-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
hát, ennyi volt... részemről off.. majd ha lesz G25/7 akkor letesztelem megint
-
- = Zk = -
félisten
szevasztok
nekiálltam kontrollerrel... hát halál...

kénytelen vagyok órákat a pályával foglalkozni, hoyg elérjek vmi jó köridőt
a 4 visszatekerés nem elég... 15 körhöz nekem nagyon kevés
2 -
- = Zk = -
félisten
válasz
RevolutioN2
üzenetére
efféle beállítás jöhetne PS2 joyhoz is

-
- = Zk = -
félisten
hát....
a 2011-et azért nem nyomtam, mert sima "mezei" PS2 joy-jal nem tudtam "élvezhetőre" belőni az irányítás... a 2012 is pont ezért vérzik el nálam....
utoljára a Grid-et toltam billről, onlány is... hát, lehet ide is vissza kell szoknom?!
Új hozzászólás Aktív témák

- PlayStation 5
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Rocksztár lehet az OpenAI-ból
- Nem lesz iPhone 19
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm natúr titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 41mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- új iPhone Air 256GB sky blue égkék független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest