Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
A trükk ne hibázz
Ettől féltem, hogy ezt fogjátok mondani
... igen, nekem is úgy tűnik, hogy ha nincs mind a 4 kör 1:19 eleje körül, akkor vége a dalnak ... elég egy elrontott kanyar, és kész ... 4 tökéletes karika kell akkor ... hm ... hát, úgy érzem ezzel is elleszek addig , mint Kimi - vel ... legalább megismerem ezt a pályát is.Amikor pár hete mentünk rajta, örültem ha nem default setup - pal 1:21:xxx - et mentem rajta ... most meg default - tal 1:19 ... határozottan fejlődök

Egyébként a mix 3 az gondolom be van kapcsolva?
Már az első kanyar előtt
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó! Vector 16 IA 5070 Ti, Ultra9 275HX, 32GB 2029.03 ig garanciás
- Crash Bandicoot 4 It's About Time
- Samsung Z Fold 4 256/12 Silver eladó
- Eladó HP ProLiant Microserver Gen8 16 Gb RAM Xeon E3-1265L v2
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
... igen, nekem is úgy tűnik, hogy ha nincs mind a 4 kör 1:19 eleje körül, akkor vége a dalnak ... elég egy elrontott kanyar, és kész ... 4 tökéletes karika kell akkor ... hm ... hát, úgy érzem ezzel is elleszek addig , mint Kimi - vel ... legalább megismerem ezt a pályát is.