-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
A DRS aktiválhatóságára belső nézetből, az az egy pixelnyi kormányon lévő LED informál csak? A F1 2011-ben bolt hozzá hang is társítva. E mellé még az is érdekes, hogy a pálya infóban sincsenek feltüntetve a DRS zónák. Csak azért kérdezem ezt, mert annyira fanatikus nem vagyok, hogy fejből tudjam minden pálya DRS zónáját, szabadedzésen és időmérőn pedig optimális esetben megkötés nélkül lehet használni, így el szoktam felejteni figyelni rá, ezért mindig futamon szembesülök azzal, hogy nem tudom milyen időpillanatban kellene vizslatni a kormányon a nem túl figyelemfelkeltő visszajelző LED-et. Tudom persze, hogy van tábla is, de futam közben azt sem túl optimális keresgetni, hogy hol, melyik lehet az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen széket vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- OpenWRT topic
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Eredeti játékok OFF topik
- Steam topic
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite CFW 20.4 + 256GB microSD, Dual Boot + Atmosphere 1.9.4 + 3 hó garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 -50% 14" Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6Magos 16GB 512GB SSD FULLHD IPS MATT
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 + Android 15, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Playstation 5 Disc Edition 825GB dobozában, kitisztítva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- SzoftverPremium.hu
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest