- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Valami baja van a tápomnak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Motion_Blur #4901 üzenetére
Ti nem érzitek úgy a 2012-esben mintha nem teljesen lenne a kezetekben az irányítás?
Nem sokat játszottam vele, kb 10 órát, de minden segítséget kikapcsolva úgy érzem mintha kipörgésgátló be lenne kapcsolva, alig bírom gyorsításkor kipörgetni, kanyarban megcsúszva olyan érzés mintha valami menetstabilizátor automatika bekapcsolna. Valamint rohadtul idegesítő a pályáról letérve önműködő autóm lesz.
Én a fentiek miatt nem is nagyon merültem bele a 2012-esbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest