Hirdetés
- A spanyolviaszt nem, csak a görgőt találná fel újra az Airra Labs egere
- Képen feszít az Amazon szörnyen gyors Gravitonja
- 240 Hz-et ígérő, ultraszéles okosmonitor jött az LG gondozásában
- Egy kis ráncfelvarrást kaptak a Gigabyte AERO X16 sorozatú noteszgépei
- Kiegészítette a korábbi Arc meghajtóját az Intel
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
wasd.hu
senior tag
NFS-nél éreztem ezt, volt egy ideig fejlődés aztán nyilván jobb lett itt-ott a megjelenés, de a minőség is látványos zuhanásba kezdett. Sajnos
-
peet05
senior tag
-
PaulMP
tag
Engem purist-ként kimondottan taszít a Japán autós kultúra jelentős része
, de nagyon várom a Horizon 6-ot. Elő is rendeltem a prémium verziót. "Akciósan" amúgy 30k körül van az MS store-os változat.Az eddig látottak alapján engem megvett kilóra. A Horizon széria az egyetlen ami úgy simcade, hogy van köze az autó fizikájának a valósághoz. És a FH6 úgy néz ki még közelebb lesz egy szimulátorhoz mint az 5 volt, ráadásul sokkal nagyobb hangsúly lesz most a kötött pályás versenyzésen is aminek nagyon örülök.

-
erer1000
őstag
Ezt már láttam, de sajnos nem válaszolja meg a kérdésem
-
.LnB
titán
Jó ezt aláírom ide kellett volna az Underground 2 optika vagy a Carbon féle testre szabható tuning, de így már értem, hogy nem a grafika hanem a hangulat és az amit képviselni kellett volna ment félre.
Szerencsére annyire nem szeretem a japán autós kultúrát, engem ezért nem is zavar ennyire, de így már teljesen értem a felháborodásodat és csalódottságot.Konkrétan lecserélték a mapot, tettek bele valami garázs építős valamit (amit senki se kért) és ennyi. Én a grafikát nem nagyon veszem figyelembe mert ha fejlődött is, nekem nem szembetűnő. És a FH5 is bőven elég jó volt e tekintetben.
-
rdt89
veterán
Igen, mert én a feeling hiányát sajnálom. Azért a japán autós kultúra sokkal másabb mint az, hogy szép japán tájakon autókázunk. És sokkal másabb mint a korábbi részekben szereplő helyszínek. Én a Tokyo-i szcénát különvettem volna. És sokkal jobban kidolgoztam volna. Lambo gang, RWB, LW, Rocket Bunny stb stb... Sokkal nyüzsgőbb, több csillogás, neon.. A vidéki részekkel elégedett vagyok a videók alapján.
Na meg a tuning?! Hol vannak a különböző stílusok? Extrém stílusok, mint a Bosozoku, Onikyan, Takeyari?? A teljes optikai tuning résznek alapjaiban kellett volna megváltoznia!

Remélem a "sztori" részek is maradnak olyan vállalhatatlanul bénák mint az előző részben, a néma senki karakterünkkel..
Jó ezt aláírom ide kellett volna az Underground 2 optika vagy a Carbon féle testre szabható tuning, de így már értem, hogy nem a grafika hanem a hangulat és az amit képviselni kellett volna ment félre.
Szerencsére annyire nem szeretem a japán autós kultúrát, engem ezért nem is zavar ennyire, de így már teljesen értem a felháborodásodat és csalódottságot. -
peet05
senior tag
-
.LnB
titán
Ööö...azt hiszem Finn helyszín, ahol játszódik.
Persze, megértem, hogy ez nem mindenkinek jön be/át.A Terep2 rongyosra lett játszva anno, ketten, egy gépen, osztott képernyőn.
Inkább a Drive Beyond Horizons-t (ezt el is felejtettem említeni) csapatom a Long Drive helyett.
És szintén kimaradtak a felsorolásból, My Garage, Apex Point, Car Tune Project, ezek még fent vannak a gépen.
Úristen, ennyi van?! Na ezeket sose fogom megemlíteni neki az biztos!
-
peet05
senior tag
És ez a hangulat, az a mélyszegény szoci, Orosz, falusi suttyó hangulat.
Fiam is teljesen oda van ezekért a régi kelet Német, Szoci autókért. Az összesért. De azért amikor ezeket a játékokat meglátom.. a gyomrom felfordul. xD Egyedül a Motor Town: Behind The Wheel az (amit te is írtál), ami szerintem is jópofa. Meg az MMO.
Amikor az első ilyet megvetette velem, napokig mondtam neki, hogy én ezért tuti nem adok pénzt, mert ezek szerintem valójában "kémprogramok".
Hát mondom ilyen játék nincs is, ilyen grafika.. Inkább nyomja akkor a Terep2-t!
Még hozzá csapok egyet, ami megvan neki: The Long DriveÖöö...azt hiszem Finn helyszín, ahol játszódik.
Persze, megértem, hogy ez nem mindenkinek jön be/át.A Terep2 rongyosra lett játszva anno, ketten, egy gépen, osztott képernyőn.
Inkább a Drive Beyond Horizons-t (ezt el is felejtettem említeni) csapatom a Long Drive helyett.
És szintén kimaradtak a felsorolásból, My Garage, Apex Point, Car Tune Project, ezek még fent vannak a gépen.
-
.LnB
titán
Van fent már pár ilyen jellegű. Nagyon részletes átdolgozáson esett át a játék grafikailag, bevilágítás terén, részletességre, a környezet és a távolba láthatóságban, az autó modellek, árnyékok is rengeteget fejlődtek. A több emeletes utak és az, hogy magasabb részen nem esik szét a kép mint a H5-ben.
Érdekes, hogy te szeretted volna mindig, hogy Japánba kerüljön a következő Horizon széria, én meg nem akartam jobb oldali vezetést, mégis engem vett meg kilóra a játék, belőled meg közömbösséget váltott ki.
Pedig engem annyira nem mozgatnak meg a JDM autók, amiket én akarok a játékba gépjárművek, azokat sose fogják megadni /Peugeot 206 GTi, 306 GTi6, 405 T16, 208 T16 Hill Climb, 309 GTi/, de így is nagyon várom.
Remélem azért ha már Japán minimális beltér tuning /ülés-kormány csere/, kocsi alá suttyó neon, meg kicsit részletesebb optika azért ha nem egyből idővel be fog köszönnipeet05:
Az a Horizon 6 újítása Horizon szériákat nézveIgen, mert én a feeling hiányát sajnálom. Azért a japán autós kultúra sokkal másabb mint az, hogy szép japán tájakon autókázunk. És sokkal másabb mint a korábbi részekben szereplő helyszínek. Én a Tokyo-i szcénát különvettem volna. És sokkal jobban kidolgoztam volna. Lambo gang, RWB, LW, Rocket Bunny stb stb... Sokkal nyüzsgőbb, több csillogás, neon.. A vidéki részekkel elégedett vagyok a videók alapján.
Na meg a tuning?! Hol vannak a különböző stílusok? Extrém stílusok, mint a Bosozoku, Onikyan, Takeyari?? A teljes optikai tuning résznek alapjaiban kellett volna megváltoznia!

Remélem a "sztori" részek is maradnak olyan vállalhatatlanul bénák mint az előző részben, a néma senki karakterünkkel..
-
.LnB
titán
Engedd el a trailert. Egy Forza-hoz szokott szemnek ez "igénytelen", de amit már .LnB-nek is írtam, aki erre "fogékony", hogy egy autót szó szerint az alapoktól rakj össze, az ahhoz szükséges pénzt, egyéb melókból szedd össze, majd utána indulj gyorsulásin, rally-n, vagy csak krúzolj, annak remek szórakozás, megvan a hangulata. Mindezt úgy, hogy tényleg odafigyelve az autó nyűgjeire, mert büntet, nem kicsit.
#21 rdt89 - nem tudom, hogy az 5-ben is így volt-e, akárcsak vizualizáció terén, de egy-két napja néztem SlapTrain YT-ot a 6-ról, és ott a friss gumikon levő színes csík kopása-eltűnése, egy kis burnout után látványos.
És ez a hangulat, az a mélyszegény szoci, Orosz, falusi suttyó hangulat.
Fiam is teljesen oda van ezekért a régi kelet Német, Szoci autókért. Az összesért. De azért amikor ezeket a játékokat meglátom.. a gyomrom felfordul. xD Egyedül a Motor Town: Behind The Wheel az (amit te is írtál), ami szerintem is jópofa. Meg az MMO.
Amikor az első ilyet megvetette velem, napokig mondtam neki, hogy én ezért tuti nem adok pénzt, mert ezek szerintem valójában "kémprogramok".
Hát mondom ilyen játék nincs is, ilyen grafika.. Inkább nyomja akkor a Terep2-t!
Még hozzá csapok egyet, ami megvan neki: The Long Drive -
rdt89
veterán
Van fent már pár ilyen jellegű. Nagyon részletes átdolgozáson esett át a játék grafikailag, bevilágítás terén, részletességre, a környezet és a távolba láthatóságban, az autó modellek, árnyékok is rengeteget fejlődtek. A több emeletes utak és az, hogy magasabb részen nem esik szét a kép mint a H5-ben.
Érdekes, hogy te szeretted volna mindig, hogy Japánba kerüljön a következő Horizon széria, én meg nem akartam jobb oldali vezetést, mégis engem vett meg kilóra a játék, belőled meg közömbösséget váltott ki.
Pedig engem annyira nem mozgatnak meg a JDM autók, amiket én akarok a játékba gépjárművek, azokat sose fogják megadni /Peugeot 206 GTi, 306 GTi6, 405 T16, 208 T16 Hill Climb, 309 GTi/, de így is nagyon várom.
Remélem azért ha már Japán minimális beltér tuning /ülés-kormány csere/, kocsi alá suttyó neon, meg kicsit részletesebb optika azért ha nem egyből idővel be fog köszönnipeet05:
Az a Horizon 6 újítása Horizon szériákat nézve -
peet05
senior tag
Azt a Horizon 5 mellett már feleslegesnek éreztem elkezdeni.
Na de mindjárt itt a 6.rész, már nagyon várom!

@peet05: Uram Isten......mi a jó élet ez?
Megnéztem a Steam-en a "trailer"-ét a télinek. Egy elhízott forma, elektromos cigizikkéményezik egy pótkocsi mellett, majd végeztével tovább áll
Engedd el a trailert. Egy Forza-hoz szokott szemnek ez "igénytelen", de amit már .LnB-nek is írtam, aki erre "fogékony", hogy egy autót szó szerint az alapoktól rakj össze, az ahhoz szükséges pénzt, egyéb melókból szedd össze, majd utána indulj gyorsulásin, rally-n, vagy csak krúzolj, annak remek szórakozás, megvan a hangulata. Mindezt úgy, hogy tényleg odafigyelve az autó nyűgjeire, mert büntet, nem kicsit.
#21 rdt89 - nem tudom, hogy az 5-ben is így volt-e, akárcsak vizualizáció terén, de egy-két napja néztem SlapTrain YT-ot a 6-ról, és ott a friss gumikon levő színes csík kopása-eltűnése, egy kis burnout után látványos.
-
.LnB
titán
Van valami összehasonlító videó erről? Mert én nem látok különbséget. Bár számomra a FH5 is már kellően szép volt.
Ettől függetlenül én tartom a kijelentésemet. Még ha degradáló is és némileg persze túlzó. Én sokkal nagyobb változásokat vártam volna el.
-
rdt89
veterán
Azért ez elég degradáló, hogy csak egy térkép DLC.
Már a tömörített youtube videókon is látszik, hogy az 5-höz képest is mennyit fejlődött és csiszolódott minden, pedig teljes pompájában, saját eszközön még nem is láthattuk. -
Neurotoxin
őstag
-
erer1000
őstag
Van megbízható infó higy AVX2 kötelező lesz, vagy anélkül el se indul?
-
Neurotoxin
őstag
Azt a Horizon 5 mellett már feleslegesnek éreztem elkezdeni.
Na de mindjárt itt a 6.rész, már nagyon várom!

@peet05: Uram Isten......mi a jó élet ez?
Megnéztem a Steam-en a "trailer"-ét a télinek. Egy elhízott forma, elektromos cigizikkéményezik egy pótkocsi mellett, majd végeztével tovább áll
-
ricsip
addikt
-
peet05
senior tag
Pedig megvan a varázsa. Én is úgy álltam neki, hogy meh', aztán azon kaptam magamat, hogy jó pár órára lekötött. Persze, kinézetre hagyjuk kategória, de mégis, aki valamennyire fogékony ezekre, beszippantja. Pláne, mikor szó szerint, mint pénzkereseti lehetőségnek ott a szarszippantás a nagy döggel.
A Slaverian tervben van, de még nem jutottam el odáig, hogy kipróbáljam.
Asetto-n innen, Forza-n túl, ezekkel is bőszen el lehet tölteni az időt. Én is örömömet leltem benne/bennük (a felsoroltakon túl: Mon Bazou - nagy kedvenc, Revhead, Motor Town), nem a kinézetével akarja meggyőzni az embert.
Az FH6 megjelenéséig most Car Mechanic Sim. 2021-el tolom, kinézetre is korrekt, szerelés is megvan, stb. -
.LnB
titán
"Néha megpróbálkozom eggyel-eggyel, de ahogy leelőz valamelyik bot, "a f@szom fog idegeskedni meg versengeni, pfőjj" felkiáltással megy is az uninstall. Nincs nekem erre idegem." - Akkor mehet a My Winter Car/My Summer Car. Ott azon b@szod fel magad, hogy miért nem indul el egyáltalán a kocsi. Vagy ha elindul, örömödben nem figyelsz oda, hidegen nyomod neki, csattogás-csörrenéssel kifigyel a dugattyú. Gyalogolhatsz a boltig, hogy megvedd az alkatrészt, de mire odaérsz, bezárt.. Ezért visszatöltés. De mivel nem mentettél motor összerakás előtt, ezért kezdheted elölről..
Az előző részekkel nem, vagy nem nagyon játszottam, de a 6. rész valamiért nagyon megfogott. Egy örökkévalóságnak tűnik még ez a pár nap (standard).
Fiam nyomja ezt a kettőt.. Nem hittem a szememnek amikor ezeket kérte, hogy vegyem meg neki! Meg van még valami The Slaverian Trucker.. A legalja az összes, komolyan..

-
peet05
senior tag
"Néha megpróbálkozom eggyel-eggyel, de ahogy leelőz valamelyik bot, "a f@szom fog idegeskedni meg versengeni, pfőjj" felkiáltással megy is az uninstall. Nincs nekem erre idegem." - Akkor mehet a My Winter Car/My Summer Car. Ott azon b@szod fel magad, hogy miért nem indul el egyáltalán a kocsi. Vagy ha elindul, örömödben nem figyelsz oda, hidegen nyomod neki, csattogás-csörrenéssel kifigyel a dugattyú. Gyalogolhatsz a boltig, hogy megvedd az alkatrészt, de mire odaérsz, bezárt.. Ezért visszatöltés. De mivel nem mentettél motor összerakás előtt, ezért kezdheted elölről..
Az előző részekkel nem, vagy nem nagyon játszottam, de a 6. rész valamiért nagyon megfogott. Egy örökkévalóságnak tűnik még ez a pár nap (standard).
-
dabadab
titán
Azért a Porsche Unleashed erősen kilógott a többi NFS közül, homályos emlékeim szerint ott az ellenfelek is nagyjából értelmesen viselkedtek.
Egyébként relaxálós, árkádos autóversenyzés kategóriában nekem mostanában az Art of Rally a kedvencem. -
wasd.hu
senior tag
Kevés a normális tartalom. Régebben egy nfs hozta azt a típusú arcade élményt, amiben volt némi kihívás, de adta a flow-t, akkor is ha egy héten csak pár alkalommal vetted elő.
Ugyanez az Underground / Motorstorm, néha beülsz elé és jól szórakozol kb ~ pár óra a max, amit megkíván egy héten.
-
Balázs Z.
aktív tag
-
lmno
őstag
Mondjuk akkor egyáltalán hogy jön képbe nálad autós játék? Ez kb. olyan mintha FPS-ekben idegesítene, hogy lőni kell, vagy hogy focis játékban gólt kapsz.
-
wasd.hu
senior tag
Motorstorm
Első kettő különösen jó kikapcsolódás. Hamar bele lehet jönni, nagyobb lányommal szoktunk pár kört nyomni
-
.LnB
titán
Van benne valami. Sőt, én ezt a részt egy térkép DLC-nek tekintem csak.. De legalább ez nem évente jelenik meg.
Nem voltam hajlandó megvenni, de fiam annyira várja, hogy ő megtette. Hiába mondtam neki napokig, hogy ez marha sokba kerül. Így majd én is fogok vele játszani biztos. -
.LnB
titán
Pont jó felhozni az NFS-t amiben híresen csaltak a gépi ellenfelek.
A Forza Horizon-ban meg van lehetőség csak úgy autókázni "élvezetből". -
Balázs Z.
aktív tag
De jó lenne, ha megint le tudna kötni egy autós játék

Néha megpróbálkozom eggyel-eggyel, de ahogy leelőz valamelyik bot, "a f@szom fog idegeskedni meg versengeni, pfőjj" felkiáltással megy is az uninstall. Nincs nekem erre idegem.Utoljára a NFS Porsche Unleashed tudott megfogni

-
hunluki
senior tag
Kicsit igen, de szerintem jó értelemben. Nagyon szeretem az autós játékokat, ha ezredeket akarok reszelgetni akkor kormány, gt7, atom fókusz állapot. Ellenben egy hosszú nap végén ha fáradt vagyok és csak ökörködni akarok egy kicsit és úgy versenyezni akkor kérdés nélkül forza kanapén ledögölve kontrollerrel.
-
wjbhbdux
veterán
Az autós játékok Call of Dutyja.
-
GodGamer5
addikt
Oh Yeah! Végre jön valami normális AAA-s cucc. A Crew: Motorfestet úgyis kezdtem megunni.
-
wasd.hu
senior tag
Na erre kíváncsi leszek! Köszi a hírt oriic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fogyjunk le!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meghozta a Windows 11 programgyorsítóját a Microsoft
- További aktív témák...
- LENOVO TINY THINKCENTRE M700 és M710Q FÉLKONFIG
- 27% - GIGABYTE X870E AORUS XTREME AI TOP AM5 csúcs Alaplap!
- Csak kipróbált!!!! Roborock Q10 VF+ robotporszívó, fekete
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ RTX A2000 6/12GB + RTX 4000 SFF 20GB ADA- Low profile (LP)
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
, de nagyon várom a Horizon 6-ot. Elő is rendeltem a prémium verziót. "Akciósan" amúgy 30k körül van az MS store-os változat.

Megnéztem a Steam-en a "trailer"-ét a télinek. Egy elhízott forma, elektromos