Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
Vasinger!
üzenetére
Szerintem fél év múlva, valamikor nyáron beruházok rá
.... ha tartják a menetrendet, akkor szeptemberben itt lesz már az F1 2013 ... olcsóbb viszont nem nagyon lesz az F1 2012 sem ... legalábbis a megjelenésekor , az F1 2011 is 40 eur volt ... de persze Te tudod 
Szerintem annyi gond van csak, hogy patch nélkül játszol, mert én sem vagyok "skilles" meg "pro" , médiumon van a kipörgésgátló, és azért annyira nem sznevedek mint Te
... szóval tuti a patch hiány lesz a gondMás
AlonsoNem sikerült tegnap megcsinálni, de ki is derült mi a hiba ... szokás szerint nem megy még a pálya, ha megelőzöm, akkor feltorlódik a mezőny, és valamelyik lassítóban megelőzik, és ezért bukom el az érmet.
A 2. bal-jobb lassítót, meg az utolsó kanyart nem bírom normálisan bevenni, addig végig tudok mögötte menni, sőt néha fékeznem is kell, de ezen a 2 ponton mindig elhúz
... na , majd gyakorolom még 
-
-
barcalaci84
őstag
válasz
Vasinger!
üzenetére
hidd el nem a patchek hiánya okozza nálad a kiforgásokat , gyakorolj egy kicsit
megfelelő vezérlőbeállítás, egy jó setup , még több gyakorlás és odaleszel szögezve az aszfalthoz...nem a virágbolti verzió okozza ezt nálad az tuti, mert nagyon is lehet támadni a kerékvetőket a legtöbb pályán, szélesíteni levágni kanyarokat szintén
(Na most lebuktam
) úgyhogy megkérdezném patchek , javítottak-e az online versenyekben a büntetési rendszeren? ( changelogban nem láttam erre utaló jelet , de hátha)+ szingapúrra valami jó setup elkelni

Új hozzászólás Aktív témák

- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- OpenWRT topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- Eladó ÚJ ASUS - Lyra Voice AC2200 Tri-Band Router-Bluetooth hangszóró
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bontatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
.... ha tartják a menetrendet, akkor szeptemberben itt lesz már az F1 2013 ... olcsóbb viszont nem nagyon lesz az F1 2012 sem ... legalábbis a megjelenésekor , az F1 2011 is 40 eur volt ... de persze Te tudod 
... szóval tuti a patch hiány lesz a gond
... na , majd gyakorolom még 
nem olyan rossz játék,csak épp nincs kedvem vele annyit játszani. Később már nem költenék rá egy garast sem. Vedd meg most ,vagy felejtsd el 
) úgyhogy megkérdezném patchek , javítottak-e az online versenyekben a büntetési rendszeren? ( changelogban nem láttam erre utaló jelet , de hátha)