockot haszálok, annak elég a png, akinek nem elég, az meg convertico.com-on megcsinálja magának
)
(Nem vagyok photoshop mester, de az alap ikon annyira gagyi volt. Ezt tudtam kihozni 10 perc alatt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Asztali PC v5 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Latitude 5501 15.6" FHD IPS i5-9300H 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 7900 XTX 24GB VRAM
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest