Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
A DRS aktiválhatóságára belső nézetből, az az egy pixelnyi kormányon lévő LED informál csak? A F1 2011-ben bolt hozzá hang is társítva. E mellé még az is érdekes, hogy a pálya infóban sincsenek feltüntetve a DRS zónák. Csak azért kérdezem ezt, mert annyira fanatikus nem vagyok, hogy fejből tudjam minden pálya DRS zónáját, szabadedzésen és időmérőn pedig optimális esetben megkötés nélkül lehet használni, így el szoktam felejteni figyelni rá, ezért mindig futamon szembesülök azzal, hogy nem tudom milyen időpillanatban kellene vizslatni a kormányon a nem túl figyelemfelkeltő visszajelző LED-et. Tudom persze, hogy van tábla is, de futam közben azt sem túl optimális keresgetni, hogy hol, melyik lehet az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- World of Tanks - MMO
- Háztartási gépek
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Eladó GoPro HERO 9 BLACK!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512 GB, Kék, 3 év garancia
- Predator Helios Neo 16 (PHN16-71) i9-13900HX / RTX 4060 / 16GB / 1TB / 16 165Hz Garancia 2027.09
- HP ELITEBOOK 845 G8 - AMD Ryzen 5400U/16GB/256SSD//VEGA/14.0" FHD Bang&Olufsen hang laptop
- Longines Hydroconquest L37824766 szürke, férfi 43mm eladó
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest