- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- OLED monitor topik
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74 #596 üzenetére
Ja hogy van az 5 körösön DRS-ezés?
Soha nem volt még példa arra hogy nyithattam volna
de most már ezt is tudom
hermanyi: én már az érzékenységet is elfogadtam, de ez az egy ív létezik faszság nekem sok... jah, az meg hogy mondjuk rajt után 1-ben alacsony fordulatról már egyből nyomhatom a KERS-t és még csak ki se pörög a kerék.... első sikánból dettó.. ilyen is csak a mesében van.
giigz bekaphassa Uram!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest