Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
- Jöjjön ami KIMARADT... 😅 — 2025 REEL
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bitorlo
csendes tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni. A játék tökéletesen megy singleplayerben, de multiban azonnal leesik az fps és szinte játszhatatlan lesz 60-ról 20-25 fps-re még csak spectator módban is. Írtam hivatalos fórumokon is, semmi válasz. A laptopomon és asztalimon jön elő a hiba, míg a szobatársam gépén nem, ami ugyan az mint az én asztalim. Egyszerűen nem találok megoldást. A multi miatt vettem meg, és egyelőre több bosszúságot okoz, mint örömöt. Cseréltem video drivereket, le is töröltem, hogy csak windowsos legyen, semmi különbség. ATI 4850 a kártya. Singleben abszolút tökély a játék.
Köszi minden segítséget!
Bitorló
Új hozzászólás Aktív témák

- ÚJ ASUS ROG Gladius III Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Chakram X Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ROG Strix Flare II Animate Bolti ár:100k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Falchion Wireless 65% Bolti ár:70k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 2026.11.13-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest