Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
MC HOBO
üzenetére
Ezt még annak tudatában, hogy mikor kellene hallani, még akkor sem hallom, pedig fel is hangosítottam a rendszert és süket sem vagyok. Megkértem a páromat is, hogy hallgassa meg, de akkor ezek szerint ő is legalább annyira süket mint én
Egy halk pittyenést lehet hallani, de az a megjelenő időeredmény hangja. mindegy, ha még így hallanám is, hogy külön fel lett hívva rá a figyelmem, ez versenyen nem lenne támpont.
Új hozzászólás Aktív témák

- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sweet.tv - internetes TV
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy halk pittyenést lehet hallani, de az a megjelenő időeredmény hangja. mindegy, ha még így hallanám is, hogy külön fel lett hívva rá a figyelmem, ez versenyen nem lenne támpont.