- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
prtvlogan
aktív tag
Régen ezzel nyomtuk a haverokkal, próbálgatom elindítani Win7 alatt, mert nekem játékélmény (vezetés) szempontjából jobban bejön, mint a codmasters féle F1… Vessetek meg érte, de szinte minden más jobban bejön.. :-/
A napokban ugrottak a mentéseim, carriert játszogattam néha, és már az első szezon közepénél tartottam.. Nekem teljesen mindegy, hogy a Steam felhő problémája, vagy a Codmasters programozói miatt történt, nem fogom megint elkezdeni a szezont azzal, hogy megtanítja a kedves young test driver, hogy melyik a gázpedál, és merre kell tekerni balra kanyarodásnál a kormányt.. A kedves fejlesztőknek is jól jönne egy versenytárs, így lenne választása a játékosoknak is. Ugyanez a helyzet az F1-el is, amióta a Pirelli szállítja az gumikat egy nagy rakás sz* r az egész, persze ott is ment az „etetés” hogy ez mennyire jó a nézőknek, egész Monacoig… Ezen a szinten olyan 2-3 mp-el lassabb köröket menni, mintha én 110-el megyek autópályán.. Na jó ez kissé túlzás volt, de a lényeg sztem érthető marad.
Új hozzászólás Aktív témák

- SSD kibeszélő
- BestBuy topik
- Battlefield Redsec - Ma délután indul az EA ingyenes battle royale játéka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest