Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PC konfig.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Androidos fejegységek
- SONY LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
A DRS aktiválhatóságára belső nézetből, az az egy pixelnyi kormányon lévő LED informál csak? A F1 2011-ben bolt hozzá hang is társítva. E mellé még az is érdekes, hogy a pálya infóban sincsenek feltüntetve a DRS zónák. Csak azért kérdezem ezt, mert annyira fanatikus nem vagyok, hogy fejből tudjam minden pálya DRS zónáját, szabadedzésen és időmérőn pedig optimális esetben megkötés nélkül lehet használni, így el szoktam felejteni figyelni rá, ezért mindig futamon szembesülök azzal, hogy nem tudom milyen időpillanatban kellene vizslatni a kormányon a nem túl figyelemfelkeltő visszajelző LED-et. Tudom persze, hogy van tábla is, de futam közben azt sem túl optimális keresgetni, hogy hol, melyik lehet az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Óra topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Trollok komolyan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- PC konfig.
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest