Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen házat vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
Akinek nem inge ...
... nem nektek szólt ...Nekem mindenképpen az "ingem", hiszen az én kezdeményezésem volt anno a gocompete.hu, nem kevés időt és energiát áldoztam rá, ezért bármi, ami a gocompete-ről szól, az bizonyos mértékig az én "ingem"... Nem kell mindenen megsértődni, ez biztos. Nem is sértődtem meg, csak kicsit meglepett, hogy a W2W-ből kiindulva hirtelen a gocompete is "szar-alakok-társasága" lett a szemedben... Biztosan van közöttünk is olyan, akire még ráférne egy kis tapasztalat a FAIR-PLAY és a korrekt versenyzés terén, de szerintem olyan kirívó esetek messze nincsenek, mint pl. ez a kismedvee gyerek... Természetesen nem tudok mindenkiért felelősséget vállalni, így elnézést kérek minden esetleges hibánkért, hiányosságunkért! Tudom, hogy mindenki törekszik a korrekt versenyzésre, aki nem, az meg is kapja a magáét a fórumon, abban biztos lehetsz...

Semmit nem tudsz rólam, hidd el ...
Elhiszem, nem is állítottam, hogy bármit is tudnék rólad...
...én csak annyit írtam, hogy egy ilyen poszt arról is sokat elárul, aki megfogalmazza...Egy szó, mint száz: szerintem ne általánosítsunk egy ember minősíthetetlen viselkedése alapján...

Köszönöm szépen mindenkinek, aki felszólalt a gocompete.hu védelmében!!!

Ui.: Én biztosan nem foglak levenni a "barát-listámról" emiatt, sőt, részemről a dolog el van felejtve...
Gyermekednek őszinte szívből jobbulást kívánok!!! 
-
Steady74
addikt
A gocompete a PHs srácok sikertörténete, messze túlmutat azon, amit itt el lehetett volna érni a fórum keretein belül.
Hobo-nak, werszomjasnak, meg ferikeba-nak (ha még jól emlékszem), Vixennek és Motion Blur-nak hatalmas köszönettel tartozik mindenki, akár még tuggyukki is szerintem, hatalmas dolgot alkottak, amiből (setupok, best lap videók) olyan versenyzők tanultak meg vezetni és lettek jó pilóták, mint shikarae (bocsánat ha nem így hívják). A minimum, hogy a tisztelet kijár nekik.
W2W-t személy szerint kerülöm, nekem szórakozás a játék, amit ők legutóbb teljesen tönkre tettek, még egyszer nem kérek belőlük.
Új hozzászólás Aktív témák

- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Lexus, Toyota topik
- Tippmix
- BMW topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Samsung S20 Ultra 5G + Galaxy Watch 5 Pro egyben, tokokkal, dobozokkal
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
... nem nektek szólt ...

Gyermekednek őszinte szívből jobbulást kívánok!!!