Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
willike71
üzenetére
mégis kikívánkozik belőlem
Semmi probléma, ez egy fórum, mindenkit meghallgatunk, mindenki véleményére kiváncsiak vagyunk
Nézd, ez nem csak ez én véleményem volt, csak lehet én adtam elő egy kicsit vehemensebben, mint kellett volna, akkor ezért elnézést kérek
a w2w nem érintett tagjaitól, természetesen ha egy oroszlán embert öl, akkor nem lesz az összes emberevő.Több futam volt egymás után, és a stílus nem változott, sőt az egyik futam előtt szavazást kezdeményezett valaki - nem én -, az egyik w2w - s srác kirakására a futamból, amiből nem lett semmi, de az illető, még akkor sem kapcsolt ... a hab a tortán az volt, hogy én ezzel az illetővel még beszélgettem is az első 2 futam alatt ... hát ... mit mondjak ... alattomos támadás volt az agysejtek ellen
... de még ezzel sem lenne baj, csak ez a rólad lepattanva kanyarodom, meg mindenkit kilökök stílus ez nem nagyon feküdt ott senkinek ... tudod Te is , ez nem dirt, hogy egy kormánymozdulattal lehet esetleg korrigálni, itt ha kilöknek , megpördülsz, mire visszatalálsz a pályára, arra már esélyed sincs, hogy utolérd a többieket. /5 körös futamok voltak/Ami még nekem személy szerint nem tetszett az az volt, hogy az egyiküket, valami csoda folytán sikerült megelőznöm, és nem tudott visszaelőzni, erre kilépett ....... ha valaki, akkor én tudom milyen érzés szinte minden futamot az utolsó helyen befejezni, de ha én is így tennék / tettem volna, akkor sok futamot nem fejeztem volna be az elmúlt hónapokban.

Nemtom mi a steam nicked
Sith7
de szívesen versenyzek veled online
Nagy küzdelemre ne számíts
, sok pályát nem ismerek még, de szorgalmasan tanulgatom őket.vegyél fel barátnak (willike71 vagyok ott is ) és én is a gocompete csapatot erősítem, sőt mi több HOBO csapattársa és talán írhatom ezt is: barátja is vagyok.
Részemről a megtiszteltetés
Hobo - val tegnap estére terveztünk pár futamot, ami elvileg ma 21:00 után lesz lebonyolítva, ha gondolod gyere Te is
... és persze más is jöhet, ha van kedve 
Új hozzászólás Aktív témák

- Cyberpunk 2077
- Revolut
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- Garanciás Zalman házak!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

... de még ezzel sem lenne baj, csak ez a rólad lepattanva kanyarodom, meg mindenkit kilökök stílus ez nem nagyon feküdt ott senkinek ... tudod Te is , ez nem dirt, hogy egy kormánymozdulattal lehet esetleg korrigálni, itt ha kilöknek , megpördülsz, mire visszatalálsz a pályára, arra már esélyed sincs, hogy utolérd a többieket. /5 körös futamok voltak/

, sok pályát nem ismerek még, de szorgalmasan tanulgatom őket.
... és persze más is jöhet, ha van kedve