-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
willike71 #3618 üzenetére
mégis kikívánkozik belőlem
Semmi probléma, ez egy fórum, mindenkit meghallgatunk, mindenki véleményére kiváncsiak vagyunkNézd, ez nem csak ez én véleményem volt, csak lehet én adtam elő egy kicsit vehemensebben, mint kellett volna, akkor ezért elnézést kérek
a w2w nem érintett tagjaitól, természetesen ha egy oroszlán embert öl, akkor nem lesz az összes emberevő.
Több futam volt egymás után, és a stílus nem változott, sőt az egyik futam előtt szavazást kezdeményezett valaki - nem én -, az egyik w2w - s srác kirakására a futamból, amiből nem lett semmi, de az illető, még akkor sem kapcsolt ... a hab a tortán az volt, hogy én ezzel az illetővel még beszélgettem is az első 2 futam alatt ... hát ... mit mondjak ... alattomos támadás volt az agysejtek ellen
... de még ezzel sem lenne baj, csak ez a rólad lepattanva kanyarodom, meg mindenkit kilökök stílus ez nem nagyon feküdt ott senkinek ... tudod Te is , ez nem dirt, hogy egy kormánymozdulattal lehet esetleg korrigálni, itt ha kilöknek , megpördülsz, mire visszatalálsz a pályára, arra már esélyed sincs, hogy utolérd a többieket. /5 körös futamok voltak/
Ami még nekem személy szerint nem tetszett az az volt, hogy az egyiküket, valami csoda folytán sikerült megelőznöm, és nem tudott visszaelőzni, erre kilépett ....... ha valaki, akkor én tudom milyen érzés szinte minden futamot az utolsó helyen befejezni, de ha én is így tennék / tettem volna, akkor sok futamot nem fejeztem volna be az elmúlt hónapokban.
Nemtom mi a steam nicked
Sith7de szívesen versenyzek veled online
Nagy küzdelemre ne számíts, sok pályát nem ismerek még, de szorgalmasan tanulgatom őket.
vegyél fel barátnak (willike71 vagyok ott is ) és én is a gocompete csapatot erősítem, sőt mi több HOBO csapattársa és talán írhatom ezt is: barátja is vagyok.
Részemről a megtiszteltetésHobo - val tegnap estére terveztünk pár futamot, ami elvileg ma 21:00 után lesz lebonyolítva, ha gondolod gyere Te is
... és persze más is jöhet, ha van kedve
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest