Hirdetés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
Én nem javaslom a Momo megvételét. Ugyan nagyon jó kormány, fogásra szerintem a legjobb, jó a pillangóváltó is rajt, kellemesen használható, de a pedáljaiban olyan gyenge minőségű kínai pótméter van, ami előbb-utóbb gyengélkedni kezd. Ha használtat veszel (aki azt mondja nem használta, az elég fura), akkor ez az időpont még hamarabb következik be.
Én tavaly év elején küzdöttem vele, Momom volt, amit nemrég eladtam alkatrésznek Hobo csapattársamnak. Minden tapasztalatomat leírtam a gocompete fórumában. A fékkel volt baj, némi játékidő eltelte után picit (5-7%-ot) befogott, amikor nem is nyomtam és ugrált is az alapállapota ide-oda.Ja... és a kormánnyal jó eséllyel lassulni fogsz nem keveset, mert nincs olyan rásegítés, mint billentyűzetnél. Persze sok gyakorlással lehet előrébb jutni.

Új hozzászólás Aktív témák

- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone Air - almacsutka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vírusirtó topic
- iPhone topik
- Drón topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Grim Dawn
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 boával garanciával
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest