Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
speedydb23 #4944 üzenetére
Hát igen, látszik, hogy még nagyon az elején van. Amatőr AI, setup nélküli futamok, stb... Nincs ezzel baj, csak kicsit korainak érzem a "gameplay-video" készítését ilyen stádiumban... Én lassan 3 éve játszom a sorozattal, de eszembe nem jutna egy ilyen kommentált videót készíteni, még most sem. Az egy dolog, hogy az ember felteszi a futamokról készült videókat, hiszen az enyémekben is rengeteg hiba van, amire nem is vagyok büszke, de ez van.
Természetesen nem szeretném a kedvét szegni, csak jó tanács gyanánt írtam, amit írtam!
-
speedydb23
senior tag
válasz
speedydb23 #4944 üzenetére
Bazd ez a mondat nekem nagyon betalált, szakadok a nevetéstől.
"Szerencsére nem annyira kanyargós pálya, mint mondjuk Monza"
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő