Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
Én nem javaslom a Momo megvételét. Ugyan nagyon jó kormány, fogásra szerintem a legjobb, jó a pillangóváltó is rajt, kellemesen használható, de a pedáljaiban olyan gyenge minőségű kínai pótméter van, ami előbb-utóbb gyengélkedni kezd. Ha használtat veszel (aki azt mondja nem használta, az elég fura), akkor ez az időpont még hamarabb következik be.
Én tavaly év elején küzdöttem vele, Momom volt, amit nemrég eladtam alkatrésznek Hobo csapattársamnak. Minden tapasztalatomat leírtam a gocompete fórumában. A fékkel volt baj, némi játékidő eltelte után picit (5-7%-ot) befogott, amikor nem is nyomtam és ugrált is az alapállapota ide-oda.Ja... és a kormánnyal jó eséllyel lassulni fogsz nem keveset, mert nincs olyan rásegítés, mint billentyűzetnél. Persze sok gyakorlással lehet előrébb jutni.

Új hozzászólás Aktív témák

- Diablo IV
- Fogyjunk le!
- Disney+
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Milyen monitort vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest