- Milyen széket vegyek?
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
A DRS aktiválhatóságára belső nézetből, az az egy pixelnyi kormányon lévő LED informál csak? A F1 2011-ben bolt hozzá hang is társítva. E mellé még az is érdekes, hogy a pálya infóban sincsenek feltüntetve a DRS zónák. Csak azért kérdezem ezt, mert annyira fanatikus nem vagyok, hogy fejből tudjam minden pálya DRS zónáját, szabadedzésen és időmérőn pedig optimális esetben megkötés nélkül lehet használni, így el szoktam felejteni figyelni rá, ezért mindig futamon szembesülök azzal, hogy nem tudom milyen időpillanatban kellene vizslatni a kormányon a nem túl figyelemfelkeltő visszajelző LED-et. Tudom persze, hogy van tábla is, de futam közben azt sem túl optimális keresgetni, hogy hol, melyik lehet az.
Új hozzászólás Aktív témák

- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- AKTIVÁLATLAN iPhone 16e 128GB Fehér -12 hónap Apple Gar - Kártya független
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6"FHD - Ryzen 5 7520U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest